woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVanmiddag weer COVID-19 persconferentie via Zoom

Vanmiddag weer COVID-19 persconferentie via Zoom

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmiddag wordt er in Suriname opnieuw een persconferentie gehouden in verband met de COVID-19 situatie in het land. Deze persconferentie zal om 12.00u via Zoom worden gehouden. Dat meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Gisteren werd bekend dat het aantal opnames in ziekenhuizen en intensive care weer aan het stijgen zijn. Op dit moment zijn er 118 personen in de Surinaamse ziekenhuizen en 26 patiënten op de intensive care. Voorts zijn er 321 positief geteste personen in isolatie.

Op de eerst dag ban deze maand zijn er weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Waarom worden mensen opgenomen in een ziekenhuis die slechts verkouden zijn?
  Vind je het gek dat de zorg overbelast word????


  gemodereerd
 2. Wanneer komt Nederland over de brug? Je kan Suriname als oud kolonie met een volk verdeeld over twee landen toch niet in de kou laten staan? Je praat over 400.000 mensen die gevaccineerd moeten worden. Dat is de stad Utrecht. Kom op zeg. Dat je geen geld wilt geven prima. Maar huisartsen gooien astrazeneca vaccins weg en hier in Suriname zijn we in dit tempo nog 2 jaar bezig. Valt me vies tegen hoor.


  Maak melding
 3. @Robles,

  Jullie kopari’s hebben geen vaccins nodig. Jullie moeten met gif geïnjecteerd worden.
  Jullie moeten toch niks van de kolonisators??


  Maak melding
 4. JK 2 mei 2021 At 21:26

  Doe eens even normaal anoniempje. Je kent me niet. Praat je op straat ook zo tegen vreemden? Dan zal je wel vaak op je muil geslagen worden. Maar waarschijnlijk ben je in het echt maar een laf mannetje die z’n mond houd. Alleen op Internet doe je stoer. Dus nu weer in je mand brutaal stuk vreten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES