7 coronadoden en 131 nieuwe besmettingen op dinsdag 13 juli

2
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

Even leek het erop dat de coronacijfers in Suriname iets aan het afnemen waren, maar op dinsdag 13 juli werd duidelijk dat dit allerminst het geval is. Er werden namelijk weer 7 coronadoden en 131 nieuwe gevallen genoteerd.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt dat het totaal aantal personen dat tot nu toe in Suriname is overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus, dinsdag is gestegen naar 594.

Er werden dinsdag 462 personen getest, waaruit de 131 gevallen naar voren zijn gekomen. Het aantal personen in de ziekenhuizen is wel gedaald van 139 naar 129.

De cijfers van dinsdag 13 juli 2021:

2 REACTIES

  1. Jennifer Vreedzaam (Assembleelid/NDP), die recent besmet is geraakt met het coronavirus, is (nog) niet van plan zich te laten vaccineren. Ze vindt dat de overheid niet genoeg voorlichting geeft over de vaccins en haar niet kan overtuigen om zich te beschermen tegen het virus. Ze vindt het ‘onkan’ dat ze zelf naar informatie moet zoeken.

    Jennifer hoe dom kan je zijn, u bent bezig om paniek te saaien. welke informatie wil je meer hebben u kan lezen/horen over corona. Wilt u misschien dat de minister zijn banaan in mond stopt en zegt hoe een gevaccineerd lul proeft. U past bij de groep NDP CRIMINELE LEDEN DIE NIETS GOED WIL DOEN VOOR VOLK


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.