dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Bennie Miranda vertelt over aanhouding

VIDEO: Bennie Miranda vertelt over aanhouding

-

De Nationale Carrierebeurs

Bennie Miranda, die afgelopen dinsdag werd aangehouden, is vrijdag weer vrijgelaten. In onderstaande video heeft Miranda laten weten wat er precies is gebeurd de afgelopen dagen.

Volgens Miranda is hij aangehouden door de recherche van de vreemdelingendienst omdat de hulpofficier Binda en de Surinaams minister van justitie Amoksi vonden dat hij illegaal in Suriname is.

Miranda zegt al 9 jaar legaal in Suriname te wonen en nooit een strafbaar feit te hebben gepleegd.

Ook werd gezegd dat hij bepaalde uitlatingen op Facebook zou hebben gedaan. Luister hier naar Bennie de Miranda:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

17 REACTIES
  1. vraag me af wat voor nieuwswaarde dit heeft dat wtk hier over blijft doorgaan?
    dezen criminele nietsnut heeft totaal geen enkele waarde
    alleen als ze hem dood vinden heeft het nog enige waarde


    Maak melding
  2. Deze regering kan niet tegen kritiek ze kunnen een voorbeeld nemen van de vorige regering de vorige regering heeft nooit iemand opgesloten maar chan en z,n trawanten zijn zo rancuneus onvoorstelbaar


    gemodereerd
  3. Ik heb niets met deze Miranda..maar het lijkt meer op bangmakerij..dmv we pakken m op..voor 2 dagen en laten hem weer los.
    Gewoon bangmakerij !!!


    Maak melding
  4. Wiie hecht enige waarde aan het gelul van deze oude hoer. Hij moet gewoon de suri nationalteit nemen en parlementslid worden., lijkt meer op een betaalde oproerkraaier van een criminele orga.


    Maak melding
  5. Ric 11 april 2021 At 13:32
    Deze regering kan niet tegen kritiek ze kunnen een voorbeeld nemen van de vorige regering de vorige regering heeft nooit iemand opgesloten maar chan en z,n trawanten zijn zo rancuneus onvoorstelbaar

    O Neen ? Vertel mij eens waarom Caïro op schandalige wijze aangehouden werd. Doet het bij jouw soort fascisten nog steeds pijn dat jouw soort niet in staat is iets op te bouwen? Ik heb meer vertrouwen in ZE Santokhi dan in de koloniale overheerser Bouterse en zijn fascistische beweging.


    gemodereerd
  6. Macnack 11 april 2021 At 14:51
    Ik heb niets met deze Miranda..maar het lijkt meer op bangmakerij..dmv we pakken m op..voor 2 dagen en laten hem weer los.
    Gewoon bangmakerij !!!

    Met welk doel ? Wie moet voor wie uitkijken ?


    gemodereerd
  7. Hij klets uit zijn dikke nek. Waarom Kanhai de criminelen advocaat nemen. Hij heeft meer op zijn kerfstok


    gemodereerd
  8. Een grote bek opzetten en als een gangster door het leven gaan; wat een triest figuur


    gemodereerd
  9. Gaap. Slachtofferrol van een Nederlandse drugscrimineel, die zich bij de paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg olv opa D heeft aangesloten.


    Maak melding
  10. Bennie power mi lobing mik ding mang sabi
    Want ano wang agie staat wi tang
    Ie no kang hoor wang mang zomaar ng erbij ji mik afspraak na gow2, wat voor onderzoek is dat
    Belachelijk met amoksi patoe


    gemodereerd
  11. Deze schoften worden betaald door de criminele organisatie om stennis te schoppen in Suriname. Om de huidige regering die bezig is het augiasstal op te ruimen wat regering Bouterse-Adhin op te ruimen die ze hebben achtergelaten. En ook om de economie op de rails te zetten.
    Beestachtig dat deze regering door de verarming die ze hebben geërfd van de NDP regering niet eens geld op tafel kunnen leggen om de vaccinaties in te kopen, om het volk te vaccineren tegen de grote moordenaar die ze COVID noemen. Dat ze nu een fonds in het leven moeten roepen om het geld bijeen te schrappen om het Surinaamse volk te beschermen. Ook van al die paarse niksnutten die Suriname rijk is. Deze regering discrimineert niet.
    Dat heb je nog een idiote hond als Feller en zijn volgelingen die aan het protesteren al zou Covid niet bestaan. Kunnen we deze idioot en hun volgelingen niet uitsluiten van vaccinatie? Kunnen we de bevolking die het goed menen en die lijden in het PARADIJS DIE BOUTERSE HEEFT ACHTERGELATEN, op zijn minst nog een beetje beschermen. Regering Santokhi is ook bezig om te beschermen tegen de armoede.


    Maak melding
  12. Chan wist wat hij zou overnemen en nu strooit hij velen zand in de ogen met vorige regering …. werk nu om je te bewijzen en leidt het volk door de rode zee


    gemodereerd
  13. @ Ric

    Dat klopt, een crimineel veroordeelt een andere crimineel niet, want eens gaan ze toch samen werken!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  14. klopt Sing Sing , deze speknek miranda , alias paars zwijn , direct naar het slachthuis brengen , je hoeft niet te controleren of covid in dat volgevreten lichaam zich heeft genesteld , de leeuwen in onze zoo houden van speknekken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES