dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en dochter dakloos door woningbrand

Moeder en dochter dakloos door woningbrand

-

Does Travel - naar Suriname

Een moeder en haar dochter zijn vandaag in Suriname dakloos geworden door een brand die heeft gewoed in hun woning aan de Celebesweg in het politieressort Lelydorp. Zij waren op het moment dat de brand begon te woeden, niet thuis.

Buren hebben de brand ontdekt en schakelden meteen de politie en de brandweer in. Bij de politie kwam de melding om 11.50 uur. Zij schakelde op haar beurt de brandweer van post Lelydorp om 11.52 uur in die binnen twee minuten is uitgerukt. Bij haar aankomst constateerde de brandweer een uitslaande brand.

De laagbouw houtenwoning, die aangesloten was op het elektriciteitsnet, was reeds ingestort. Deze was niet verzekerd. De brandweer wist een gascilinder van 20 lbs te verwijderen. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend.

De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek. Mensen die willen helpen kunnen de moeder bellen op 8572508.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Risico als het om een houten woning gaat. Dat brandt gigantisch.
  Vraag of men tegen brand verzekerd was.


  gemodereerd
 2. @Paul, men is vaak heel nalatig om verzekeringen te betalen. En nu krijgt mammie geen koper cent van de verzekeringen. Wens mammie en dochter sterkte toe. Sarie torie, zijn alles kwijt.


  Maak melding
 3. Je moet die verzekeringsgeld wel kunnen ophoesten. Ik betaal 200 euro per jaar verzekering in Su. Dat is dus bijna 4000 srd nu op jaar basis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES