Vrouw die hulp vroeg na woningbrand krijgt veel oneerbare voorstellen

24
Vrouw die hulp vroeg na woningbrand krijgt veel oneerbare voorstellen
Het huis van de vrouw en haar 13-jarige dochter ging dinsdag in vlammen op.

De vrouw die dinsdag haar hele hebben en houden kwijt raakte, na een brand aan de Celebesweg, heeft kort na de brand een verzoek om hulp op haar Facebookprofiel geplaatst. Tot haar grote schrik werd ze opgebeld door diverse mannen die haar oneerbare voorstellen deden.

In een gesprek met de redactie van Waterkant.Net zegt de 38-jarige Anita dat mannen haar opbellen en aangeven dat ze alleenstaand zijn en haar voorstellen om bij hun in te trekken. “Het zijn wildvreemde mannen die willen dat ik met ze ga blijven en/of een relatie met me willen. Eentje wilde zelfs met me trouwen, maar ik ben daar absoluut niet van gediend”, zegt de vrouw.

Ze vindt het vrijpostig dat deze mannen haar lastig vallen en heeft het gevoel dat ze misbruik willen maken van haar noodsituatie. Anita zegt verder niet in te zijn gegaan op dit soort voorstellen. Ze zit echt in nood want zij en haar 13-jarige dochter zijn alles kwijt. Op dit moment verblijven ze even bij familie maar dat kan niet heel lang.

Naast de vervelende telefoontjes van mannen zijn er ook mensen die daadwerkelijk hulp willen bieden. Het gaat daarbij voornamelijk om kleren en huishoudelijke artikelen. Ze is er blij mee want haar werk bij een winkel in een mall, heeft ze al een tijd niet meer. Mensen die de vrouw en haar dochter redelijke hulp willen bieden, kunnen haar bellen op 8572508.

Dit is over van haar huis:

24 REACTIES

 1. Absolute losers zijn dat ! Ma ,ma stel je nu eens voor dat Amitabh Bachchan wel contact met je zou hebben opgenomen. Of Denzel Washington? Volgens pakiratigri zou het een ander verhaal geweest zijn. Dat is niet het geval. De Surinaamse regering moet wel wettelijk verplicht maken dat iedereen verzekerd is. Inboedel verzekering ,uitvaartverzekering etc. Dat spaart leed. Deze vrouw moet zelf aan haar welzijn denken. De regering doet dat niet tot op dit moment .En nu gebruikt deze vrouw social media. Daar zie je dus dat dingen niet kloppen in Suriname en dat er een lange weg te gaan is.
  gemodereerd

 2. Wat is er mis mee als je een alleenstaande moeder met kinderen die heel erg in nood zit, een echte welgemeende vrijblijvende huwelijksaanzoek doet.

  Voor de mannen die met haar in bed willen tegen een vergoeding keur ik zeker af. Deze maken misbruik van de situatie. Maar bij een huwelijksaanzoek vind ik toch een groot verschil. Deze man wil een wederhelft van haar worden en voor haar kinderen zorgen levenslang. Hoe vaak komt dit voor.


  Maak melding

 3. @ Slachtoffer van roofoverval. Wat een labiele opmerking dat je hierboven plaatst.

  Duidelijk dat jij ook zo lichtgelovig ben.
  Dat onbekenden die zulke voorstellen doen, geloofd jij heilig in. Moeder en dochter van 13 jaar zijn prooi ten prooi geleverd aan zo een man, die zogenaamd behulpzaam is.


  Maak melding

 4. Ik snap die vrouw. Je bent in nood en men vraagt je onzin. Waarom zou je met iemand moeten trouwen of inwonen die je niet kent met je dochter van 13 jaar.
  Laat de regering het huisje weer optrekken. Toon dat je ballen hebt.
  Zolang er geen betaalbare woningen voor vrouwen/moeders komen zal men altijd misbruik van ze maken.
  gemodereerd

 5. @Pakiratingie: je tak wan lo boege-boeg baka..
  Kun je aangeven waar ter wereld het verplicht is om een inboedelverzekering en een uitvaartverzekering te hebben??
  Heb je dat ooit van jou volks-plee-sident verlangt??
  ndp mang ede lai zaka-zaka….lek bouta.


  Maak melding

 6. Kan me best voorstellen dat je geen verzekering neemt als je het niet breed heb. Bij uitvaartverzekering denk je dat is later zaak. Bij inboedelverzekering denk je, kleine kans dat mijn huis in brand vliegt. Maar je weet nooit of het je morgen al overkomt. Dus toch gewoon verzekeren beste mensen. Tja, wat die aanzoeken betreft, geen zinnig woord over te zeggen.


  Maak melding

 7. @Olivia,
  Altijd beter dan een ongetrouwde vrouw met 5 kinderen van 5 verschillende mannen waarvan geen enkele van deze vaders met deze vrouw ooit gaat trouwen en zijn verantwoordelijkheden wil nemen. Waarna dezelfde vrouw nog 4 kinderen maakt bij 4 verschillende mannen voor levensbehoeften.


  Maak melding

 8. een ndper die het heeft over verplichte inboedel, uitvaart etc
  waarom heeft die paarse crimineel dat niet geregeld dan toen hij 10 jaar aan het bewind was?
  de staat kan het alleen verplichten als de staat betaald.
  het grootste deel van het volk is aan het pinaren vanwege vorige en huidige regering en jij hebt het over verplichte verzekeringen terwijl mensen bijna niets te eten hebben?
  behalve dom paars ben je ook erg achterlijk dat je met zulke ideeen komt.
  blijkt wel weer dat je nog steeds in die domme paarse bubble van je zit


  Maak melding

 9. Typisch ook de mentaliteit van dit volk en maar blijven huilen waarom zij niet vooruit komen. Als een Surinamer hulp aanbiedt dan wordt daartegenover altijd een tegenprestatie verwacht. Er komt zelden iets uit het hart en alles moet op tegenprestatie zijn gericht. Mijn volk kent geen naastenliefde laat staan dat zij dit land willen opbouwen. Elkaar helpen is de basis om iets op te bouwen.
  Mevrouw Anita, laat u zich geen oor aannaaien en laat de vrijpostige zogenaamde alleenstaande mannen lekker wegrotten.
  gemodereerd

 10. Ik heb een vrijgezelle mati in Nederland. Die wil ook een aan zoek doen bij deze vrouw.op huwelijksvoorwaarden.
  En haar en haar dochter naar Nederland wil halen.

  Denken jullie dat ze dit gaat overwegen.

  Gelijk drie mensen gelukkig.


  Maak melding

 11. Maar als je hulp vraagt en je eigen telefoonnummer op Facebook zet, kan je er toch zeker van zijn dat er ook perverse lieden/grappenmakers gaan reageren.? Geef als contact nummer b.v. het nummer van 1 voor 12, de kerk, Thrishul radio of het Leger des Heils op (als dat kan en mag natuurlijk)


  Maak melding

 12. Het beste idee is dat de suri mannen, alimentatie gaan betalen voor elke zaadcel die ze lozen. Wat dacht je daarvan @slachtoffer v roof.

  @koos banti, wat een middeleeuws voorstel. Laat me raaien je vriend is een boomer die op zoek is naar een all inclusive-huishoudster. Wat denk jezelf? Deze mevr is 38, en staat vol in het leven, binnen 1 maand is ze vertrokken. Geld is handig, maar maakt niet gelukkig, dus…
  Hij wil haar halen 🙄 proest.

  Denk dat sociale zaken en volkshuisvesting het veiligst is.


  Maak melding

 13. Ik ben geen voorstander om hulp te bieden door middel van kerk of 1 voor 12 en dat soort dingen. Ik heb die mevrouw persoonlijk gebeld en wil geld voor haar sturen zonder bijbedoelingen. Mannen die misbruik van zo een hulpbehoevende vrouw willen maken zijn erger dan hyena’s 🤬🤬 stel maar als zoiets je moeder,zus of dochter overkomt, zouden sommigen ook nog seksistische opmerkingen maken. Giem wang brik yere!!


  Maak melding

 14. Laten we nou eens eerlijk zijn, mannen: ….voor NIKS…gaat alléén DE ZON nog op….toch of niet, soms? Trouwens…..volgens mij, staat vragen nog steeds helemaal vrij, zelfs in “bacoveland” Suriname!


  Maak melding

 15. Vele Surinaamse mannen zijn een grote schande voor echte mannen.

  Deze Surinaamse mannen die dit hebben gedaan, kunnen alleen maar hieraan denken en misbruik maken van de omstandigheden, tijd, moment en hun slag te slaan.

  Waardeloos, schaamteloos, losers

  Ik wens deze mevrouw sterkte toe en dat na dit nieuws zijn van de overheid, particulieren. familie, vrienden, geloofsinstellingen, enz. hulp krijgt en haar leven wee kan oppakken.

  Het zal je dochter, zus, maar wezen.

  Respect, normen, waarden, principe, goed gedrag, moraal. Waar zijn deze begrippen gebleven.

  Bun Sari Tori nanga den man sma diezie. booi oe lagi!


  Maak melding

 16. Ik wil niet veel zeggen, maar veel Surinaamse mannen (lees, niet alle) zijn het hele jaar door loops….
  en maken graag misbruik van de zeer fragiele en uitzichtloze situatie waarin vrouwen in Suriname verkeren.
  Sommigen hebben een hangbuik, zien er niet uit, maar hebben toch een buitenvrouw.
  Dat is de nationale mannensport in Suriname!


  Maak melding

 17. Oneerbare, voorstel.
  Hoop dat deze mens (en), goed verzekert zijn.
  Ook voor de rest, geen hulp nodig heeft.
  Ik zal mijn donatie, zeker bijdragen.
  Alleen een mens, kan een ander mens, helpen.


  Maak melding

 18. @ Boesskowtoe

  Sommigen hebben een hangbuik, en zien er niet uit, maar hebben toch een buitenvrouw. >>>> De vrouw heeft in deze 2 dingen nodig, genegenheid en zijn poen!

  sari tori
  Jacko

  Jacko
  gemodereerd

 19. Sommige mannen hebben een …… mentaliteit, die vrouw zit in diep ellende en willen met haar trouwen. Ze kennen dat mens nog geen eens, ik ken dat laaghartige mentaliteit, als ze hun doel bereikt hebben, zijn ze nergens te bekennen. En intussen zit dat mens weer, met een paar kinderen van hem opgezadeld. Mensen die haar daad werkelijk haar willen helpen, doen dat heel stiekem en vragen geen wederdienst !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 20. Vele Surinaamse gezinnen kunnen op dit momeng niet boven water houden door de financiele, economische, grote schulden met hoge renten bij buitenlandse banken, coruptie sociale omstandigheden naast de oamdemie.

  Vroeger op de lagere school had je de maandagcent actie.

  Zou gelet de omstandigheden, tijd moment mu niet zo een algemeen fonds ontstaat waar alle Surinaamse gezinnen per week, op maandag een
  bedrag overmaken op een bankrekrning, met het doel bij brand arme gezinnen. die hun huis nieg kunnen verzekeren een inboedelverzekering kunnen afsluiten bij een verzekeringsonderning hiermee bij te staan.

  Zouden verzekeringsbedrijven niet een heel
  kleine verzekering (huis en inboedel) voor deze arme burgers kunnen maken?

  De overheid kan hierin net als het (grote) bedrijfsleven ook hier wat aan doen.


  Maak melding

 21. Jammer dat er hier vrouwen zijn , als die een zin lezen waar een woord vrouw in voor komt ,dan staan ze gelijk op hun achterste poten.
  Ik heb niets negatiefs over de mevrouw gezegd en ook niet de intentie daar over gehad.

  Ik wil alleen dat drie ongelukkige mensen .
  Drie gelukkige mensen worden.
  Wat is er hier mis aan.


  Maak melding

 22. Het is handiger om een crowdfunding pagina voor die mevr op te zetten. Dit voorkomt inbreuk op haar privacy/veiligheid. Ik zie geen crowdfunding suri, wel iets van apura, lijkt mij een oude site. Ideetje voor een slimme suri.


  Maak melding

 23. @koos banti je speelt voor god mensen gelukkig maken alsof jij nl paspoorten drukt en weggeeft aan drie mensen idioot bluffen en groot praat zit in jullie genen verder modder bagger.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.