5 coronadoden en 55 nieuwe besmettingen woensdag 21 juli

5

In Suriname zijn woensdag 21 juli weer 5 coronadoden genoteerd. Ook is er sprake van 55 nieuwe besmettingen na 263 keer testen. Dat is procentueel gezien evenveel als dinsdag en wel 23,3%.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in het ziekenhuis is gedaald van 114 (dinsdag) naar 91 op woensdag.

Woensdag werd ook bekend dat de Nederlandse arts-microbioloog en epidemioloog Marc Sprenger, als speciaal gezant opnieuw wordt uitgezonden naar Suriname om ter plaatse te adviseren over de acute coronazorg. Dit in nauwe samenwerking met het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid.

De cijfers van woensdag:

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. De website van de regering moet ook vermelden hoeveel mensen dagelijks gevaccineerd zijn. De locaties moeten ook vermeld worden.

  Het lijkt mij veel meer informatie moet worden gegeven aan het publiek over covid19 en het vaccineren. Gebruik de populaire informatie kanalen.


  Maak melding

 2. In Zuid Amerika is een nieuwe virus variant geëvolueerd. In Peru slaat de Lambda variant hard om zich heen. Alle nieuwe besmettingen in Peru vallen onder deze variant. In Chili en Argentinië is deze variant verantwoordelijk voor een op de drie nieuwe besmettingen.Deze variant lijkt sterk op de P1 variant uit Brazilië. De Lambda variant is twee maanden geleden ook ontdekt in Nederland. Voor Suriname ziet het met het krakkemikkige covidbestrijdingsbeleid van Amar Ramadhin niet goed uit. Zijn gammele aanpak zal de situatie verergeren. Deze zwakke minister krijgt binnenkort steun uit Nederland. Het vermoeden bestaat dat een Nederlandse expert de covid-19 aanpak naar zich toe trekken.


  Maak melding

 3. Wie zegt dat het Coronadoden zijn? Wat is het bewijs? Hadden deze mensen geen andere ernstige kwalen? Of hadden ze geen verminderde weerstand?
  Ik vraag me af hoe het kan dat 80% van de mensheid gelijk naar een vaccin en spuit grijpt ipv over andere middelen en methodes na te denken. Waarom hebben zoveel mensen alle andere mogelijkheden afgesloten? Is dit wat wat ze noemen dictatuur?
  Werkende middelen zoals bijv. Ivermectine zijn zelfs verboden!! Natuurlijk zal het niet voor iedereen werken, maar een ieder moet wel de kans krijgen uit te zoeken of het voor hem wel/niet werkt. Zelfs dat mag niet!! Nee, je moet gelijk aan de spuit.
  Er is iets misdadigs aan de hand.


  Maak melding

 4. Wat maakt het uit, wie het beleid uitstippelt en uitvoert.
  Feit dat het gebeurt is belangrijk. Wat je niet kunt doen, moet je aan mensen met affiniteit overlaten.
  Al zou de betreffende viroloog dat doen en dan?
  We zijn weer mislijkmakend bezig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.