dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie29-jarige oud-bekende crimineel aangehouden voor diverse berovingen

29-jarige oud-bekende crimineel aangehouden voor diverse berovingen

-

Does Travel - naar Suriname

De oud bekende van de politie Vincento S. (29) alias ‘Baba’ is in de derde week van april 2021 door de politie van het bureau Latour aangehouden voor diefstal door middel van geweldpleging en zware mishandeling. Hij is verantwoordelijk voor diverse berovingen, meldt het Korps Politie Suriname.

Op vrijdagavond 29 januari beroofde Vincento een jongeman van diens gouden oorbellen op de hoek van de Ramgoelamweg en de Kokostraat. Vincento pleegde het strafbaar feit onder bedreiging met een scherp voorwerp. Op een gegeven moment ontstond er een worsteling tussen de benadeelde en Vincento. Daarbij zag de verdachte kans weg te rennen met medeneming van de oorbellen.

De benadeelde ging hem achterna en in de Hockeystraat gelukte het de benadeelde om Vincento vast te pakken. Zij geraakten weer in een worsteling met elkaar. De crimineel pakte op een bepaald moment een brok steen en sloeg de benadeelde daarmee op diens hoofd. De slag was zo hard dat de benadeelde het bewustzijn verloor. Deze benadeelde deed aangifte na medische behandeling.

Op vrijdag 9 april liep een andere jongeman snijverwondingen op aan zijn hand toen Vincento hem in de Ramgoelamweg onder bedreiging met een scherpvoorwerp poogde te beroven van SRD 100. De verdachte koos het hazenpad, aangezien het slachtoffer hem het scherp voorwerp afhandig had gemaakt. Deze jongeman moest ook medisch worden behandeld.

Op maandag 12 april werd een man in de Koffiedamweg van achteren aangevallen door Vincento. Daarbij werd de man door Vincento mishandeld met een eind hout.  Omstanders schoten de man te hulp en konden erger voorkomen. De verwondingen van de man waren van dien aard dat hij medisch behandeld moest worden. Vincento mishandelde deze man, omdat die daags tevoren had geweigerd om een bier voor hem te kopen in een winkel.

Het gelukte de politie Vincento in de derde week van april aan te houden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar ministerie is deze crimineel achter slot en grendel gezet meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Hij is weer in het gezelschap – THUIS.
  Zo wreed; leefde hij van dit soort misdaden.
  Je hoeft niet meer te stelen er wordt voor jou gezorgd.
  elke dag 50 stokslagen ; GIJ zult NIET Stelen.


  gemodereerd
 2. Ik ben altijd een voorstander geweest, om zulke criminelen ( recidivisten gelijk te elimineren) Als deze tering jong weer vrijkomt doet hij het weer, het zit gewoon in zijn bloed om te stelen en te roven.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. @..49 fox, Iemand, die deze naam mooi vindt ,is een aangebrande PANNENKOEK.


  gemodereerd
 4. Altijd het zelfde, welke koeparies baren zulke debielen, dan heeft de maatschappij last van, bah, met zo’n weinig mensen in Suriname toch last van deze luiaard, langdurig achter slot en grendel??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES