7 coronadoden en 90 nieuwe besmettingen zondag 11 juli

6
corona-covid-19-suriname

In Suriname zijn zondag 11 juli ook weer 7 coronadoden genoteerd. Hierdoor is het totaal aantal mensen dat tot nu toe in het land is overleden aan de gevolgen van COVID-19, gestegen van 575 naar 582.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt ook dat er iets minder nieuwe besmettingen zijn genoteerd: 90 na in totaal 242 keer testen. Verder is het aantal personen dat in het ziekenhuis wordt behandeld iets gedaald van 142 naar 137.

Op de intensive care liggen er op dit moment 37 patiënten.

De cijfers van zondag 11 juli 2021:

6 REACTIES

 1. Deze minister moet voor hoed opdonderen. Heeft zoveel moorden op zn naam.
  Zn eigen mensen vervloeken hem. Zoekt collega’s hun vrouw. Griezel, monster
  gemodereerd

 2. Wanneer gaat dit prudente beleid van de regering omgegooid worden? Wacht men tot de 1000ste dode voordat wordt erkend dat de minister van VG gewoon een een grote nietsnut is en de situatie totaal uit de hand heeft laten lopen, zeer incompetent is?


  Maak melding

 3. Men kan wat voor beleid uitstippelen als de mensen zich er niet aan houden is het water naar de zee dragen.Ondanks de lockdown gaat men toch de straat op.Feest men met grote aantallen a la dol.En ten lange leste willen velen zich niet laten vaccineren.Houdt de Surinamer van lijden??????


  Maak melding

 4. Gebrek aan kennis. Daarom verloopt het vaccineren veel te traag. Grootste deel van het volk is laagopgeleid en niet in staat om ingewikkelde informatie te verwerken. Die gaan niet uitgebreid onderzoeken zitten lezen. Die trappen dus in de desinformatie die verspreid worden via social media als hapklare brokken.

  Nadeel is dus dat je nog heel lang maatregelen zult houden. Het wordt tijd om zo zoetjes aan gevaccineerden meer vrijheden te geven.


  Maak melding

 5. De leugen regeert bij de minister van Volksgezondheid. Een tweetal terug had hij toegezegd 750.000 US dollar beschikbaar te hebben voor de aankoop van het Pfeizer vaccin. Hiervan is niets terechtgekomen. Hij deed de toezegging om de kritieken op hem te smoren. In plaats van Pfeizer kreeg men gratis de in Nederland overbodige Astrazeneca. De minister is daarnaast wederom in opspraak geraakt. Deze rancuneuze minister heeft gedonder gehad met de heer Oemraw. De heer Oemraw heeft een rechtszaak tegen de minister van Volksgezondheid gewonnen. De minister werd in het ongelijk gesteld. Oemraw heeft daarom beslag laten leggen op bezittingen van het Wanica Ziekenhuis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.