Neef Promes wil voor EK beslissing over strafvervolging van Oranje-international

16
Voetballer Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

De neef van profvoetballer Quincy Promes, die volgens hem vorig jaar door Promes in zijn been zou zijn gestoken, doet vandaag in De Telegraaf eenmalig en uitgebreid zijn verhaal.

De neef was in juli 2020 uitgenodigd op een feest van Promes in diens bedrijfspand in Abcoude. Aan het eind van de avond werd hij onder zijn knie gestoken met een mes, waarbij een van zijn pezen werd doorkliefd. Hij beschuldigt Promes van de steekpartij en heeft beslag laten leggen vanwege een op handen zijnde schadeclaim.

Het slachtoffer wil dat het Openbaar Ministerie (OM) voor het begin van het EK voetbal een beslissing neemt over eventuele strafvervolging van de Oranje-international. ‘Je kunt niet iemand neersteken en dan doorgaan met je leventje’ zegt hij tegen de krant.

Er is volgens zijn advocaat meer dan voldoende bewijs, onder meer aangedragen door twee ooggetuigen, om tot strafvervolging over te gaan. Iedere andere verdachte in deze relatief eenvoudige zaak was allang voor de rechter gebracht, aldus de advocaat tegen de krant.

De neef zegt tegen de krant dat het pijn doet te moeten lezen dat hij blijft ontkennen. “Er is zoveel bewijs, ook van ooggetuigen. Ik probeer me te focussen op mijn herstel en de toekomst en daar kan ik zijn fabeltjes en arrogante houding niet bij hebben” zegt hij in dit exclusief interview met De Telegraaf.

16 REACTIES

 1. Geef hem een ton SRD en laat het been amputeren dan heeft hij een goede herinnering aan zijn hebzucht. Hij probeert er een slaatje uit te slaan, maar zal er bekaaid vanaf komen.


  Maak melding

 2. Hebzucht siert de mens, hele opgezette verhaal, waaronder de 2 getuigen ook medeplichtig zijn, want neef wil geld, laat hij gaan werken, daarom kunnen bepaalde creolen niet vooruit komen, ik hoop dat Promes niet schuldig word bevonden. Famiri e njan Famiri.


  Maak melding

 3. Neef droomt van miljoenen euro. Iemand neersteken valt niet goed te praten, maar als familie moet t samen opgelost worden met een Jogo!


  Maak melding

 4. Van je familie moet je het hebben.
  Echt hoor
  beetje Kraboe mentaliteit
  Gun zijn familie ook niets
  Maar goed weet het fijne er niet van maar goed Zet de gemeenschap weer in het kwaad daglicht


  Maak melding

 5. Elk fatsoenlijk mens had geprobeerd dit onderling op te lossen zonder media aandacht enzo.
  Maar sommige mensen vinden het leuk om een smet op bepaalde mensen en zichzelf te zetten. Andere verwoorden het ook een beetje kraboe mentaliteit. Daar moet Su van afstappen. En leren dat het ze niet siert.


  Maak melding

 6. Neef zoekt ruzie,neef ruikt geld,neef koopt getuigen, neef bepaald voor de richter was en wanneer, domme neef heeft niet door dat rechter moro konie dan zijn druk taktieken. Deze neef kan beter zijn druk tactieken op de pot oefenen.\


  Maak melding

 7. ik val achterover als ik deze commentaren lees. de neef is voor zn leven gehandicapt en meneer promes denkt dat hij boven de wet leeft. jullie proberen goed te praten wat vreselijk krom is. ik hoop dat die minkukel goed in de buidel mag tasten en zn carriere voorbij is


  Maak melding

 8. lucia wilma Niemand praat het goed maar dit had ook buiten de media opgelost afgehandeld kunnen worden.omdat het voor een niet snel genoeg gaat of die in het gelijk gesteld wordt gaat die nu met zout strooien in een open wond. Het verdiet geen schoonheidsprijs prijs hoe die familie onderling met elkaar omgaat . En waarom is dat ? Waar komt het door ? Jaloezie hebzucht of is het wat anders ?


  Maak melding

 9. Soso blablabla…
  Gelijke rechten famiermangs.
  Is je niffa oprecht schuldig.
  Simpel.
  Mes in mijn been, mes in jouw been.
  Klaar is die Tori.
  Dan mogen jullie naast elkaar gaan zitten met die djoggo loekoe voetbal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.