Omstanders houden ontvluchte arrestant aan in Commewijne

10
Navendra Nagesar

De politie van Nieuw Amsterdam heeft Navendra Nagesar, een van de ontvluchte arrestanten, vanochtend rond zes uur op Zoelen aangehouden en overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat. Nagesar woont op Zoelen en was na zijn ontvluchting daar gesignaleerd. De politiemannen in Suriname zochten naar hem.

Vanochtend kwam de melding dat omstanders de man hadden aangehouden. De politie ging onmiddellijk ter plaatse en hield Nagesar aan. Met de aanhouding van Nagesar zijn al vier ontvluchte arrestanten van Keizerstraat aangehouden. Dat zijn Nagesar, Arsenio Vrij, Jonaton Kameron en Vince Bahadoer. In totaal waren dertien arrestanten ontvlucht.

Deze arrestanten waren eerder opgesloten in het cellenhuis Nieuwe Haven waar zij besmet raakten met COVID-19. Zij werden toen overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat.

10 REACTIES

 1. Wij zijn trots op deze omstanders doe de crimineel hebben aangehouden.Heel goed dat men zo alert is.
  De gevangenisstraf van deze crimineel met een aantal jaren extra verlengen.


  Maak melding

 2. Surinaamse bevolking, zo kunnen jullie ook de criminaliteit onder krijgen, als jullie als surinamers gezamenlijk samen werken tegen criminelen? Altijd toezicht houden als er vreemde auto’s worden gesignaleerd in jullie straat en omgeving, goed zo mensen!!


  Maak melding

 3. Die omstanders moeten zich, met hun gedienstigheid, meteen laten testen op covid-19. Grote kans dat ze, door Nagesar aanteraken, besmet zijn met de Skotu Oso variant van het virus.


  Maak melding

 4. ibaH halluB, als wat je zegt waar is, moet je als criminele Hindoestaan ook maar een mes aanschaffen, niemand zal je dat namelijk verbieden in Suriname, het zal de kans dat je als crimineel, met je mes eerder wordt doodgeschoten dan zonder mes door de politie.


  Maak melding

 5. mensen pas op met die voorvluchtige misdadigers , alleen door aanraking kunnen ze jullie vermoorden want deze gasten zijn geen mensen maar ongedierten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.