Vrouw filmt dat ze zak om baby’s hoofd doet en stuurt beelden naar ex

12
baby

Een 26-jarige vrouw in Paramaribo is aangehouden, omdat zij geprobeerd heeft om haar baby van zeven maanden te doden. Ze deed een zak om het hoofdje van de zuigeling en maakte deze dicht waardoor het kind in ademnood verkeerde. Hiervan maakte ze een filmpje.

Zij heeft de beelden vervolgens gestuurd naar haar ex-man, met wie zij vier kinderen waaronder de baby heeft. De man is met het filmpje naar de politie gestapt die meteen een onderzoek begon. De vrouw is maandag in verzekering gesteld.

De verklaring van de moeder is dat zij het kind niet wilde doodmaken. Zij wilde dat haar ex-man bij haar moest komen na het bekijken van de beelden. De vrouw woont samen met haar vier kinderen.

De man vindt dat zijn ex-vrouw opzettelijk heeft gehandeld en de baby dood wilde maken. 


12 REACTIES

 1. Ze is 26 jaar en al moeder van 4 kinderen. Ze had voorbehoedsmiddelen om de kop van haar ex-man moeten doen i.p.v. een zak om het hoofdje van haar baby


  Maak melding

 2. We leven in een ander tijdperk. Wat je vroeger raar, ongelooflijk, ongewoon of ongebruikelijk zou vinden, dat is nu normaal aan het worden.


  Maak melding

 3. Deze vrouw is psychisch niet in orde!!!. Geen enkel weldenkend moeder doet zoiets met haar eigen kind!!! Wat de reden ook mag zijn. Triest triest.


  Maak melding

 4. Volgens mijn is het motto van de Surinaamse man, over kinderen die hij bij een vrouw maakt “ wie ze krijgt mag ze hebben”.
  Mannen ga voor je kinderen zorgen als je ze krijgt.
  Iedere “lul” kan een kind “maken” dat is geen kunst.maar om ze op te voeden is er een andere kunst voor nodig.


  Maak melding

 5. Henkes
  Waar slaat dat nou weer op 26j en al moeder van 4 kinderen gaat jou toch geen malle M aan toch Had jou moeder maar het spul van je vader maar ingeslikt dan was je niet geboren voor zo’n stomme opmerking


  Maak melding

 6. Koos Banti 29 juni 2021 At 05:55
  Volgens mijn is het motto van de Surinaamse man, over kinderen die hij bij een vrouw maakt “ wie ze krijgt mag ze hebben”.

  Je slaat de spijker op de kop!
  Het is een mentaliteit bij veel van onze creoolse broeders.
  Het moet voor een vrouw van 26 met 4 kinderen, zonder baan of inkomsten elke dag weer een uitdaging zijn hoe ze haar kinderen voedt. Die uitzichtloosheid moet deze vrouw tot haar wanhoopsdaad hebben gedreven. Dat jij als vader van de kinderen je niet druk maakt of je kinderen wel of niet te eten hebben, is niet te bevatten. Je hebt dan geen principes noch plichtsbesef en bent erger dan een rat. Die zorgt nog voor zijn/haar kroost.


  Maak melding

 7. het blijft frappant dat in slechte tijden mensen nog kinderen krijgen die ze niet kunnen onderhouden.
  het is een surinaamse mentaliteit om te proberen een man aan zich te binden door een kind te maken met hem.
  je ziet het nog regelmatig
  mannen die tot hun 60ste de player uit lopen te hangen, en op het moment dat ze aftakelen en geen geld meer hebben willen ze opeens huisje boompje beestje
  en de vrouwen trappen er nog veels te vaak in.
  wat is het dat surinaamse vrouwen zonodig een man moeten hebben? ook al is die man zo nutteloos als wat?


  Maak melding

 8. Weer een baby, gebruikt/misgebruikt om zelf van te genieten. Alléén, deze voorval, vertelt mij dat deze moeder GEEN moeder is.
  Beste mevrouw, maak uwzelf wijs dat u de baby niet wilde doden.
  U, bent niet waard om moeder genoemd te worden. Hoe ziek bent u het te doen?

  Doe een zak om uw hoofd en voel wat u voelt. Voor de baby is dat gevoel meerdere malen erg.
  Ik walg van u.


  Maak melding

 9. Faracan, van mij mocht ze meer kinderen hebben op die leeftijd, maar als een moeder haar eigen kind mishandelt en daarbij bijna vermoordt, dan was het beter geweest dat ze geen moeder was geworden. Mijn moeder was gewoon een goede moeder, zij heeft altijd van al haar kinderen, die ze samen met mijn vader op de wereld gezet heeft, gehouden. Waarom voel jij je eigenlijk geroepen om zo’n monsterlijke moeder als de vrouw uit het verhaal te verdedigen? Elk weldenkend mens zal het met mij eens zijn dat het beter was geweest als zij geen kinderen had gekregen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.