Natio niet gestrand maar met ander vliegtuig naar Suriname

9
Natio niet gestrand maar met ander vliegtuig naar Suriname
Natio checkt in op de luchthaven in Miami - Foto (c) Jack Mangalie

De Surinaamse nationale voetbalselectie, die afgelopen dinsdag in Chicago de WK-kwalificatiewedstrijd heeft gespeeld tegen Canada, zou gisteren vanuit Miami met de SLM naar Suriname terugreizen. Deze vlucht werd echter geannuleerd vanwege een achterstallige betaling door de SLM aan de verhuurder van het vliegtuig.

De passagiers werden overgeboekt op vluchten van andere luchtvaartmaatschappijen. Zo ook Natio, die zaterdag met een ander vliegtuig richting Guyana vloog. De ploeg vliegt zondagmiddag van Guyana naar Suriname.

De mannen zijn uitgeschakeld voor WK 2022 maar kunnen zich gaan voorbereiden voor volgende maand, wanneer Suriname om de Gold Cup speelt. Op 12 juli is de 1e poulewedstrijd tegen Jamaica.


9 REACTIES

 1. Nazio hoefde niet terug te keren na deze wanprestatie.
  De SLM kan misschien de hand ophouden bij de Bolle, of beter, bij de oudste der 3 musketiers Ahalia, Azalia en Akalia.
  De oudste heeft ‘besloten’ 1,8 miljoen euro later – met rente – op te strijken. Intussen gaat ze de wereld rondreizen op zoek naar haar ‘prins’ op het witte paard en een cursus (how to loot the people) volgen bij Klaus kale kop Schwab.


  Maak melding

 2. Donderdag ben je aangenaam verrast als je bekende Natio-spelers in Utrecht tegenkomt bij de kapper. Je maakt ze complimenten ondanks de verloren wedstrijd en dan je lees je daags daarna dat ploeggenoten naar Suriname hun reis niet konden voortzetten omdat hun vlucht omgeboekt moest worden. Triest hoor.


  Maak melding

 3. Natio Team no matter what they say, ik wens jullie het allerbeste toe. Zelfs bij de beste gaat het soms mis.
  Hoop dat jullie goed aankomen en jullie je kunnen voorbereiden op 12 juli.
  GO NATIO👍💯


  Maak melding

 4. @ Franco 11 deze zijn een bijeen geraapte ,falende reservebank zittende Suri profs die ieder keer uitkijken naar een gratis tripje . Laat ze de reiskosten zelf betalen als ze zich zo verbonden voelen met SU, nou dan zie je ze niet meer terug. Deze gasten kosten veel meer dan een dienst reisje naar Nickerie .Door omstandigheden in een heli met daarin jou gehate Chan. De vorige ging steeds met die grote kist weg toen was het zeker oké.


  Maak melding

 5. deze jongens van dat natioteam zijn toch europeanen maar wel een paspoort gekregen van Suriname om deel te nemen voor wedstrijden van Suriname , raar en onze eigen voetballers dan , zijn die gedumpt of zo , nu de slm zijn vliegtuig voor de tweede keer aan de ketting is gelegd komt die voetbalschoenen gewoon met een ander vliegtuig terug naar Suriname , wie betaald deze trip , ja hoor het gewone volk moet dit ook weer ophoesten met hun droge kelen, bedankt slm


  Maak melding

 6. @ Wat
  Je vraagt wie dit allemaal betaald. Volgens onze dombo robles wordt het op lange termijn betaald door de UEFA haha,
  De organisatie die op Europees niveau werkt
  Nu wordt het betaald door de Surinaamse belastingbetaler en sponsoren.
  Slim bezig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.