VIDEO: Steve Meye verspreidt leugens over doodvallen jongeman in Choi’s

45
Bisschop Meye: 'Vrijheid van alle schulden voor 50 US dollar'

De Surinaamse bisschop Steve Meye heeft leugens verteld over de dood van een jonge medewerker van Choi’s, die is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Meye zei voor de camera dat de 19-jarige jongeman ‘was doodgevallen in de supermarkt waar hij werkte, twee dagen nadat hij gevaccineerd was’. De supermarkt heeft vandaag zelf het ware verhaal verhaal naar buiten gebracht.

Choi’s zegt dat hun collega de jongeman ViĂ«ro Sadiroon na een ziekbed van enkele weken, in het ziekenhuis is overleden aan de gevolgen van een COVID-19 besmetting. De jongeman was volgens Choi’s niet gevaccineerd, zoals beweerd wordt door Meye en vele anderen die fake news verspreiden over de dood van de jongen. (tekst loopt door onder dit plaatje:)

In Suriname is vaccinatie van burgers van 18 jaar en ouder sinds kort gestart. Sadiroon was al enkele weken ziek en kan dus nooit zomaar een vaccinatie hebben gekregen twee dagen voor hij stierf. Bovendien krijgen mensen die besmet zijn geen vaccinatie. Op de beelden hieronder staat Steve Meye dus glashard te liegen.

Deze hardnekkige leugen werd flink verspreid met name door de zogenaamde anti-vaxxers; mensen die tegen vaccineren zijn en allerlei onzin verhalen verzinnen om twijfelaars bang te maken.

45 REACTIES

 1. Waarom LIEGT deze EZEL over iets dat totaal bezijdens de waarheid is. Ik snap niet waarom hij nog niet achter de tralies zit. Kerkgangers../ ….volgelingen …U weet nu beter wat u te doen staat.


  Maak melding

 2. Als Familie kun je deze sensatie “Bisschop”voor het gerecht slepen wegens smaad en een fikse vergoeding eisen. Ik snap niet dat er nog volgelingen zijn. Mensen wordt wakker want de leugen regeerd. Deze man zit zich zelf te verrijken over uw rug. GELOOF IN U ZELF ! YES YOU CAN !


  Maak melding

 3. Zoals ik al eerder zei, deze man is een gevaar voor de samenleving. Zijn uitspraken hebben helemaal niets te maken met een “eigen mening” zoals een zekere “DRS” in een ander media krant van mening is.


  Maak melding

 4. Sabaku 11 juni 2021 At 00:22
  Zoals ik al eerder zei, deze man is een gevaar voor de samenleving. Zijn uitspraken hebben helemaal niets te maken met een “eigen mening” zoals een zekere “DRS” in een ander media krant van mening is.
  =======================

  Dat ingezonden stuk van J. van Dijk – Silos bedoel je. Heb me er dood aan geĂ«rgerd. Smaad, laster en verspreiden van desinformatie heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting. Laat ze al die gasten gewoon aanpakken. Er stond ook een aardig ingezonden stuk op dezelfde website die gehakt maakt van die belg Jef Crab die bijna elke week z’n gevaarlijke complot theorieĂ«n rondstrooit.


  Maak melding

 5. Steve kan zieken genezen door handoplegging, hij kan de doden doen opstaan.uit het graf en hij kan op.water lopen en staan, vooral wanneer jonge meisjes in dat water zwemmen staat hij kaarsrecht.


  Maak melding

 6. Henkes natuurlijk kan hij over water lopen omdat hij weet waar de stenen liggen , maar deze valse profeet moet de mond gesnoerd worden , hij is in staat om zijn volgelingen te vermoorden als ze niet met geld over de brug komen , bouta vond hem een goede profeet en heeft hem veel belasting geld betaald , en dat smeervarken wil steeds meer poen , zijn volgelingen moeten hem opofferen en op de brandstapel verbranden.


  Maak melding

 7. Ram , paars wil dat niet , deze regering is nog steeds bang , dat bouta hen in de rug zal schieten , het handelsmerk van de ndp toch , in 1982 hebben ze 15 mannen die van Suriname houden en Suriname wilde behoeden voor een dictatorstaat dood geschoten in hun rug en die loser bouta zei ja ze wilden vluchten , en die steve meye vond het goed want hij werd betaald met belastinggeld van de burger he RobG


  Maak melding

 8. VOLGENS MIJ IS DEZE HOND EEN BUITENECHTELIJKE LASWATRA [VERWEKT DOORDAT DE CONDOOM TIJDENS HET NEUKEN SCHEURDE] ZOON VAN DE MASSAMOORDENAAR EN SEKTE LEIDER JIM JONES


  Maak melding

 9. o ja RobG kan nu niet reageren , hij is in gebed met zijn holmaatje meye , steve zegt nog een keer robje het kost je wel 200 Euro , en robje geeft 300 Euro , hij robje is niet klaar gekomen en daarom verkondigd deze homo alleen maar onzin


  Maak melding

 10. Ik vindt dat deze meye de boel in brand steekt.praat hij namens de nabestaanden?
  als de nabestaanden vinden dat hij liegt mag hij nu wel opgepakt worden.


  Maak melding

 11. Deze gekke krassie duivels bischop lijdt ook aan hondsdolheid. Daarom kon hij geestelijke misleider van opa b en de hele ndp zijn. Lijkt alsof de hele ndp parlementsfractie ook door zijn sperma is gedoopt.


  Maak melding

 12. Familie van deze jongeman moet een aanklacht wegens smaad en laster indienen.Iemand die een covid infectie doormaakt krijgt geen vaccinatie.En dat geldt ook voor de griep.En er staat ook dat hij in het ziekenhuis is overleden.Is Steve Meye aan het confabuleren? En ook jonge mensen,zelfs kleine kinderen kunnen overlijden aan een covid infectie.Die man geilt op sensatie.De regering moet deze man nu echt tot de orde roepen!!! Als hij vindt dat de vaccins niet deugen laat hij contact opnemen met de Nederlandse regering en om uitleg vragen.


  Maak melding

 13. De regering moet de forse salaris van deze idioot onmiddellijk stop zetten. Dit zijn de NDP criminelen die de vooruitgang van Suriname dwarsbomen.


  Maak melding

 14. Ik heb altijd mogen aanhoren dat 1 der 10 geboden is :
  Gij zult geen onwaarheden vertellen m.a.w. gij zult niet liegen

  Wat Meye doet is een voorganger niet waardig.
  Zo ook met het minderjarig Belgisch meiske

  Meye is onze specialist geworden door zijn quote “giftige spul”


  Maak melding

 15. Steve Meyer zijn verhaal is niet zomaar uit de lucht komen dwarrelen. Er is aantoonbaar een voorval, een coronabesmetting geweest waarbij een jongeman is komen te overlijden. Er vallen zeker verwijten te maken omdat het leven van de jongeman mogelijk gered had kunnen worden als de juiste voorzorgsmaatregelen waren getroffen.Personen als Steve Meye zijn onmisbaar voor de Surinaamse samenleving. Zij leggen immers de vinger op de gevoelige plek.


  Maak melding

 16. @RobG
  Natuurlijk kan je na een coronabesmetting ziek worden in die mate dat je er
  aan kan overlijden.En over welke juiste voorzorgsmaatregelen heb jij het?


  Maak melding

 17. RobG 11 juni 2021 At 08:00
  Steve Meyer zijn verhaal is niet zomaar uit de lucht komen dwarrelen. Er is aantoonbaar een voorval, een coronabesmetting geweest waarbij een jongeman is komen te overlijden. Er vallen zeker verwijten te maken omdat het leven van de jongeman mogelijk gered had kunnen worden als de juiste voorzorgsmaatregelen waren getroffen.Personen als Steve Meye zijn onmisbaar voor de Surinaamse samenleving. Zij leggen immers de vinger op de gevoelige plek.
  ===================================================

  Jij bent zelf een nog groter gevaar voor de Surinaamse samenleving. De Samenleving zou je net als Meye als een verrader moeten zien. Je weet wel, zoals je baasje op zijn hoogtij dagen anderen als verraders bestempelde.
  Het is alleen maar goed dat je op dit moment aan de Noordzee verblijft, anders zou het een nog grotere puinhoop zijn geworden met al die economische, medische en wat dies nog meer kennis van je. Kortom meneer “sabiso”…


  Maak melding

 18. Deze leugenaar steve meye, vast binden en foming boeng, tik wang tikie zaka ing broekoe jing wang boeng fongfong, oplichter steve meye, onbetrouwbaar ben?


  Maak melding

 19. Percival alle ndpers zij houden van sensatie, en zo door blijven gaan om negatief nieuws te verspreiden?ndp zijn dieven bij elkaar, nu kunnen ndpers niet roven, hebben de ndp een trauma,??


  Maak melding

 20. ik zou bijna begrip gaan opbrengen voor bouterse. hij stond missschien teveel onder invleod van deze mongool. Sluit hem op met coronapatienten en laat hem verrotten.
  Ook hij zal zijn straf niet ontlopen net als zijn nazaten.


  Maak melding

 21. Het is toch absolute waanzin in het land met deze vervloekte gifstrooiers.
  De leugens worden met de dag luguber.
  STEVE MEYE gaat de wereld bevrijden van covid en zijn debiele volgeling ROBG als enige.

  Mensen, vertrouw op de wetenschap. De kerk kan ons niet genezen, dit is geen geestelijke kwestie, dit is lichamelijk.
  Wie gokverslaafd is, brengt gewoonlijk z,n geld naar de oplichters, als Steve MEYE.
  DENK EROM, LICHTGELOVIGEN WORDEN NIET BESCHERMD DOOR DE WET.

  LAAT U NIET MISLEIDEN EN ONTMOEDIGEN, LAAT JE VACCINEREN ALS JIJ SAT WILT.

  HET IS NOOIT BEWEZEN, DAT HUISMIDDELTJES EN HANDOPLEGGING COVID GENEEST.
  VETROUW OP DE WETENSCHAP MENSEN.


  Maak melding

 22. Suriname en COVID-19

  De resultaten van de coronatesten in Suriname hebben een nieuw dieptepunt getoond:
  41,46% van de 656 geteste personen zijn positief bevonden.
  Zowel de vorige als de huidige regering tracht koortsachtig middels maatregelen deze pandemie te bedwingen. Als de maatregelen nu succesvol zijn of averechts werken is een kwestie van periodiek evalueren. Nu blijkt dat niet de maatregelen zoals “Total Lockdown” en gereguleerde openingstijden van winkels debet zijn aan de alsmaar stijgende lijn van besmetting, maar het gedrag van de burgers.
  Tijdens de toegestane openingstijden gaat een ieder massaal de straat op, vaak matig tot niet beschermd.

  Via social media worden burgers in Suriname op een dwaalspoor gebracht door valse “profeten”.
  Middels stemmingmakerij wordt gepoogd burgers van een vaccin tegen Corona te weerhouden.
  Geen van ze kan op geen enkele manier ook maar iets uit hun betoog wetenschappelijk onderbouwen.
  Ook zijn net als in de jaren tachtig toen het Human Immunodeficiency Virus die AIDS veroorzaakt
  opeens kwakzalvers die beweren “Het Middel” tegen corona te bezitten.
  Uiteraard hebben ook dezen volgelingen die “heilig” in ze geloven.

  Laat de beslissing als u zich wel of niet laat vaccineren van u zijn, niet van een ander!
  Alle Coronavaccins zijn eerst op tienduizenden mensen getest.
  In Suriname worden Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) nauwlettend gevolgd. Deze beoordelen alle vaccins op werking, kwaliteit en veiligheid. We weten dus dat de coronavaccins veilig zijn en dat ze ons goed beschermen tegen het virus.

  Laat je vaccineren!
  Ook al is het voor je dierbaren en naasten.
  10-06-2021: Tien COVID gerelateerde doden in Suriname!
  11-06-2021: elf (11!) COVID gerelateerde doden!


  Maak melding

 23. Jimman 11 juni 2021 At 12:22
  Alle Coronavaccins zijn eerst op tienduizenden mensen getest.
  =============================

  Er zijn inmiddels wereldwijd 2 miljard mensen gevaccineerd. Iedereen die nu nog beweerd dat we allemaal de meest vreselijke problemen krijgen is niet goed bij z’n hoofd. Landen met hoge vaccinatiegraad gaan open. Wat de anti-vaxers niet lijken te beseffen is dat als straks een groot deel van de mensen is gevaccineerd en er een opnieuw nog besmettelijkere variant een 4e golf gaat veroorzaken dan zijn de niet-gevaccineerden als eerste aan de beurt.


  Maak melding

 24. Deze geesteszieke gevaarlijke gek Meye meenemen naar Bastion Veere en samen met de paarse veroordeelde maffiabende Bouterse, Hoefdraad, Bouva, Misiekaba, Abdoel, Simons, Doekhie, Abrahams, Parmessar en niet te vergeten RobertaGay, Paki-RAT-igri standrechtelijk een nekschot geven. Er is nog plaats voor een paar kogelgaten.

  Wat een a-sociale stinkende.


  Maak melding

 25. Deze geesteszieke gevaarlijke gek Meye meenemen naar Bastion Veere en samen met de paarse veroordeelde maffiabende Bouterse, Hoefdraad, Bouva, Misiekaba, Abdoel, Simons, Doekhie, Abrahams, Parmessar en niet te vergeten RobertaGay, Paki-RAT-igri standrechtelijk een nekschot geven. Er is nog plaats voor een paar kogelgaten.

  Wat een a-sociale stinkende bende.


  Maak melding

 26. RobG, Steve legt maar al te graag zijn vinger op de gevoelige plek van vooral zijn jonge vrouwelijke volgelingen. Daar kunnen het Surinaams Belgisch meisje en haar moeder alles over vertellen.


  Maak melding

 27. Steve Meye beweert ook dat er geen bijsluiters van de soorten vaccins beschikbaar zijn.Nou op de website van het RIVM vindt je bijsluiters van al de coronavaccins die in Nederland aan patiënten zijn toegediend plus de bijwerkingen van elk middel.Dus voor de goede orde-de samenstelling van het vaccin en de bijwerkingen die bij sommige mensen kunnen optreden.Ben nog nooit een vaccin tegengekomen die geen bijwerking(en) kan veroorzaken.Jaren gewerkt op infectieziektes AMC Amsterdam En GGD Amsterdam.Bevond me in een team van topvirologen en infectiologen


  Maak melding

 28. Het grootste gevaar voor Suriname is de incompetente minister van Volksgezondheid en een zwakke regering en niet Steve Meye. Steve Met maakt zich daadwerkelijk zorgen over de gezondheid en veiligheid van mensen. De overheid is mijn inziens niet duidelijk genoeg geweest met het initiëren van preventieve maatregelen.

  Tot heden is de overheid zeer laks. Er vallen in Suriname per dag nu op dit moment meer doden aan Covid dan in Nederland terwijl de Nederlandse bevolking 30 x groter is dan de Surinaamse bevolking. Er zit in het land een overheid die niet eens in staat is om 500.000 mensen te bereiken met informatie over basisbegrippen op het gebied van de gezondheidspreventie. Een land als Haitie doet het op het gebied van gezondheidspreventie en voorlichting veel beter dan Suriname.


  Maak melding

 29. In de eerste plaats: iemand die niet gemist zal worden als hij uit een samenleving verdwijnt is niet onmisbaar. Ik zal Meye , Bouterse en die hele kliek niet missen.
  Deze meneer Steve Meye is een kruistocht begonnen tegen vaccinatie. Hij is zo fanatiek bezig dat hij de waarheid en fictie niet meer kan elkaar kan scheiden. Dat iemand niet wil vaccineren is zijn goed recht en zal zichzelf vanwege zijn latente sado masochistische neigingen daarmede zeker straffen. ik heb diverse vaccinaties in mijn leven gehad. De sporen zitten nog in mijn bovenarm en niemand heeft toen zitten zeuren over wat er in dat spuitje zat. Nu wil een ieder weten wat erin zit, De fabrikanten gaan hun geheim niet prijsgeven. Weet je wat mijn probleem is. Iemand vertelde laatst aan Maisha Neus dat overheden hiermede mensen willen doden, elimineren of uitschakelen. En even later geeft hij grif toe dat hij sympathiseert met de NDP en dat hij hoopt ooit vele stemmen te vergaren. Wel nu mijn jongen wat een contradictio. Heb jij er wel bij stil gestaan dat als iedereen is uitgeschakeld niemand op jou kan stemmen omdat jij misschien de enige inwoner bent van Siuriname. En heb je wel nagedacht wie belastingen gaan betalen, wie het werk zal doen en wie het land zal moeten verdedigen, om een paar voorbeelden te noemen. Je moet dan zeker een grotere idioot zijn dan Hitler om je hele bevolking uit te schakelen. Dat wilde ik even kwijt. Dus kom niet zoals Meye met die complottheorie.


  Maak melding

 30. Suriname is diep gezonken tot een bananenrepubliek, een familie/vriendenbedrijf van de familie Santokhi. Echtgenote, broers, neven en nichten, schoonouders,enz.enz zijn functies toebedeeld om de familie b.v. in eigen beheer te houden. Dat hebben we ook geweten. Met enkele uitzonderingen na blijkt de media zeer bang te zijn om opdrachten mis te lopen van het familiebedrijf. Zelfs de amateurs Curtis Hofwijks en Maishia Neus schijnen in het gareel van het familiebefrijf te lopen. Het gerucht doet de ronde dat zij voor voor veel geld zijn omgekocht. Zij hebben samen met het familiebedrijf de bevolking misleid met valse spiegelingen. Dit moet hen zwaar aangerekend worden. Men praat de regering naar de mond. Steve Meye is echter uit een ander soort hout gesneden. Hij is geen mediabedrijf maar een influencer. Hij vult het gat op dat de media heeft laten liggen.


  Maak melding

 31. GAAP.
  Is dit oppositie voeren boy? Daarom hebben jullie een pak slaag gekregen.
  Waarde nul, komma nul
  Mars terug in je hok. Kom terug wanneer je zinvolle opmerkingen kan maken. Dit zet geen zoden aan de dijk. Integendeel, de mensen denken daar heb je law mang weer.
  Dit werkt niet boy


  Maak melding

 32. RobG 12 juni 2021 At 11:23
  Suriname is diep gezonken tot een bananenrepubliek, een familie/vriendenbedrijf
  ==================================================

  En laat het nu net effe zo zijn dat de basis hiervoor gelegd is op 25 februari 1980 door niemand minder dan Desiré Delano Bouterse. De verrader en vernietiger van ons geliefd Suriname heeft hier 40 jaar lang sturing/richting aan gegeven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.