Vrouw op brom eerst aangereden door andere bromfietser en daarna door auto

7
Vrouw op brom eerst aangereden door andere bromfietser en daarna door auto
De vrouw werd aangereden door een nietsvermoedende automobilist die vanaf de andere kant kwam.

Een bizar verkeersongeval dinsdagmiddag aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Een jongen op een bromfiets knalde daar met hoge snelheid achterop een andere bromfiets, waarna de bestuurster van die brom op de andere rijhelft terechtkwam en vervolgens werd aangereden door een tegemoetkomende auto.

Het ongeval gebeurde rond 17.00u. De veroorzaker reed hard op zijn bromfiets over de Martin Luther Kingweg, komende vanuit de richting van Houttuin en gaande richting Ornamibo. Voor hem reed de vrouw ook op haar bromfiets in dezelfde richting.

Door nog onbekende reden knalde de jongen op de bromfiets van de vrouw. Door de klap verloor de vrouw de controle over haar bromfiets, ging van haar rijhelft en kwam op de andere rijhelft terecht. Op die rijbaan reed op dat moment een wit gelakte auto die de vrouw niet meer kon ontwijken, waarna er een flinke klap volgde. De vrouw raakte ernstig gewond en lag op het wegdek.

De jongen die haar van achteren aanreed vloog door de klap van zijn brom en kwam helemaal op de andere rijhelft naast de witte auto op het wegdek terecht. Ook hij raakte ernstig gewond. Er werd een ambulance ingeschakeld die beide bromfietsers voor medische behandeling heeft afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De jongen vloog van zijn brom, hier te zien op het wegdek, en kwam helemaal aan de andere kan naast de witte auto terecht.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft deze bizare aanrijding in onderzoek.

Een filmpje van de situatie ter plaatse:

7 REACTIES

 1. Er zijn heel wat Opgevoerde Bromfietsen te vinden in Suriname die boven de 100km per uur halen en er wordt vrijwel heel weinig of helemaal niet opgetreden tegen deze Snelheid Duivels ze zijn een gevaar op de weg voor zichzelve en medeweggebruikers
  Deze opgevoerde bromfietsers moeten terstond in beslag worden genomen en voor de Ogen van de Eigenaars worden vernietigd door een Waals van10 ton dit is de Enige en juiste straf om de verkeersveiligheid te garanderen wat betreft opgevoerde Bromfietsen


  Maak melding

 2. Deze jonge vrouw had dubbele pech.één keer van achteren en één keer van voren gepakt.
  Sterkte en beterschap.
  Neem een lekkere wiri wasi .


  Maak melding

 3. Het volk klaagt ach en wee dat het niet te eten heeft maar steeds lees je dat het volk minimaal over twee autos beschikt, meerdere cellphones heeft, brommers bezit en maar over de vele bijmannen en bijvrouwen maar te zwijgen!
  Armoede in Suriname ?
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 4. 😂🤣Goed voor jullie, ga gewoon lopen het is gezond. Suri’s willen snel en onveilig vooruit, iedereen heeft zo een haast om nergens te komen.🤔


  Maak melding

 5. Heel Hard rijden doen meeste Suri’s als gevolg Dodelijke aanrijdingen. Zeker 75 % vh volk rijdt veels te hard. De omgekomen Politieman, denk ik ook, die door een hond,afgeleid werd. Ik was eens in een auto van een neefje,hij probeerde in een Woonwijk 80 km en hoger te rijden, tot ik moest ingrijpen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.