Bouterse neem rust op advies van arts

96
archieffoto

Ex-president Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Suriname, zal op advies van de arts een korte periode van rust in acht nemen. Dat heeft hij in een intern bericht zondag aan zijn partijleden laten weten.

Ondervoorzitter Ramon Abrahams is in deze rustperiode van Bouterse belast met de dagelijkse leiding van het hoofdbestuur. Ondervoorzitter Ashwin Adhin zal belast zijn met de leiding over het Change management team.

In het bericht zegt Bouterse dat hij niet in staat isreeds geplande activiteiten van de partij bij te wonen en af te werken en dat hij na zijn rustperiode de werkzaamheden normaal zal oppakken:

96 REACTIES

 1. Bouterse neem rust op advies van arts.

  Maar dit is toch geen NIEUWS.
  Baas Bouta loopt op zijn laatste benen.
  Hij kan ook op kosten van de NDP ook gaan uitrusten in Nederland.


  Maak melding

 2. franco 0,,0 , jou baasje is al dood maar jij kunt het nog niet bevatten he , robg is al in rouw , zijn paarse onderbroek aan , zijn paarse vlag wil niet wapperen , en hij mist die paarse stront van bouta , o ja ook die luci… , rbrowny , pony , schipper , en konsensi , glennrrrrr , opa winti , sandra , mix…. , en al die andere paarse ratten en topratten van de paarse boeven partij zitten nu al te bakkelijen wie de touwtjes in de handen zal nemen , alleen zijn alle poppetjes uit gespeeld he robje g


  Maak melding

 3. FRANCO 11
  12 juli 2021 At 01:20
  Gun de Ex President rust op CUBA. Hij is er echt aan toe.

  Gaat niet lukken.
  Men is bezig tegen hun regering te protesteren, dus ook geen rust voor de moordenaar daar.
  gemodereerd

 4. hij kan niet meer vluchten , maar weet wel een uitweg met zijn krepele ratten pootjes , hij doet het zelfde wat zijn familielid heeft gedaan , en weer zal er een vuurtje gestookt worden op ocer en ze hoeven geen accoord te vragen van de directeur van ocer , want die is al kasje wijlen , ndp bestaat over een jaar niet meer , en dan kan Suriname weer langzaam uit het dal kruipen en de paarse gloed is zwart geworden he robg
  gemodereerd

 5. bouterse neemt rust , waarom hij heeft nooit iets gedaan , alleen maar zuipen en roken en stelen en jonge meisjes betasten , een familie lid schoot zich zelf in zijn kop , dus bouterse doe het zelfde , Suriname zal weer opleven


  Maak melding

 6. Van niets doen kun je verdomd moe worden.
  Van alleenmaar denken kun je overspannen raken
  En van lopende onderzoeken van voortvluchtige personen die miljoen en heeft geroofd met medeweten van zijn Toenmalige President kun je slapeloze nachten krijgen vooral als de voortvluchtige kan aantonen dat zijn voormalige baas Opdracht heeft gegeven om van het land en volk te stelen en de Ontknoping nadert steeds dichterbij het enige Oplossing is dat de voortvluchtige nóóit gevonden zal worden en de Verdachte(en) weer Normaal kunnen ademen
  Zal het recht eindelijk zegevieren na zoveel beschuldigingen.?
  De tijd zal het aangeven


  Maak melding

 7. Is een voorbereiding op zijn zo genaamde zelfmoord . Zo als bij zijn kleinzoon.
  Hij gaat eerst moeten lijden.hij gaat moeten smeken om te kunnen sterven.dat zal zijn straf zijn.
  In ik zal echt geen nacht wakker van liggen .
  Jawel ik zal wel wakker zijn om feest te vieren.
  Dansen op zijn graf.
  gemodereerd

 8. Bouta je kleinzoon gaf het voorbeeld….aub volg hem op!
  Je strafproces is begonnen..en dit is pas het begin.
  Voel wat anderen voelen wij genieten mee van je afgang vuile hond.

  De rest van je nazaten komt wel aan de beurt!!!

  Leuk comedy is dit ….met al je coke money kan je geen levens kopen he.


  Maak melding

 9. Van je arts dat je moet rusten.of moet hij rust hebben van je aars.
  Maar je zal geen rust vinden.
  Het gaat behoorlijk spoken daar in je bovenkamer.
  En die Inke zal een andere slachtoffers moeten zoeken om haar “carrière “ voort te zetten.zij gaat over lijken.
  Daar om was ze bij jouw uit de buurt,niet weg te branden .


  Maak melding

 10. Jammer dat de rust niet te vinden zal zijn onrust is een teken van straf ondervinding, dit proces zal zich blijven manifesteren zolang er nog adem is. Dit zijn nou eenmaal de ongeschreven wetten die de mensdom in hun dagelijks leven tegen komen. waarom zou DDB hiervan gewaarborgd zijn???
  gemodereerd

 11. Hi gasten ja er volgen nog meer
  Ook deze roverheid die nu zit gaat ook op de vlug gaan
  Ziet hoe het volk verhongerd
  Dus deze beleidsmakers gaan ook vluchten het momenteel Ramboo


  Maak melding

 12. Nu boefdraad op de opsporingsdienst staat, eng go e goeya, hij weet dat boefdraad ooit gepakt zal worden en zal gaan praten. De arts mag hem rust adviseren, maar hij zal in plaats daarvan slapeloze nachten hebben. De straf voor zijn misdaden krijgt hij hier op aarde en mag na zijn dood eeuwig branden in de hel. Hij staat op de lijst van Fedi en die komt hem ooit ophalen.


  Maak melding

 13. Deze Nederland hater gaat ook naar Amsterdam net als de andere boef wijdenbos op advies van de cubaanse artsen.Hij moet wel eerst alle schulden bij die ziekenhuis uit eigen zaak aflossen.


  Maak melding

 14. Hij ruste in vrede !Dagelijks doorlopende Singi bakadina en Singi neti op zijn woonadres te Leonsberg. Kledingtip DEDEOSSOPAARS.

  In het verleden zou hij meteen het vliegtuig gepakt hebben naar zijn artsen op Cuba. Het plan was in 2019 om na het staatsbezoek aan China (waar hij was toen de veroordeling werd uitgesproken), een tussenstop te maken en voor een medische checkup naar Cuba te gaan. Hij kwam als een schoothondje rechtstreeks terug naar Suriname en is volgens mij in het buitenland niet meer welkom. Die moord op zijn geliefde kleinzoon en de diefstal van zijn wapenvoorraad hebben hem met beide benen op de grond gezet sindsdien loopt hij alleen dedeosso’s af. De ene dag wordt een trouwe aanhanger begraven en de dag erop wordt zijn kleinzoon gecremeerd. Degene die danste bij het afscheid van zijn kleinzoon is nu ook naar de eeuwige jachtvelden. Ik denk eerder dat Corona eindelijk heeft toegeslagen na het massale afscheid in Ocer dus no wan inkri rust maar zwaar ziekbed.
  Sang boeng gi a potie volk boeng gi didibri nanga ing lobiwan toe. HIT THE ROAD JACK!


  Maak melding

 15. Geloven jullie dat echt dat de zogenaamde diefstal van wapens uit zijn huis buiten Bouterse heeft plaats gevonden?? Wat een naïviteit.
  Op deze manier, de zogenaamde rust die door zijn artsen is voorgeschreven probeert hij onder de radar te blijven. Sinds wanneer heeft dit figuur gewerkt. De grootste parasiet op Surinaamse boden en de grootste plunderaar van de Surinaamse staatskist.


  Maak melding

 16. Wegens gezondheidsproblemen kan hij eind van de maand niet voor de krijgsraad verschijnen. Dat is de truc!
  gemodereerd

 17. Hij is altijd moe. Te lui om uit zijn ogen te kijken.
  gemodereerd

 18. Haha
  Zo doorzichtig !
  Bullshit Bouta is weer eens kinderachtig bezig en loopt weer weg !
  Bullshit Bouta maakt gebruik van de omstandigheden omdat hij geen zin heeft om zich straks weer te melden bij de rechtbank, want dat proces loopt ook nog en wordt weer voortgezet althans staat in de planning.

  Dit is dus gewoon een smoes om door zogenaamde medische oorzaken / zogenaamde overmacht situatie niet te kunnen verschijnen bij de rechtbank en dan zal de rechtbank weer melden dat de zitting tot nader orde wordt uitgesteld.

  Haha
  Tralala of wan tra lala.
  Haha

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 19. De eeuwige rust zou beter zijn Suriname is dan bevrijd van alle ellende die deze man nog voor ons in petto heeft. Hij zou graag verenigd willen worden met zijn onlangs overleden kleinzoon.
  gemodereerd

 20. Deze regering kan hem ook naar het buitenland sturen voor verdere behandeling zo als bosje en liefst naar Nederland.dan kan hij heel veel rust krijgen in Arnhem de koepel of vakantie badplaats Scheveningen.


  Maak melding

 21. Rust??? De mannen die je hebt laten fussileren hadden ook families. Voel nu wat zij toen gevoeld hebben. Die mensen krijgen nooit rust paarse Bouta. Jij moet rust nemen. Aboeng, in je hoofd zul je nooit meer rust hebben tot die zes planken. RIP.


  Maak melding

 22. @WAT….wat je voor een ander wenst zal jou gebeuren!!! Denk na …praat anderen niet na..heb je eigen visie.!! DESIE was tenminste iemand die zijn nek uitstak..om te voorkomen wat jou nu gebeurt. DUS…TAN TIRI…
  gemodereerd

 23. Knap wat de heer Bouterse teweeg brengt. Zie hoeveel berichten al achtergelaten zijn. Het loopt vast gigantisch op richting 75!!
  Wie weet bedankt hij voor jullie tijd en moeite.


  Maak melding

 24. De ex president heeft een heel bewogen periode achter de rug. Rust is hem zeker gegund.
  gemodereerd

 25. Mix Chick: ik denk dat je zwaar dyslectisch bent, want van de 26 reacties tot nog toe, is alleen die van jou positief naar didibrie. Ratten doen dat wel vaker als een schip zinkt. De reacties spreken boekdelen, hij kan zien hoe over hem als moordenaar, drugsdealer en landrover gedacht wordt.


  Maak melding

 26. Ach jee, daar heb je hem weer… hij moest natuurlijk na het lezen van mijn posting een reactie plaatsen. Er was toch nog een rat op het zinkend schip….


  Maak melding

 27. In aanloop naar de definitieve uitspraak en veroordeling inzake zijn slachtpartij op Bastion Veere, trekt deze meervoudig veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar zijn laatste vluchtkaart nl. vluchten in ziektegedrag. Nu blijkt wat een laffe hond deze gevaarlijke gek in werkelijkheid is. Die hele maffia familie is inmiddels veroordeeld, reeds achter de tralies, op de vlucht geslagen en/of omgelegd door de drugsmaffia, t.w., Desi, Dino, Walter, Hoefdraad, Meriba. Wat een a-sociaal zootje mega criminelen.


  Maak melding

 28. Mik a koullo dede, crimineel is hij ,achterlijke man is hij?meer niet, wat voor positieve gebeuren heeft deze dief gebracht in Suriname?
  1 ding weet ik soso ellende, dus een leugenaar manipuleren, ooh maar daarin is hij master class, walg ik van deze hond,


  Maak melding

 29. @RobG

  Bouterse heeft geen rust meer in z’n hoofd. Hij heeft teveel op z’n kerfstok en dat breekt hem nu op.
  Hoe kan deze man tot rust komen terwijl hij als president het volk slapeloze nachten had gewenst.
  Wat je zaait zul je oogsten. De 15 vermoorden van 8 december 1982, de vermoorden van de Jungle oorlog en de andere vermoorden waaronder Inheemsen, draaien zich nu om in hun graf om echt te gaan rusten. Hun zielen zullen nu eindelijk de rust krijgen die ze verdienen, nu Bouterse door KARMA wordt bediend.
  What goes around comes around en dat geldt voor iedereen die voor Bouterse in de bres springt. Zij die alles goedpraten wat Bouterse fout heeft gedaan in zijn leven, KARMA zal ook jullie vinden. Geen enkel fatsoenlijk mens praat goed wat de duivel doet, alleen bij Bouterse doen ze dat wel. Bouterse is de belichaming van de duivel.


  Maak melding

 30. En weer neemt hij
  altijd maar nemen en nemen en nemen
  Boi wordt je daar niet moe van
  Het volk zal je geven 30 jaar per delict, neem daar

  Om deze man ben ik verhuisd naar de VS en het bevalt hier meer dan uitstekend
  Mijn voegere vriendin Noraly Beyer heeft in deze zelfde periode Suriname hals over kop moeten verlaten.
  We hebben geen contact meer maar Ik heb begrepen dat ze nu een bakra aan de haak heeft geslagen en niemand minder dan Joost Prinsen.


  Maak melding

 31. Toen de staatskas werd leeggeroofd had hij geen rust nodig !
  Toen het volk in de rij moest staan voor basisgoederen had Bullshit Bouta geen rust nodig.
  Toen er midden in de nacht dubieuze wetten werden doorgedrukt had hij geen rust nodig.
  Om het volk te belazeren en te bestelen heeft Bullshit Bouta geen rust nodig.
  Etc. Etc. Etc.

  Mek Bouta nyan mi mars.


  Maak melding

 32. Laat hij maar Scheveningen gaan daar krijgt hij net zoveel rust als hij wil op kosten van de Nederlandse staat
  gemodereerd

 33. Weten jullie nog dat Pinochet, zijne Excellentie, de massamoordenaar van Chili, ook beweerde dat hij te ziek was om berecht te kunnen worden en op het moment, dat hij hoorde dat de rechters daarin meegingen, hij op het vliegveld opstond uit zijn rolstoel en op eigen benen, al dansend, naar de uitgang liep? Bouterse is momenteel met hetzelfde draaiboek bezig. Op het moment dat de rechters gezegd hebben dat hij te ziek is om in Santo Boma te gaan, geeft hij een groot feest te OCER, waar hij boekeboeke gaat dansen met jonge paarse meisjes.


  Maak melding

 34. Bezig met ( zijn), great escape op kokosnoten aan het maken, maar het gaat niet lukken. Interpol houdt je in de gaten en satellieten van de CIA die ook boven Suriname draaien.

  No Way Out, great Escape from Suriname.

  El Capo van Mexico deed het via een tunnel, maar werd later wel opgepakt, maar jouw gaat het niet lukken te onsnappen. Y K.!


  Maak melding

 35. Para Express 12 juli 2021 At 12:33
  Toen de staatskas werd leeggeroofd had hij geen rust nodig !
  Toen het volk in de rij moest staan voor basisgoederen had Bullshit Bouta geen rust nodig.
  Toen er midden in de nacht dubieuze wetten werden doorgedrukt had hij geen rust nodig.
  Om het volk te belazeren en te bestelen heeft Bullshit Bouta geen rust nodig.
  Etc. Etc. Etc.

  Mek Bouta nyan mi mars.
  ___________

  Die ding kba martel Jozef Slagveer en hem op die ban voor de cameras van STVS hadden neergezet om een verklaring voor te lezen met een Uzi op hem gericht en 1 achter de bank voor het geval hij iets anders dan hun dictaat zou voorlezen toen was hij ook niet moe. Toen hij daags nadat hij Cyriel Daal had geexecuteerd naar zijn woonadres ging en posseerde met het jongste kind van Daal was hij ook niet moe.
  Hij kan wel zoveel als in zijn vermogen is van zijn halfbroer Eric verwijderen van het Net maar onze haat en ons geheugen zijn niet moe en zullen het nooit worden.


  Maak melding

 36. Viyayarni 12 juli 2021 At 12:09
  @RobG

  Bouterse heeft geen rust meer in z’n hoofd. Hij heeft teveel op z’n kerfstok en dat breekt hem nu op.
  Hoe kan deze man tot rust komen terwijl hij als president het volk slapeloze nachten had gewenst.

  Door heel veel alcohol te nuttigen en een jonko te roken valt hij in slaap


  Maak melding

 37. Gelukkig geen eeuwige rust. Hij moet nog lijden vanwege de decembermoorden. En als deze man ooit gecremeerd moet worden, liefst op een waakvlam. Nog meer lijden.
  10 jaar rust gehad en weer rusten! op advies van welke kwakzalver. Zal wel weer een medicijnman van het binnenland geweest zijn die ook aan het rusten is. Werken, ho maar en klagen dat de regering niets doet. Hij heeft inderdaad een bewogen periode achter de rug met zijn drugshandel. Hij heeft Sur op de kaart gezet. Over de hele wereld waar Surinamers aankomen op de luchthaven worden ze besnuffeld door drugshonden.


  Maak melding

 38. Hij hoopt op deze wijze de rechters mild over hem te laten oordelen Weinstein taferelen
  ik denk dat hij straks naar de rechtbank komt op een brancard met een poepebroek zodat ze hem zijn straf thuis laten uitzitten


  Maak melding

 39. @Sammy the Queen

  Haten is zo slecht voor je eigen gemoedstoestand. Ik keur alles wat deze man slecht heeft gedaan af, maar haten laat ik niet toe. Laat alles over aan KARMA.

  @Bigi Sma

  Het is toch geen gezonde manier om door veel alcohol te nuttigen en een jonko te roken in slaap te vallen?
  Bouterse heeft dan zijn roes uitgeslapen, wordt wakker en moet toch weer dealen met alle zondes die hij heeft begaan. Zelfs God houdt een keer op met vergeven.
  En dan komt KARMA om de hoek kijken.


  Maak melding

 40. Heb net een paar minuten naar de uitvaart van Ranjan Ramdin gekeken. Op zijn kist een boeket met paarse bloemen in verwerkt. Zijn kist is bekleed met paars. Daarom geloof ik niet dat hij het contract met de NDP door de nabestaanden van de eigenaar is opgezegd.


  Maak melding

 41. Der Untergang. Helaas zijn er geen Neurenberger Processen in Duitsland, want Chan is aan de macht op voorwaarde dat hij de big boss met rust laat.
  Ik ben blij als de era Bouta volledig ten einde is en ook als de macht van zijn maatje Steve Meye ook. Laat laatstgenoemde uitleveren aan België, de vieze verkrachter. Moge zijn ‘kerk’ die eigenlijk van de duivel is gauw in elkaar storten.


  Maak melding

 42. Laat Bouterse met rust! Een oude man of vrouw moet men niet lastig vallen. Wees blij dat u datgene wat Bouterse op zijn geweten heeft ,niet hebt. Het enige wat voor Bouterse rest op deze aarde, is spijt betuigen aan de nabestaanden. Willen ze meewerken ,dan is het fijn. U gaat Bouterse niet in de gevangenis zien!!!!!!! Bouterse heeft onnoemelijk veel mensen op weg geholpen, waarvan pakiratigri getuige is. Laat die man met rust!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 43. Der Untergang. Helaas zijn er geen Neurenberger Processen in Suriname, want Chan is aan de macht op voorwaarde dat hij de big boss met rust laat.
  Ik ben blij als de era Bouta volledig ten einde is en ook als de macht van zijn maatje Steve Meye ook. Laat laatstgenoemde uitleveren aan België, de vieze verkrachter. Moge zijn ‘kerk’ die eigenlijk van de duivel is gauw in elkaar storten.


  Maak melding

 44. pakiratigri 12 juli 2021 At 14:19
  Bouterse heeft onnoemelijk veel mensen op weg geholpen, waarvan pakiratigri getuige is.
  =======================================

  Iedereen in Suriname weet inmiddels dat hij family and friends op weg heeft geholpen. Waarschijnlijk ben jij er zelf één van.
  En dat hoef je het volk niet nog eens een keer in te wrijven.
  gemodereerd

 45. “Wat” jij blijf helemaal niet in su he
  Wat heeft deze regering gedan niks ngsteeds niks
  Ga maar van t hogerhuystraat rijden soso broko pasi sinds a regering dja sidong alleen maar slechte wegen


  Maak melding

 46. Opa b bereid je alvast voor een lange hete vakantie in het hiernamaals, neem kanhaai mee om voor je te pleiten bij de duivel. Beter stuur hem vooruit. Wat zou het leuk zijn als je ook de ook mee zou kunnen nemen.


  Maak melding

 47. @Karsien olie,

  Dus je beweert dat alle wegen tot 16 juli 2020 in goede staat verkeerden.
  Je hoofd is lek, er stroomt alleen kaster olie uit.


  Maak melding

 48. Pakiratigri
  Het enige wat voor Bouterse rest op deze aarde, is spijt betuigen aan de nabestaanden.
  =============

  Laat nou net daar de schoen wringen. Bouterse had de bevolking toegezegd dat hij bij aantreden als president in 2010, de bevolking excuses zou aanbieden over de 8 december moorden. Maar toen het eenmaal zo ver was, heeft hij in de 10 jaren dat hij president was, nooit zijn excuses aangeboden.
  Hij is gewoon een leugenaar en een bedrieger ook nog.
  I
  Waarom moet men een oude man/vrouw met rust laten terwijl hij/zij in zijn/haar jonge jaren anderen veel verdriet heeft gedaan?
  Zie ik een oude man/vrouw lijden dan vraag ik me gelijk af wat die persoon heeft uitgevreten dat hij/zij op oudere leeftijd aan het boeten is?

  Bouterse krijgt het nu voor zijn kiezen. Hij heeft een kleinzoon weggebracht. Een zoon van hem zit in het buitenland in de gevangenis, die geen toestemming heeft gekregen de crematie van zijn zoon bij te wonen. Nu is een prominente NDP’er ook overleden. Er staat hem nog meer te wachten.

  Hij hoeft de gevangenis niet in om zijn straf uit te zitten, hij wordt als vrije man al meer dan genoeg gestraft. Wat hij heeft gezaaid is hij nu aan het oogsten.


  Maak melding

 49. Zuma heeft zich braaf aanmeld om zijn gevangenisstraf uit te zitten.
  Tsja, no guts, no glory.
  5x zelfmoord in je directe omgeving, hakt erin ja.


  Maak melding

 50. Soso bere foeroe tori tap WKT🙈🙈
  Een ding is zeker, jullie gaan de “grote boef” (en veroordeelde moordenaar) nog missen als hij is weggeroepen. Hahaha.


  Maak melding

 51. Pony lieb ding sma tot de dag van vandaag ding mang ey tak over amang alla ding hater ey tak over amang o moro we wiens dede gie amang o moro amang ey da libi iti
  Power bouta en tik joe rust


  Maak melding

 52. In 1980 voelde bouterse, zich levendig en uitgelaten en had een grote geestdrift en vol motivatie het land een toekomst te bieden.
  Volgens hem, zou hij niet rusten, eer hij het land een waardige plaats op wereldniveau ,zou plaatsen.

  De smoesjes, werden smoezen, gevold door beloftes, kwam de hebzucht op zijn pad.

  In 1980, deed de leugens gelden.
  Toen begon de ellende voor land en volk.
  Nu moet hij van zijn arts, rust houden.
  Daar hij, slapeloze tijden heeft gehad, moet hij zijn tucjesvolle brein gebruiken om zich wijs te maken dat het land niet zonder hem kan.

  Rust, zacht.


  Maak melding

 53. @Pony

  Jazeker zal de GROTE BOEF en MOORDENAAR als kiespijn gemist worden.
  Maar jij was toch geen NDP’er? Het liegen heb je van je halfgod geleerd!
  Ga je niet verdedigen dat je geen NDP’er ben, want je bent te doorzichtig.


  Maak melding

 54. Alleen in Suriname is het mogenlijk dat criminelen vooral bouta rust in acht mag nemen.De crimineel die Suriname kapot heeft gemaakt verdient rust.
  Alleen in Suriname…


  Maak melding

 55. Viyayarni, wat wil je eigenlijk met je verdachtmaking. Waar staat dat ik NDPer ben en dat ik niks mag schrijven over Bouterse zonder het verwijt te krijgen dat ik NDPer ben. Je bent goedkoop aan het dieken.hahaha.
  Waarom kies je niet voor; ha Pony is geen NDPer want een NDPer noemt Bouterse geen boef of moordenaar.


  Maak melding

 56. Sluit hem op achter slot en grendel en smelt de sleutel om want hij heeft rust nodig.
  gemodereerd

 57. Pony is een vuile vieze smerige tering NSb’er
  wat een walgelijk secreet. Ze is al duizend keer door de mand gevallen. De allereerste keer dat ze haar smoelwerk hier toonde viel ze al door de mand. ik weet niet meer wie haar ontmaskerde. Ze wist van alle leden hier wie wat had geschreven en wat hun politieke voorkeur was, maar ze was nieuw. Toen ze werd ontmaskerd riep ze dat ze al jaren meelas, maar niet reageerde.
  WALGELIJKE HOND is het.
  Donder op achterlijke hond


  Maak melding

 58. @Pony 12 juli 2021 At 17:44
  Viyayarni, wat wil je eigenlijk met je verdachtmaking. Waar staat dat ik NDPer ben en dat ik niks mag schrijven over Bouterse zonder het verwijt te krijgen dat ik NDPer ben. Je bent goedkoop aan het dieken.hahaha.
  =============================

  Heb je nog niet door dat ze de gesloten afdeling van PCS open hebben laten staan en dat ze nu allemaal hier zitten te reageren? Los van het feit dat ze wartaal uitslaan kan de helft niet eens een behoorlijke Nederlandse zin produceren.


  Maak melding

 59. Viyayarni 12 juli 2021 At 13:41
  @Bigi Sma
  Het is toch geen gezonde manier om door veel alcohol te nuttigen en een jonko te roken in slaap te vallen?

  @ Viyayarni 12 juli 2021 At 13:41
  Daarom zal hij dit ritueel iedere dag moeten herhalen en dus zal Suriname niet van zijn grillen en grollen zijn verlost.
  Zoiets noemt men verslaviing en dat brengt nuchter heel veelproblemen met zich mee. Alleen tijdens het slapen, na nuttiging van zijn alcohol en jonko gerookt te hebben, zal Suriname even rust kunnen nemen


  Maak melding

 60. Mahinderlijk 12 juli 2021 At 18:30
  Pony is een vuile vieze smerige tering NSb’er
  wat een walgelijk secreet. Ze is al duizend keer door de mand gevallen. De allereerste keer dat ze haar smoelwerk hier toonde viel ze al door de mand. ik weet niet meer wie haar ontmaskerde. Ze wist van alle leden hier wie wat had geschreven en wat hun politieke voorkeur was, maar ze was nieuw. Toen ze werd ontmaskerd riep ze dat ze al jaren meelas, maar niet reageerde.
  WALGELIJKE HOND is het.
  Donder op achterlijke hond@@@@

  Hinderlijk, soms lijk je op Pico, lees wat je zelf schrijft, wat is er mis mee, uit wat je schrijft heb ik niks verkeert gedaan. Jij maakt het te bont met je achterlijke scheldpartij, het maakt helemaal geen indruk, het zegt alleen maar hoe idioot jezelf bent.🤡 trouwens je treedt in herhaling, heb je niks anders!!!!
  Hinderlijk, jij en koosbanti gebruiken een nieuwe naam op WKT, waarom!!!!!

  Jij en koosbanti kunnen jammer genoeg niks anders dan boos worden op anderen. Wat een jammerlijke stel. Niks bereikt, niks opgestoken uit het sappige leven, te stom/achterlijk om wat te leren. Sari tori.
  Weggelopen uit de inrichting, het wordt tijd dat zij weer worden opgesloten.🤮🤮
  Té poespoesie wani pree nanga dagoe a nó musu denki dat ô trong dagoe.


  Maak melding

 61. @Pakiratigri

  Bouterse maakt zich echt niet druk om tegenstanders of uberhaupt mensen. U weet wel al brand Paramaribo Bouta slaapt als hij zijn kussen raakt.

  Het laatste kan waar zijn als het lot hem niet raakt. Nu begint het lot wreed te worden. zijn medestanders vallen weg, drugstransporten worden steeds meer onderschept en het lot is wreed voor opa Bouterse. De rechtbank komt dichter bij en de nieuwe regering begint controle te krijgen over de situatie.

  Bouterse ziet dat hij de geschiedenis in gaat als een mislukking en dat raakt hem en mat hem af zonder dat slaap een oplossing brengt.

  Hij krijgt wat hij verdienrt.


  Maak melding

 62. haha die pony toch ze is helemaal door gedraait het dringt nu pas tot haar door dat ndp voorbij is helemaal voorbij. deze partij leefde omdat bouterse het in leven hield.
  als een ware nsber probeert ze van alle kantjes te vreten.


  Maak melding

 63. @Pony 12 juli 2021 At 19:59
  Weggelopen uit de inrichting, het wordt tijd dat zij weer worden opgesloten.
  ==========

  Laat ze. Sinds deze regering er zit zijn er nog nooit zoveel zwervers en psychiatrische patiënten in het straatbeeld. Enkelen is het gelukt om nog op Internet te komen. Maar ze blijven zwaar psychotisch. Zoals Mahinderlijk van Charlesburg. Die spant de kroon. Gewoon lachen om die stumpers 😂


  Maak melding

 64. Klopt helemaal niet Viyayarni, jij wilt het niet geloven en ziet alleen maar spoken. Ik heb nergens het gedrag van de NDP regering ondersteunt. Kan ook niet als niet ndper.
  Wat ik wel heb gedaan en nog steeds doe, is hier op WKT tegen de stroom in zwemmen, de regering Santokhi kritisch volgen en mijn mening geven. Dat het soms in het straatje van de NDP past, ontken ik niet, alleen ben ik niet partijdig in tegenstelling tot de anti-NDPers, die in het verleden zijn blijven hangen.
  Ik wordt zelden door NDPers uitgescholden, dus hoef ik niet op hen te reageren. Ik respecteer hun mening, doe ik ook bij de anti- NDPers die mij niet uitschelden.
  Dat ik het meestal moet opnemen tegen de anti- NDPers komt omdat die mij altijd beginnen uit te schelden voor een NDPer terwijl ik gewoon mijn mening geeft.
  Meestal gaat het zo toe, ik geeft mijn mening over een issue, dan komt er meestal een reactie op mijn persoon (er wordt op de man gespeeld) en niet op wat ik geschreven heb en daar reageer ik weer op. En als men mij niet klein kan krijgen met argumenten dan wordt ik meestal uitgescholden, en dat door zogenaamde hoogopgeleiden. (Raar volk de hoogopgeleiden, ik vraag mij af wat dat eigenlijk inhoudt, het is niet zoals ik het geleerd heb)
  Als jullie mij graag zien als een NDPer, jullie doen maar, misschien kunnen jullie beter slapen. Hahaha!!!!!!! Jip en Janneke. Viyayarni, als je het nog niet snapt dan ben je echt een Koekenbakker, sorry dat ik mij zo uitdrukt.


  Maak melding

 65. Zoals een ieder ooit zal gaan rusten is het nu de tijd van DDB te gaan rusten.
  Rust zacht!!!
  gemodereerd

 66. Pony je kan ontkennen wat je wilt maar er stroomt paarse bloed door je aderen.en je enige hersencel is aangetast door het paarse virus.
  Jip en Janneke kunnen je niet meer redden.


  Maak melding

 67. pakiratigri 12 juli 2021 At 14:19
  Bouterse heeft onnoemelijk veel mensen op weg geholpen, waarvan pakiratigri getuige is.
  ==========================================

  Hoe weet je dat zo goed, jij hoort daar zeker ook bij. Wij snappen nu beter hoe de staatskas leeg is geraakt.


  Maak melding

 68. Haha
  Paarse Pony is inderdaad geen NDPer net zoals paarse Pique ook niet is.
  De NDP heeft afgelopen verkiezingen 16 zetels gehaald maar vandaag is niemand NDPer. Iedereen heeft op deze regering gestemd maar allemaal zijn het wel kritische en bezorgde burgers die wel willen dat de paarse problemen worden opgelost maar niet willen weten hoe de problemen zijn ontstaan en ook willen ze niet dat de vernietigers van land en volk worden vervolgd. Ze zeggen van wel maar aan de andere kant mag de regering niet terug kijken naar het verleden.
  Dus de vernietigers moeten wel aangepakt worden maar er mag niet onderzocht worden wie de vernietigers zijn en wat en hoe zij vernietigd hebben. Hoe dan ?
  Een typisch paarse denkfout !

  Wie onpartijdig is geeft ook kritiek op de oppositie en zoekt niet alleen naar spijkers op laag water bij de coalitie.
  De coalitie moet oplossingen bedenken voor mega problemen, er moeten keuzes gemaakt worden en beslissingen genomen worden. Niet iedereen heeft dezelfde visie, kennis en mening dus zal er altijd compromissen gesloten moeten worden. En kan er dus ook meningsverschillen zijn. Deze coalitie werkt samen en geeft gehoor aan elkaar en aan het volk.

  Iedereen maakt fouten, weinig leren er van.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 69. Dankjewel koosbanti (sabiloog) had het niet eerder gemerkt. Nog nooit iets gesneden.

  Parra express, wat wil je weten. De regering mag zoveel terugkijken, jij ook, koosbanti ook, maar je bent een rund als je in het verleden blijft hangen en dat doet deze regering. Para, ik merk weinig verschil in hun daden hoeveel je ze ook aanprijst, ik ben niet de enige hier op WKT. Ook Oranjehemden (onpartijdig!!!) geven dit aan. Alleen de ziende blinden geven het niet toe. Ik kijk niet naar de oppositie (NDP), ik luister naar het volk en die is nu vreselijk pissig op Santokhi, vooral degenen die gezorgd hebben dat de VHP gegroeid is van 9 naar 20 DNA zetels.


  Maak melding

 70. Elke rioolrat hier zit te ouwehoeren en te speculeren over het volk die ontevreden is over de maatregelen die deze regering neemt. Maar niemand kan dat met behoorlijke cijfers aantonen. Ja we zien dat de één na de andere extra geld wil hebben, maar een ieder weet ook in welke ellende de NDP Suriname heeft achtergelaten. Ik wil echt zien op wie het volk gaat stemmen als er morgenochtend verkiezingen worden gehouden in Suriname. Dat is hoe belachelijk sommigen van jullie jezelf maken hier op waterkant.net.


  Maak melding

 71. Het is zwaar voor die ouwe, eerst zijn zoon opgeborgen en daarna zijn kleinzoon (zelf)vermoord. Karma keert zich al om Opa Delano🙄 Wie en wat zal nu volgen🤔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.