Man maakt einde aan leven te Zorg & Hoop

15
Jongeman maakt einde aan leven te Zorg & Hoop
Het lichaam van de overledene wordt door een lijkenwagen afgevoerd.

Bij een woning aan de Sapotillestraat in Suriname hebben zich vanavond tientallen mensen verzameld, nadat bekend werd dat een 36-jarige man daar een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om Wesley (Wensje) Caffe die geen onbekende in de buurt en de gemeenschap was. Hij was actief in de goudhandel en een broer van een bekende Surinaamse rapper.

Over het motief van zijn daad is niets bekend.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Tientallen mensen hadden zich bij het huis verzameld.


15 REACTIES

 1. WAT, Limbo lult niet, het is een bekend verschijnsel dat veel jonge mensen/studenten in Nederland, na het lezen van een zelfmoordbericht, dit gaan na-apen. Ook de vele zelfmoorden in Bollywood films dragen bij dat zelfmoord in Suriname, Trinidad en Guyana, relatief gezien, veel voorkomt, vooral bij de mensen die dit soort films bekijken.


  Maak melding

 2. wat een dom gelul hier weer, met die betwetertjes.

  “IN Nederland Springt Er Elke Dag Iemand Voor Een Trein.
  Elke Dag Pleegt Er Iemand Zelfmoord.. Zelden Wordf Het Geopenbaard”

  contradictio in terminus
  je lult onzin


  Maak melding

 3. Het is triest dat deze jongeman op deze manier is komen te overlijden.
  Familie, vrienden en dierbaren, veel sterkte.
  Dat het openbaar is gemaakt, kan voor de mens ook betekenen:
  Ziet, u veranderingen in het dagelijksleven van van iemand, zijn er vermoedens, zoek hulp.

  Het kan veel leed voorkomen.
  Deze fenomeen, is niet uit te roeien.
  Misschien, wel “zinnigs”bespreekbaar maken.
  Openbaar maken, geeft inderdaad de motivatie tot na-apen.


  Maak melding

 4. QQQ.

  In De Westerse Wereld De Rijke Landen pleegt Er Ider dag Iemand Zelf Moord. Ider Daag Springt Er Iemand Voor De Trein. Dat Gaat Men Nooit In De Krant Plaatsen.. Anders Moet Het Een Beroemde Persoon Zijn. Vandaag Pleegt Er Weer Iemand Zelf Moord In Nederland.

  Als Jij Dit Wil Geloven Is Het Een Zegen.. Als Je Dit Niet Wil Geloven Is Het Ook Een Zegen.

  Einde Verhaal.


  Maak melding

 5. En dat is nummer 2

  En hele happening zo te zien.
  wat een volk,
  nog filmpjes gemaakt? kan je later aan je vrienden laten zien dat je daar was noh, kan je later zelf nog een keer kijken en zien dat je daar was noh.
  Geen moer te doen, net als Hongkongpuf en zijn lijfarts robles. vooral lijf toch robles


  Maak melding

 6. Niet alleen Wally wilde een coup plegen maar dit werd in de kiem gesmoord. Ze dachten dat alleen zij konden moorden. Laat dit een waarschuwing zijn voor die oude rooie seniel. wij weten alles, wij hebben onze mensen op cruciale plaatsen gezet.


  Maak melding

 7. @Henkes,

  Het is niet waar dat veel suïcides voorkomen in Indiase films. Dat wil niet zeggen dat er geen suïcides plaatsvinden onder de Indiase bevolking. Met name onder de boeren komt dat voor en onder mensen die het leven om wat voor reden dan ook niet meer zitten.

  In Nederland komt suïcide voor onder de hindustanen, maar schrik niet ook steeds meer onder de autochtone bevolking.

  In Suriname is het sinds jaar en dag bekend dat suïcides veel voorkomt onder de hindustanen. Onder de hindustaanse landbouwers komt dat voor net als in India.
  In de jaren 80 hebben in Nederland ook landbouwers een eind gemaakt aan hun leven. Al deze landbouwers hebben dat gedaan omdat hun toekomst er zeer slecht uitzag en nog steeds. Landbouwers over heel de wereld hebben een onzekere toekomst. Ze worden ook heel slecht betaald voor hun landbouw producten.

  Een ander reden waarom er veel suïcide voorkomt onder de hindustanen is de benauwde en krampachtige situatie waarin vooral meisjes en vrouwen leven. Ook in Nederland gebeurt hetzelfde.


  Maak melding

 8. Nou iemand die zelfmoord wil plegen, moet beseffen dat je dood bent,
  Maar jouw geest die is niet dood of overleden, die gaat aan de wandel tour, tot zijn tijd niet is gekomen, je zal daarvoor gestraft worden, is geen pretje, daarom no kiri srefi, gado e straffi mie ne lee, brada nanga sisa


  Maak melding

 9. Mahinderlijk zal meerdere malen de hand aan zichzelf moeten slaan met zijn/ haar gespleten persoonlijkheden. De ene keer is hij man en dan vrouw en vervolgens onzijdig als “WAT”…


  Maak melding

 10. he lullo hongkongpuf is er ook weer. Hoe was het bij je holmaat robles.
  zeker weer hard gewerkt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en dat ZES dagen in de week, om vervolgens heel snel je ka hier te komen spuien .
  Mars ga de trens schoonmaken na je harde werken 6 dagen in de week
  hahaha wat een loser


  Maak melding

 11. @Mahinderlijk 29 juni 2021 At 20:50

  Iemand die er zoveel over praat is meestal zelf een darmtoerist. Is dit je nieuwste vriendje? 2no.co/3F4tN3.jpg


  Maak melding

 12. Je plaat blijft vastzitten. Je zou verwachten dat een figuur met meerdere persoonlijkheden wel meer fantasie zou hebben. Je trolgedrag wordt met de dag slapper. Verzin eens een keer nieuw materiaal…


  Maak melding

 13. iemand die zelfmoord wil plegen gaat het doen. Iemand die aandacht zoekt dreigt vaak met zelfmoord. Allebei kunnen echt tot de daad overgaan.
  Wellicht heeft het te maken met taboes z.a. homo acceptatie, erg alleen gelaten voelen, depressie etc. Ik denk dat als er meer naar elkaar geluisterd wordt zonder een ander uit te lachen of te vernederen of te bedreigen er veel voorkomen kan worden.
  Maar ik begrijp dat niet een ieder het zelfde is dus zal het lang duren voordat het besef er komt houd hoop vertrouw op je zelf hoe dieper het dal hoe hoger je opkomt,,,


  Maak melding

 14. dikkedeur , hoe weet u dat er elke dag mensen zich voor de trein gooien , en er wordt wat u zegt bijna nooit geopenbaard , dus of bent u begrafenisondernemer van de NS en zo heht je wel een bedrijf


  Maak melding

 15. @WAT 30 juni 2021 At 01:09
  dikkedeur , hoe weet u dat er elke dag mensen zich voor de trein gooien
  ============================

  Het zijn er gemiddeld 200 per jaar volgens Prorail dus dikke deur zit er niet ver naast.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.