Suriname Investment Enterprise NV vervangt New Surfin NV

18
us dollars

Als het aan de Surinaamse regering wordt op korte termijn Suriname Investment Enterprise NV opgericht, welke moet helpen om investeringskapitaal voor Suriname te mobiliseren en aan te trekken. Deze nieuwe NV komt in plaats van de veel besproken New Surfin NV.

Een aantal zaken in de nieuwe situatie zijn nu anders geregeld dan het geval was bij New Surfin NV. Ook is een concept machtigingswet opgesteld, die zal worden aangeboden aan De Nationale Assemblée.

De bedoeling van de nieuwe naamloze vennootschap is wel hetzelfde namelijk ervoor zorgen dat investeerders niet te maken krijgen met onnodige bureaucratie, maar op een vlotte manier zaken kunnen doen met Suriname.


18 REACTIES

 1. Gagoe-man Schipper: je moet wel goed lezen; “Een aantal zaken in de nieuwe situatie zijn nu anders geregeld dan het geval was bij New Surfin NV. Ook is een concept machtigingswet opgesteld, die zal worden aangeboden aan De Nationale Assemblée”


  Maak melding

 2. Het enige verschil tussen de twee NVs is dat Mr. Spek en Bonen nu de illusie heeft dat hij ook inspraak heeft gehad bij de totstandkoming van Suriname Investment Enterprise NV.


  Maak melding

 3. Rowdie 2 maart 2021 At 14:21
  Maar wie wil nou investeren in zo’n NV? waarschijnlijk alleen naamlozen.
  ================================

  Zwart geld naar de NV en het is daarmee gelijk gewit. Enige andere reden kan ik me nauwelijks voorstellen.


  Maak melding

 4. @Henkes: Je slaat een van de spijkers precies op zijn kop! Ondertussen hoor ik de lnadverlakkers van de NPS niet. De rest telt niet, want die snappen er geen ene hol van! Het VHP-kapitaal krijgt nu vrijbaan om het land en zijn rijkdommen economisch te gijzelen en dit mede dankzij een waardeloze NPSfractie en een ABOP die nog in de overwinningsroes verkeert. Ondertussen regelt de VHP fijntjes haar zaken. Triest, schandelijk en schaamteloos!


  Maak melding

 5. Zal opa D en zijn paarse criminele boevenbende ook naamloos geld inleggen? Of zal boefdraad op afstand HET verdwenen geld van CBS inleggen? PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Of zal dilip inleggen?


  Maak melding

 6. Als je in Suriname wil gaan investeren, liggen er altijd wel een aantal paarse misdadigers op de loer om er aardappelen uien voor te kopen.


  Maak melding

 7. Ik heb vertrouwen in chan.
  Ik zou zeker geld in willen steken.
  Zeker voor de opbouw van het land.
  De USD is nu losgelaten en dit moest ook echt een keer maar gebeuren.
  De corruptie moet nu echt weg.
  En hogere straffen tegen corruptie.
  Diaspora zit financieel goed en vergeet dit niet


  Maak melding

 8. ricje en luci en kronto en robles , smerige vieze vuile kontenlikkers , jullie zullen nooit ons land willen voor uit helpen , waarom niet , jullie vinden de smaak van jullie baasje zijn poep het lekkerste wat er is , dus niet werken , niet iets weggeven alleen maar stelen , en de armen dom houden , , dus geen hart voor ons Suriname , paarse gekko’s ga daar in Nederland zitten te klagen dat jullie uitkering te laag is , wat jullie aan uitkering krijgen per maand verdient een arbeider nog niet in 5 jaar werken hier , stelletje profiteurs.


  Maak melding

 9. Je moet je geld/kapitaal daar investeren waar de rendement/opbrengst het beste i/

  Gelet op de financiële crisis in de wereld momenteel is goud een veilige belegging. Surinamers met kapitaal kunnen daarom goud/geen gouden sieraden kopen.

  Plan waarom Surineds/hun geld/kapitaal het beste in Suriname kunnen investeren. De garantie dat jij je geld/kapitaal terug krijgt en nog winst erop in 2026 en erna.

  Het plan van Z.E. president Chan van Suriname aan Surineds om hun geld/kapitaal in Suriname te investeren gelet op de financiële wereldcrisis die er is op dit moment. De opbrengst/rendement zal veel beter zijn, omdat als de oliedollars binnenstromen ze hun investeringen terug krijgen met een bepaalde rente. Zie dan de winst, omdat je geld/kapitaal groeit en meer is geworden.

  Bovendien zullen de Surineds die daar hun huizen gaan bouwen en hun oude dag wilen doorbrengen ook rustig kunnen leven. Dit omdat de economie van Suriname alleen maar beter gaat worden door de oliedollars, de opbouw die Suriname te wachten staat.

  Suriname is het thuisland van Surinamers die daar geboren zijn en diasporakapitaal is altijd belangrijk voor het thuisland, voor de opbouw, maar ook voor de eigenaar van het geld/kapitaal ervan. Surineds hebben dus niets te verliezen, alleen maar winst.


  Maak melding

 10. Passant, wat denk jezelf, de remigranten die willen gaan bouwen op hun oude dag, dat zullen mensen met poen zijn, hoe groot zal deze groep zijn denk je. Ik wil niet negatief overkomen, maar wat je hierboven schetst is al vele jaren gaande, zie jij Suriname door deze remigranten veranderen. Ik heb niks noemenswaardig gemerkt, ja hier en daar wordt er gebouwd door remigranten, maar dat is maar een drup.
  Bovendien, wie zullen de toekomstige remigranten zijn?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.