Bennie Miranda: ‘Ik ben in een kleine cel onschuldig opgesloten’

24
Bennie Miranda: 'Ik ben in een kleine cel onschuldig opgesloten'
Bennie Miranda vast.

“Ik ben in een kleine cel onschuldig opgesloten”, dat heeft Bennie Miranda de redactie van Waterkant.Net vanmorgen vanuit zijn cel laten weten. Wij kregen ook bovenstaande foto waarop te zien is waar hij vast zit. “Het is een donkere ruimte en ik zit met 10 personen opgesloten”, aldus Miranda die zegt niets misdaan te hebben en ook niet illegaal in Suriname te zijn.

Miranda zegt dat hij gisteren door de Surinaamse politie gebeld werd voor een gesprek. Toen hij op gesprek ging is hij aangehouden te Latour. Daarna is hij meegenomen naar Nieuwe Haven waar zijn verblijfsvergunning is ingetrokken en zijn ID in beslag is genomen. Hij is daarna naar een cellenhuis gebracht en opgesloten.

Miranda zegt al 9 jaar in Suriname te wonen en nooit een strafbaar feit te hebben gepleegd. Hij geeft ook aan dat hij niet illegaal in Suriname is en dat hij het vermoeden heeft waarom hij is aangehouden. Het zou te maken hebben met zaken die hij op Facebook zou hebben geroepen.

Volgens Miranda zou hij meermalen bedreigd zijn door mensen van de ABOP, dat ze hem zouden aanpakken. Nu is het zover, aldus Miranda. Hij heeft een advocaat in de arm genomen die ervoor moet zorgen dat hij snel vrij is. De redactie van Waterkant.Net heeft contact opgenomen met het advocatenkantoor dat heeft bevestigd dat de zaak bij hun is aangenomen.


24 REACTIES

 1. Benny liegt. Hij geeft aan, dat hij nooit een strafbaar feit heeft gepleegd. Hij heeft jarenlang in Nederland vastgezeten voor drugshandel. Laat hij het niet in politieke sfeer trekken. Je bent geen bigi visie. Je bent overgestapt van abop naar de paarse kliek van opa D en die zal geen vinger voor je uitsteken, Nederlander. Ze hebben hun eigen hachje te redden. Benny, waar er rook is, is er vuur. We shall see.
  gemodereerd

 2. Niemand wordt onschuldig in een cel gezet. Dus, maak dat de kat maar wijs. Je hebt wat uitgespookt en verdiende het om in een kleine cel gezet te worden. Je bent een grote jongen, dus niet huilen, maar ga zitten op die blaren op je billen in die cel!


  Maak melding

 3. Ik heb voor de verkiezingen een interview van PET gevolgd. In het interview kwan bennie Miranda als eerste ter sprake.
  Bennie zit niet zomaar in Suriname, als ik mij het interview nog voor de geest haal.
  Het is toch wat, van abob naar ndp, naar vhp en nu in een cel met 10 kan of meer.
  Je was gewoon een meeloper die zich overal wilde tussenwurmen slechts voor gewin.
  Bij je aanhouding en voorgelriding is toch aan je verteld waarom je bent aangehouden.
  Nu niet klagen over een te kleine Cel. Jr bent hier in Suriname en we hebben geen luxe verblijf.
  Chan is bezig en jou cel heeft geen prioriteit


  Maak melding

 4. @cornelis
  geen gezegdes gebruiken als je ze niet kent…. staat zo verschrikkelijk dom
  en surinamers hebben er een houtje van dat te doen terwijl ze het hele gezegde niet weten of wat het betekend

  If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen


  Maak melding

 5. Ik hoop niet dat ze je naar Nederland posten,want er wachten een hoop mensen op je die je heb geript en belazerd.Karma,werkt langzaam maar zeker
  gemodereerd

 6. Als miranda in Nederland bezig was met drugs dan moet Nederland. Uitleverings verzoek doen. Hij is niet illegaal hij geeft aan negen jaren in su te wonen. Deze regering chantoki/brunswijk kunnen niet met kritiek su. Runnen. Miranda geeft niet op. Adin en piqué waren ook onterecht opgesloten.
  gemodereerd

 7. Hahahaaa gaat men dat nu inzien na 9 jaren en al zat hij in Ned vast dat na holland tori a no sranang tori. Benny luku boeng wel want dang mi frede taki a no smeri boeng. Heel veel succes. Soso lagi sma e doe dati degenen die dat met jou gedaan hebben Gado sabi
  gemodereerd

 8. @ directeur zonder bedrijf.
  Het gaat om de strekking van t gezegde. Dont roll the dices if you cant pay the price is v dezelfde strekking. De engelse taal beheerst je ook niet. Pech gehad.
  PS. heb je je NL tekst al gecorrigeerd? Of kan je de fout ook niet vinden?
  Gewoon vragen dan


  Maak melding

 9. Dies no kang!
  Oohhh wat erg, potverdrie deze man verdiend een private cel met airco, compleet met cellulair en kleuren tv. En niet te vergeten een menukaart; bamie met trie of bamie met pindasambel.

  Whoehshshahaha, als je Brunsi aan zijn staart trekt, dan is dit het gevolg.

  Verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, huh?


  Maak melding

 10. Ook al zou Bonnie Miranda in Nederland hebben vastgezeten heeft het toch niks van doen met deze aanhouding. Bovendien heeft hij in Nederland zijn straf uitgezeten & zou ik graag willen weten wat de reden is van deze aanhouding ? Beide aanhoudingen hebben niets met elkaar te maken,dus is er iets anders aan de hand? MACHT & RANCUNE. Wat een land,blij dat ik er niet woon.Velen lopen hier te zeiken over racisme & discriminatie,maar dies moro erg yere ,in je eigen land van herkomst op deze barbaarse manier behandeld worden.


  Maak melding

 11. @Drico sondro wroko het is HANDJE!
  Meneer Bonnie weet nu ook hoe die pakjes in kleine ruimtes zich moeten voelen En dan te bedenken dat die mobiel bij het hurken er niet uit is gegleden.
  Wel ik hoop dat het elftal hem aan de MOHANA regels zal houden Bukken Biatchs
  gemodereerd

 12. Milly barbaars??
  als hij water en brood krijgt dan is het pas barbaars.
  In Suriname is een celstraf vergelijkbaar met een 2 sterren hotel.
  Eten drinken een bed gratis en voor niets.
  En hij kan ook in zijn onderbroek rond lopen.


  Maak melding

 13. @cornelis…
  naar believen gezegdes omdraaien? precies het punt dat ik maakte dus
  tevens is een grammatica fout iets anders dan een typ cq schrijffout
  alweer een grote domme blunder van je
  maar goed, wat weet jij nu?


  Maak melding

 14. @cornelis
  wel lachen…
  1 typfout terwijl jij er 6 in je domme opmerking maakt.
  schrijf en grammatica fouten…. doe je goed


  Maak melding

 15. deze cel is toch niet klein voor deze ndp vetzak , ze moeten hem bij zijn maatjes de mollige varkens in het hok zetten en lekker in de blubber en na een tijdje allemaal naar de slachtbank, he w…y.


  Maak melding

 16. Bennie jongen,
  Je bent net als een publieke dame , een modjo. Daar waar jij geld verdienen kan ben je van de partij; eerst ABop, daarna VHP en nu weer ndp kortom je bent een persoon zonder waarden en normen en onbetrouwbaar. Ga maar lekker in een 2 by 2 zitten en denk na over wie je in werkelijkheid bent. Zolang je in jail zit is het volk beschermd tegenover iemand met een gespleten persoonlijkheid.
  gemodereerd

 17. Had deze wannabe whatever, verwacht, dat hij een “kamer ensuite” in t Torarica of Krasnapolsky hotel of een hoog aangeschreven hotel zou krijgen? Ach gohhhh, wat een zielepoot. Weer zo,n figuur die heeft geprobeerd langs alle wegen een “”bs er”” te worden. Nou vooruit dan , bij deze dan, en droom maar verder , misschien, heel misschien wordt zijn droom ooit waar.


  Maak melding

 18. Wat een flauwekul.
  Dat ding van een verblijfvergunning voor onbepaalde tijd is een verkeerde handeling van de Surinaamse regering. Het brengt het land geen goed als er mensen zijn die van het beste van twee werelden willen genieten.
  Wil je een verblijf voor onbepaalde tijd, dan zou je gewoon het naturalisatie proces moeten opstarten. M.a.w. je huidige paspoort inleveren voor een Surinaams paspoort en anders elk jaar (of max. vijf jaar) opnieuw je verblijf aanvragen en elke keer weer de leges betalen.


  Maak melding

 19. Zo zie je maar weer! Ik blijf dit herhalen; bouta heeft al zijn criminele maties vrij toegang verleend tot suri. Die PSA database zit vol met “prominente” boeven uit de hele wereld.

  Surinaamse Nederlanders met een strafblad, iedereen met een strafblad moet toegang worden geweigerd!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.