Taxichauffeur mishandeld, beroofd, ontvoerd en aangereden door klant

16
Archieffoto - Politie en ambulance in Suriname.

Een klant heeft een taxichauffeur woensdag in Paramaribo mishandeld, beroofd, ontvoerd en aangereden. Hij sloeg hem eerst met een hamer, plaatste hem in de kofferbak en maakte geld en een telefoon buit.

De chauffeur in Suriname had een taxirit voor de klant gereden vanuit Kwatta naar Charlesburg. Niets vermoedend zou hij de klant afzetten die een rover bleek te zijn. Hij reed waar de klant hem zei om te rijden. Al rijdend sloeg de passagier het slachtoffer met een hamer aan de Nieuwe Charlesburgweg toen geen andere personen in de buurt te zien waren. Hij maakte de bezittingen van het slachtoffer buit en plaatste hem in de kofferbak.

De rover reed met de chauffeur in de kofferbak op diverse wegen, maar raakte betrokken bij een aanrijding aan de Tourtonnelaan. Op dat moment zag de ‘ontvoerde’ chauffeur kans uit de kofferbak te springen, maar werd aangereden door de crimineel die hem had gezien. Hij liep letsel op en moest met de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis.

De crimineel wist zich met het geld en de telefoon uit de voeten te maken. Hij liet de wagen op de plaats achter. De politie werd gealarmeerd over het voorval en ging naar de plaats voor onderzoek.

Bekijk ook:

16 REACTIES

 1. I wat doen de politie en rechters, voor een paar maanden achter de tralies, en mogen de criminelen verder in vrijheid roven noh,en die amoksi metie is een 3e lachertje, die amoksi presteert echt buiten maat,skowtoe
  Geef de boeven flink van langs?


  Maak melding

 2. Dood schieten de koeparies, wat een toestand en drama in Suriname?is het niet verstandig om militaire in te zetten voor de veiligheid van de burgers, amoksi pe ie plan de?


  Maak melding

 3. Een klant heeft een taxichauffeur woensdag in Paramaribo mishandeld, beroofd, ontvoerd en aangereden.

  En dit alles op 1 dag? Man, man man, dit is echt jouw pechdag.
  Het enige wat nog in dit rijtje ontbreekt is doodgemaakt.
  Dank je wel Bouterse. Je hebt door jouw beleid onze mannen tot monsters gemaakt. Het begint op de serie “Walking Dead” te lijken. Grote verschil is dat in de serie mensen moeten vechten tegen Zombies. In Suriname moeten ze vechten tegen Boeven.

  Suriname moet weer de oude wetgevingen herinvoeren. Toen kreeg je bijvoorbeeld 2 jaren Openbare werken en een doekje aan de voor en achterkant van jouw kleding met de letters DA.
  Dit betekende: met houwer , schop en tjap openbare wegen gaan onderhouden en de letters DA betekent Dwangarbeid. Misschien als extraatje een Spaanse bok eroverheen en dan doen jullie boeven dit nooit meer.
  Het moet nu een keertje ophouden. Ga werken en jouw geld op een eerlijke manier verdienen. Als dat niet met zachte hand kan, dan met harde hand. DNA: oude straffen uit de slaventijd tijdelijk herinvoeren totdat het geboefte rustig geworden is.


  Maak melding

 4. @ John
  Mijn zegen heb je. Liever gisteren dan vandaag dit soort straffen invoeren.
  gemodereerd

 5. @john
  niet eens zo’n verkeerd idee met de toestand van de huidige wegen
  daar kan de maatschappij goed van profiteren van die gratis arbeid


  Maak melding

 6. QQQ..

  Criminaliteit In Ons Land Is Zich Aan Het Verruwen De Criminaliteit Heeft Een Ander Aanpak Nodig, Oa Men Moet Zwaarder Gaan Straffen Meer Agenten Op Straat Enz Enz

  De Minister Die De Baas Over Is Heet Kennth Amoksie Nix Interesseert Deze Minister
  Voor Deze Minister Is Eind Van De Maand Belangrijk Zijn Maand Salaris Voor De Rest Heeft Hij Lak Aan Wat Er In De Samenleving Gebeurt.


  Maak melding

 7. De rover sloeg de chauffeur met een hamer en stopte de chauffeur ook nog eens in de kofferbak.
  De taxidriver had het geluk dat de rover geen boeler was, want anders was hij ook nog eens verkracht.
  Wie weet is dat ook gebeurd, maar vertelt hij dat niet uit schaamte.


  Maak melding

 8. Vijav@ Dan had hij /zij een betere partner moeten zoeken. Misschienis ujn partner ook vandoor gegaan, omdat hij een racist is. Wie wil nauw iemand zonder zelfvertrouwen . Dat hebben de meeste racisten toch niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.