Dienstauto NH rijdt EBS-mast kapot en belandt in goot

15
Dienstauto NH rijdt EBS-mast kapot en belandt in goot

Deze Ssangyong Musso pick-up van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft zojuist een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Livorno Beekhuizenweg kapotgereden en is daarna in een goot beland.

Een vrouw die als bijrijder in het voertuig zat raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De bestuurder reed over de Livorno Beekhuizenweg, komende uit de richting van de Warakoeweg en gaande richting de Martin Luther Kingweg. Op een bepaald moment verloor hij om nog onbekende redenen de controle over het stuur met het noodlottige gevolg.

De politie kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst schakelde zij een ambulance in om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling.

De pick-up is hangende het onderzoek in beslag genomen. Technici van de EBS zijn ingeschakeld om de schade op de locatie te herstellen.

15 REACTIES

 1. Stop gebruik lanti wagi lek eigen vervoer.
  Dat mek a kondre neh gwa fesi.
  Soso corrupt praktijken.
  Een compleet gps-systeem zonder maandelijkse abonnementskosten voor een voertuig kost maar net zoveel als een volle tank benzine.
  Maar ze zullen gek zijn om iets te doen dat echt werkt en verspilling bij de overheid vermindert.


  Maak melding

 2. Hij wilde schakelen maar zijn hand gleed uit richting “Blackbox”zwarte doos.
  The Blackbox moet uitgelezen worden om te kunnen achterhalen wat er is gebeurd.


  Maak melding

 3. Zijn de bestuurder en de bijrijder werknemers van NH of was het voertuig uitgeleend aan familie. Is er ook nog gecontroleerd of er drank of drugs zijn gebruikt.


  Maak melding

 4. Zijn de bestuurder en de bijrijder werknemers van NH of was het voertuig uitgeleend aan familie. Is er ook nog gecontroleerd of er drank of drugs in het spel was, ik zie dit nergens in het verslag. Zeker familie van Hellings, Atompai of Eijck.


  Maak melding

 5. wat doet een DIENSTVOERTUIG van NH in de nachtelijke uren over straat. Bijrijder is een vrouw. Dus men gaat onverkort door om onverantwoordelijk om te gaan met staatsgoederen. Dienstvoertuigen dient men achter te laten op het complex.
  gemodereerd

 6. Dienstauto,s moeten na het werk ingeleverd worden,zeker nu benzine vloeibaar goud is.Laat ze de gemaakte schade uit eigen zak betalen. ❤️


  Maak melding

 7. Voor deze BS moet ik elke maand belasting betalen ?! Terwijl ik daarna moet kijken, hoe ik wel of niet uitkom met dat restje dat overblijft van mijn salaris.


  Maak melding

 8. Bij mij in de straat zie ik dagelijks dienstauto’s geparkeerd staan. Het is dus maar net waar het voor gebruikt wordt. Als je ’s morgens meteen naar een klant moet, dan mag je de dienstauto meenemen. Zolang je maar niet privé ermee rijdt.


  Maak melding

 9. Kan komen door de stuurbekrachtiging. Neemt een auto een hobbeltje en komen de voorwielen tijdelijk van het weg af (lucht in) en de bestuurder heeft daarna gedraaid aan het stuur, dan kan bij neerkomen de wielrichting veranderd zijn door draaien aan het stuur waardoor de auto de verkeerde kant uitschiet.
  Bovendien zijn het vaak automaten waardoor je niet kan afremmen met de koppeling. Afremmen met de rem en de koppeling tegelijk brengt de auto sneller tot stilstand en kan net een ongeluk voorkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.