1 coronadode en 66 personen in ziekenhuizen

3
coronadoden en nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

In Suriname is opnieuw een persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het totaal aantal doden tot nu toe is hierdoor gestegen naar 188. Dat blijkt maandagavond 19 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen dat in ziekenhuizen is opgenomen, is gestegen van 62 naar 66. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om vier nieuwe gevallen uit Nickerie. Daar is het aantal positieve gevallen de laatste dagen aan het stijgen.

In de ICU zitten op dit moment 15 patiënten. De afgelopen 24 uur zijn er in totaal 36 nieuwe besmettingen geregistreerd. Dit na 98 keer testen. De Surinaamse overheid heeft de bevolking maandag ook opgeroepen om te blijven testen op het coronavirus.

De cijfers van maandag:

3 REACTIES

  1. In ieder geval worden de covid mensen snel beter. Zijn het mensen die al covid gehad hebben die ze weer als covid mensen bestempelen???
    Ik heb GEEN vertrouwen in deze mensen hun onderzoek.genoeg onzin gezien
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.