Steven Coutinho voorzitter nieuw bestuur Surinaamse Bankiersvereniging

4
DSB topman Coutinho noemt uitspraken Suriname's vp Adhin ‘nonsense’
Steven Coutinho, directeur van De Surinaamsche Bank (DSB)

Deze week is in Suriname het nieuw bestuur van de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) aangetreden. Het volledig nieuw bestuur is op de laatst gehouden Algemene Ledenvergadering bij acclamatie gekozen, met de heer Steven Coutinho als de nieuwe voorzitter van de vereniging.

De leden hebben de uittredende voorzitter op de ALV bedankt voor de manier waarop hij leiding heeft gegeven aan de vereniging. Het nieuw bestuur is de heer Eblein Frangie ook erkentelijk voor zijn bijdrage. In de komende weken zal het bestuur kijken naar voortzetting cq. aanvulling van het beleid dat de voorgaande jaren is uitgezet.

“Belangrijk is dat we midden in de samenleving staan. Dat wij de samenleving kunnen informeren en als sector samenwerkingen onderling kunnen blijven garanderen, altijd ten voordele van de klant. Tegelijkertijd staan we er om de integriteit en veiligheid van de sector te garanderen”, aldus de heer Coutinho.

Het nieuw Bestuur bestaat uit Steven Coutinho (voorzitter), Keith Johnson (vice voorzitter), Percy Clenem (secretaris) en Rafiek Sheoradjpanday (treasurer).

4 REACTIES

  1. Sandati!! Mn neef Coutinho doet het goed. Hopelijk blijft hij integer, en objectief. Als hij geen liefde voor geld ontwikkelt zal het goed blijven gaan. Krakti nefo.


    Maak melding

  2. Ik heb een groot vertrouwen in Steven Coutinho, ik denk niet dat hij zijn vader die zelf hoogleraar Economie was zal beschamen. Zelf heeft Steven een heel goede CV, ik ben blij dat hij op deze post is gekomen. Hij beweert dat Suriname met zijn bevolking een mooie toekomst kunnen krijgen. Ik geloof in hem.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.