Gestoken neef van Quincy Promes legt beslag op villa van voetballer

10
Voetballer Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

Een neef van Quincy Promes, die slachtoffer is van de steekpartij waarvan de voetballer verdacht wordt, heeft beslag laten leggen op de kapitale villa van de voormalige Ajacied. Het gaat om een villa in Utrecht met een waarde van 1,2 miljoen euro meldt De Telegraaf.

De neef was in juli uitgenodigd op een feest van Promes in diens bedrijfspand in Abcoude. Aan het eind van de avond werd hij onder zijn knie gestoken met een mes, waarbij een van zijn pezen werd doorkliefd.

Hij beschuldigt Promes van de steekpartij en heeft beslag laten leggen vanwege een op handen zijnde schadeclaim.

Promes werd op zondagochtend 13 december 2020 gearresteerd en zat twee dagen vast. Volgens zijn advocaat mr. Spong zijn er getuigen die stellen dat het niet Promes was die stak.

10 REACTIES

 1. Triest maar in veel families gebeuren deze dingen ik heb het zelf ook meegemaakt. Leven in holland is echt moeilijk slimme rijke hindostanen en creolen zijn vertrokken naar spanje en omgeving wie arm is blijf achter. Als ik hem was zou in ook naar het buitenland gaan. Als de familie het niet is dan zijn de buren het of turken marokanen of antillianen het of de hollander. Erg voor hem ik wens hem heel veel sterkte. Ik heb ook bijna vastgezeten door de asocialen in holland. Vreselijk gewoon.


  Maak melding

 2. All in the family, zet een paar ezels, aso’s, heethoofden en alcohol bij elkaar en zie het resultaat. Als je op familiefeesten gaat moet je als laatste aankomen en eerste vertrekken. Zeker voor de politie gebeld wordt.


  Maak melding

 3. Angela,

  dus jij behoort duidelijk NIET tot de slimme en rijke Creool of Hindoestaan.
  Het gaat hiet gewoon om een crimineel, met Surinaamse roots, die een potentiële moordenaar is.

  Dus lul nou niet over a-sociaal Nederland, maar kijk liever in de spiegel, DOM/ARM creooltje/hindoestaantje.


  Maak melding

 4. @flyer weer zo’n ziekelijk opmerking je bent zelf een moordenaar crimineel idiioot.Hoe durf je zulke zieke rotzooi te schrijven. Nederland is wel asociaaalleen domme mensen als jij zien dat niet hebben een luie leven onder witte bewind geen eigen dromen vuile uitvreter ben je. He zou eens moeten meemaken wat ik heb meegemaakt satan duivel ben jij flyer.Je hebt niets te doen daarom schrijf zulke dingen over mij schaam je kapot.


  Maak melding

 5. Flyer no spang met Angela
  Ze zit hier voor therapie.
  Wij helpen haar om dat ze haar frustratie kwijt kan rakker.
  Bij haar buren kan ze niet meer terecht.daar heeft ze het al verknald.
  Waar wij stoppen begint zij pas.


  Maak melding

 6. angela in therapie , mensen ze denkt dan aan uitkering , en deze paarse loeder met een kuisheidsgordel (vast gezetelde ) denkt morgen gedekt te worden door opperrat bouta , maar bouta heeft de sleutel niet die heeft ingrid en peggy in zijn reet gestopt , en die mongool voelde niets , dus angela denk aan de uitspraak van viera help je zelf , maar het zal moeilijk zijn voor jou , want ijzer is sterk.


  Maak melding

 7. @ sukri sani jullie gedragen je als ratelslangen en kijken ook zo netals mijn enge buren ja je hoort het goed ga suriname opbouwen coke snuivers. Ik kom niet su opbouwen en jullie verpesten met jullie ziekte deze artikelen. Sorry promes maar nog maals veel succes maar sommige reactiegevers echt hatelijk gestoord. Sukru stink sani etc.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.