Cubaanse ambassadeur en minister Ramdin bespreken situatie Cuba

17
Cubaanse ambassadeur en minister Ramdin bespreken situatie Cuba

De ambassadeur van de Republiek Cuba in Suriname, Igor Azcuy Gonzalez, heeft afgelopen vrijdag op eigen verzoek een bezoek gebracht aan de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Albert Ramdin.

Het beoogde doel van het bezoek was om als de Cubaanse vertegenwoordiger in ons land, de Surinaamse regering officieel te informeren omtrent de recente ontwikkelingen op het eiland, waaronder de protesten die op zondag 11 juli jongstleden hun hoogtepunt bereikten

Minister Ramdin sprak de hoop uit dat de Cubaanse regering erin slaagt de orde te handhaven en dat spoedig van normalisatie sprake kan zijn.  

De bewindsman gaf voorts aan dat de situatie op Cuba tijdens een recente CARICOM Staatshoofden Vergadering is besproken. Er wordt thans gewerkt aan een document waarin de positie van CARICOM verwerkt zal worden, waaraan ook Suriname zich zal conformeren.

Ook in Suriname heeft een groep Cubanen van zich laten horen. De demonstranten verzamelden zich aan de Waterkant dichtbij het gebouw van De Nationale Assemblée:

17 REACTIES

 1. Dus Surinaams advies om de situatie zo snel mogelijk te normaliseren. Dus ben bedoeld doodschieten en gewoon weer lekker ouderwets doorgaan. Dit is volgens mij beloofde land voor Rob g.


  Maak melding

 2. Soso fatoe, in Suriname kunnen we onze eigen bevolking niet een voeden bijkans 40 jaren niets doen en we gaan Cuba 20X de bevolking van Suriname bespreken. Ik hoop dat de Cubaanse amba wat sigaren en rum voor mijnheer Ramdin hadden meegenomen want voor de rest was het verloren tijd en zuurstof.


  Maak melding

 3. De nieuwe Ché Guevara is onlangs in Suriname omgekomen. Zelfmoord.
  gemodereerd

 4. Forumleden/reageerders, Odi Odi.

  Cubaanse ambassadeur en minister Ramdin bespreken situatie Cuba.

  En heeft minister Ramdin ook de situatie over de Cubaanse landgenoten in Suriname besproken met de ambassadeur?
  Heeft hij ook h.e.a. verteld en gevraagd over de Cubaanse landgenoten, die vanuit de JAP luchthaven wilden vertrekken naar Nicaraqua en een hele tijd bleven (bivakkeren) in de omgeving van onze luchthaven?

  En nu even over de situatie zelf in CUBA.
  Graag wil ik jullie verwijzen naar de volgende site met alle recente ontwikkelingen over CUBA.
  Raadpleeg: prensa-latina.cu
  Er zijn diverse sites te raadplegen op (Prensa-Latina) vis Google.

  Die @RobG zal zeker bijzonder blij zijn.


  Maak melding

 5. Regering gooi die ambassadeur van Cuba het land uit , U gaat toch geen zaken doen met een dictator, zowel dan kan U ook beter vertrekken naar Cuba, neem bouta ook mee.
  Wat een gezeik.


  Maak melding

 6. President Santokhi , deze minister ramdin is een strohalm van de ndp , houdt U hem in de gaten , deze man dwarsboomt Uw idealen om Suriname weer uit het dal te halen , zijn tripjes naar het buitenland leveren niets op , en zag U de beelden nog van februari dit jaar dat hij in Nederland was en met de ontmoeting met zijn Nederlandse collega Stef Blok dat die al zag wat van maloot dat is
  ontslaan die klojo zonder eervol ontslag


  Maak melding

 7. Ram Singh en Vliegende Hollander en WAT , , die robg maakt er misbruik van , hij denkt dat ie popie jopie is , maar hij is gewaarschuwd
  WTK geef die naam vrij die dat doet , u kunt toch zien met het email adres van die klojo of hij ram Singh of Vliegende Hollander of WAT is
  dus het klopt WTK dat het robg is he


  Maak melding

 8. Ik zeg je dat het die moslim is die ook mijn nickname misbruikt.
  Nu voelen jullie het zelf.
  Blijkbaar mag iedereen zich met een reeds bestaande naam aanmelden.


  Maak melding

 9. “op eigen verzoek een bezoek gebracht”
  “Het beoogde doel van het bezoek…de Surinaamse regering officieel te informeren”
  “de situatie op Cuba tijdens een recente CARICOM Staatshoofden Vergadering is besproken”
  “thans gewerkt aan een document waarin de positie van CARICOM verwerkt zal worden, waaraan ook Suriname zich zal conformeren.”

  Ik zie er niets verkeerds aan. De Cubaanse ambassadeur is op zoek naar steun van Suriname. En daar is niets mis mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.