Vermiste Gita lag wekenlang dood onder stapel kleren

16
Dode vrouw gevonden in huis van vermiste bewoonster
De vermiste Gita uit Den Haag

De vermiste 35-jarige Haagse Gita heeft wekenlang dood onder een stapel troep en kleding op de bank gelegen. Ze zou volgens het Openbaar Ministerie zijn gewurgd door haar 26-jarige ex-vriend Boris S. De man heeft drie weken lang in dezelfde woning in de Wognumstraat geleefd terwijl de Haagse daar dood lag.

De vrouw werd al sinds 9 oktober vermist. Middels flyers probeerden diverse familieleden en bekenden te achterhalen waar ze zou zijn. Uiteindelijk werd haar lichaam op zaterdag 24 oktober in de woning gevonden.

Opmerkelijk is dat de politie 3 keer in de woning is geweest en dat ze pas bij de 3e keer het lichaam van de vrouw ontdekte. Volgens het OM zou de vrouw rond 21 september al zijn overleden. Haar lichaam verkeerde dus in verre staat van ontbinding toen ze gevonden werd.

Verdachte S. ontkent iets met de dood van zijn ex-vriendin te maken te hebben. Zijn advocaat vroeg de rechtbank om hem vrij te laten uit de cel. Het Openbaar Ministerie liet echter weten dat er ook dna-sporen van de verdachte in de woning en op de hals van het slachtoffer zijn aangetroffen.

De man blijft voorlopig vast en de zaak gaat over drie maanden verder.

16 REACTIES

 1. Phalana@@ Je primitieve denkwijze slaat nergens op. Er is blijkbaar nooit een Hindoestaanse vrouw vermoord door een Hindoestaanse man??? Deze vrouw heeft een duivel in zijn leven toegelaten. Dat is het probleem. Ik hoop dat hij eeuwig achter de tralies verdwijnt. Vrouwen moordenaars moeten harder worden aangepakt. Wil een vrouw je niet meer hebben, zoek je lekker een andere.


  Maak melding

 2. @phalane: onderzoeken door wie uitgevoerd, universiteit van klevia noh??
  Weer zo’n doorgedraaide/ geïndoctrineerde hindoestaan. Pagla bhaiwa!


  Maak melding

 3. Phalane, wil jij beweren dat alle huwelijken op het Nicketiaanse, Saramaccaanse of Indiase platteland het toonbeeld zijn van huwelijkse gelukzaligheid en harmonies en dat ze nooit eindigen in een scheiding, moord, zelfmoord of het per ‘ongeluk’ in brand vliegen van duizenden vrouwen hun saris bij het bereiden van het eten op een houtvuurtje?


  Maak melding

 4. Soms denken vrouwen dat wanneer ze alleenstand zijn en dan versgillende mannen opzoeken en hun portemonnee alleen maar ledigen een manier is om te zeggen; ik ben een dja dja oema die niet op een man wacht….wel soms kan het wel fataal worden ….want niet alle mannen zijn het zelfde ,de een werkt harder dan de andere en dan komj dit uithalen….wel …..


  Maak melding

 5. Want dit lijkt ook een trend te worden in suriname….vrouwen gaan met versgillende mannen om ,alleen om dure kleding en autos te kopen …….elke daad heeft zijn consequencies


  Maak melding

 6. @Gio, waarover lul jij nou? Wie zegt dat deze dode vrouw de man misbruikte? Waar lees je dar deze vermoorde vrouw verschillende mannen had? Je lult maar uit je nek. Ga geen appels met peren vergelijken. In Suriname doen de vrouwen het ja, uit nood. En daar maken de mannen uiteraard misbruik van.


  Maak melding

 7. Ik denk gita was fysiotherapie werk deed ze, had gelezen woonde zij in zoetermeer. Als ik me niet vergis, jammer dat het zo moet eindigen, voor een vrouw, dat wens je toch niemand he?


  Maak melding

 8. WTK geen nieuws voor hier in Suriname , wat daar in Nederland gebeurt is worst , geef eens eindelijk de ware nieuws wat hier gebeurt , wat gedaan is door de ndp , die hebben ons land vernietigd , en deze boevenpartij gaat over lijken , hun leider is een massa moordenaar , en dat het zolang duurt dat deze massa moordenaar in de cel beland , en nog steeds vrij kan bewegen .


  Maak melding

 9. Dachten jullie echt dat een paar witte politie personen zich echt druk gaan maken voor een bruine mens dat niet te vinden is? En waar gaat iemand een kadaver bergen juist onder rommel. Als dat een witte vrouw zijn geweest zouden ze tot onder de fundering en tussen de bakstenen gezocht hebben.


  Maak melding

 10. WAT@@@ WAT jij denkt zal ons een worst wezen. Het leven bestaat niet alleen uit politiek. Dat je gefrustreerd bent van de politiek moet jezelf weten. Ga lekker rond rijden in Paramaribo met speakers boven jouw auto en je ongenoegen uiten. Stilletjes achter pc je ongenoegen uiten heeft helemaal geen zin. Succes met je tour door Paramaribo…


  Maak melding

 11. Wat een niveau van de politie apparaat te su.

  3 keer in dat huis geweest om binnen het lichaam te zoeken .

  niks geroken niks gezien oppervlakkig zoeken.
  Wat een grap en schande.

  De dienstdoende agenten die daar gezocht hebben moeten ter verantwoording opgeroepen worden en misschien zelfs herschoold. of ontslagen.
  Hoe dan?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.