Veel geld en wapens gestolen bij inbraak B&R Vehicles

11
politie auto suriname op straat in actie

Vier inbrekers zijn donderdagochtend in Suriname ervandoor gegaan met USD 200 duizend, SRD 300 duizend en 80 duizend euro, twee alarmpistolen en een jachtgeweer. Zij hebben de inbraak gepleegd in het gebouw van B&R Vehicles aan de Ringweg-Noord.

De criminelen sloegen de deur kapot om geld uit de lades van de kantoorruimte te stelen. Ook namen zij de wapens weg. Zij deden de plaats aan in een Toyota Crown PD 63-07 en Mark X PG 52-81. De Mark X lieten zij achter aan de Van Sypesteynlaan. De politie heeft de auto met breekwerktuig in beslag genomen.

Toen de inbraak werd gepleegd, ging het alarm over. De benadeelde kreeg melding van het overgaan van het alarm op zijn telefoon en schakelde de politie in. De inbrekers wisten toch met het geld te vluchten nog voor de aankomst van de politie. Het onderzoek duurt voort.

Nog geen maand terug hebben criminelen bij een inbraak in het gebouw van Building Depot Suriname aan de Ringweg-Zuid twee kluizen opengebroken en ook grote bedragen in SRD en valuta gestolen.
 

11 REACTIES

 1. Mogelijk ruik ik hier “oplichting van de verzekering”.
  Want wie laat er nou, wetende dat Suriname een groot roversnest is, USD 200 duizend, SRD 300 duizend en 80 duizend euro.
  Tegen de huidige vrijgelaten koers is er sprake van
  300.000 x 20 = 6.000.000 SRD
  80.000 x 24 = 1.920.000 SRD
  300.000 SRD

  Totale claim wegens diefstel exclusief schade bedraagt dan 8.220.000 SRD.
  Wie gelooft nou echt dat dit in de kleis lag?
  Een goede accountant kan mogelijk de “claimwaarde” ondersteunen of dit wel of niet juist is.


  Maak melding

 2. Kan ook een vorm zijn van witwassen.
  Overheid waar blijf je met eigen onderzoek waar zulke bedragen cash vandaan komen?
  200 duiznd US$ wat een bedrag?????????


  Maak melding

 3. Delano bedoel je met poppekast, dat ze niet aan de gestolen miljarden van bouta en mededieven op de Bahama’s kunnen komen.

  Overigens een zeer onwaarschijnlijk verhaal, bij mij steelt ook niemand de miljoen Euro die ik elke thuis op mijn tafel heb liggen.


  Maak melding

 4. Overigens moeten ze een dikke boete krijgen voor het laten rondslingeren van wapens. Laat ik zeggen USD 200000, Euro 40000 en 300000 SRD. Suriname is het land van het stelen en kwijtraken van wapens. Waar blijven die allemaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.