VIDEO: Twee doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding

16
Twee doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding-2

Bij een zware aanrijding maandagavond tussen een busje en een truck met oplegger op de Oost-Westverbinding in Suriname, zijn er twee doden gevallen. De aanrijding vond plaats ter hoogte van km 25, even voorbij OS De Hulp in Commewijne.

Het busje reed achter de truck richting Paramaribo. Door nog onbekende redenen is het tegen de achterkant van de trekker geknald. Door de botsing is het busje over de kop geslagen en total loss op de berm beland.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Update volgt. Bekijk hier een filmpje van de situatie:

Twee doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding


16 REACTIES

 1. Hopelijk gaan z deze twee slachtoffers “moge hun ziel in vrede rusten” niet als corona doden registreren alleen om de samenleving angst aan te jagen
  gemodereerd

 2. Erg zo’n bericht, mensen ben toch een beetje voorzichtig in het verkeer, no rij roekeloos, altijd de ogen richten op de weg, rip die heen is gegaan,


  Maak melding

 3. Omgekeerde wereld man, ”Jezus” is opgestaan en deze gaan dood. Het verschil is: Jesus werd gekruisigd, maar deze mensen reden zichzelf dood, misschien door onachtzaamheid.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Zou een analyse moeten komen, wie allemaal van die brokkenpiloten zijn in SU. Het zal mij niet verbazen. Op weg naar Moengo en op weg naar Afobakka.
  Wat een verdriet allemaal. Zoveel doden op de weg, terwijl een hoop vermijdbaar was geweest.


  Maak melding

 5. Welke mafkees bedenkt dat ze de slachtoffers als corona doden registreren. Ik begrijp niet dat volwassen mensen zulke idioten gedachten verspreiden.ipv samen denken hoe we dit probleem gaan oplossen,loop je onzin te mekkeren als een geit. Mkees!
  gemodereerd

 6. De onbekende redenen zijn waarschijnlijk:
  1. Het busje reed, vanwege de lockdown, te hard.
  2. De truck met oplegger was, zoals gebruikelijk in Suriname, niet goed verlicht.


  Maak melding

 7. @ Henkes

  Lockdown of niet, de meeste imbecielen rijden hard in Su, want als je dat niet doet dang yu oto no bung. ” Zo dom zijn ze”. Wat de vrachtwagen betreft kan wel kloppen, maar niet alléén de vrachtwagens, en zijn ook een heleboel personenwagen met slechte onderhoud die rond rijden .
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 8. Het houdt niet op, op bepaalde wegen. Telkens doden te betreuren of zwaar gewonden. De Oostweg verbinding, afobakaweg, de wegen ten zuiden van latour en de capriolen in groot paramaribo.
  Het onderzoek zal moeten uitwijzen wat de oorzaak was van dit alles.
  Twee levens weer te betreuren.
  Het lijkt wel of wij hier, dag en nachtblindheid oplopen tijdens het deelnemen aan het verkeer.
  Geen voorrang verlenen, andere deelnemers over het hoofd zien, haast, onverantwoord gedrag en als formule 1 coureurs het gaspedaal beroeren.
  Moet je ergens heen, ga een uur eerder van huis.
  De infrastructuur van ons, kan de hoeveelheid auto,s niet aan.
  De meeste wegen zijn smal en bij het uitwijken om een aanrijding te voorkomen, heb je toch een aanrijding met een eis paar, boom dan wel onschuldige zwakke verkeersdeelnemers.
  STERKTE AAN DE NABESTAANDEN. NOOIT LEUK, DEZE GEBEURTENISSEN.


  Maak melding

 9. 3. de oplegger remde voor niets af?
  dan nog is het busje te dichtbij…. maar vrachtwagens remmen te pas en onpas wanneer ze maar willen zonder noodzaak


  Maak melding

 10. Helaas voor de slachtoffers en natuurlijk gecondoleerd nabestaanden en vrienden. Dit soort aanrijdingen zullen blijven plaatsvinden omdat men zich niet aan de verkeersveiligheidregels houdt. Hopelijk houden wij, die dit soort berichten lezen en beelden zien, ons wel aan de veilige verkeersregels want zulke aanrijdingen moeten een waarschuwing voor ons zijn!


  Maak melding

 11. Elders las ik dat de bestuurder een drempel te laat zag. Het verkeermeubilair en de aanduidingen voldoen NIET. Vaak zie je op slecht verlichte wegen plots een bordje opdoemen: Drempel. Nou dan ben je reeds op die drempel geknald- al rij je 50 is dat nog veels te hard voor een drempel. Geef met goed reflecterende borden op 100 en 50 meter aan waar er drempels zijn en niet pas bij de drempel zelf.
  gemodereerd

 12. ben een moengonees.er wordt kei en kei hard gereden.
  alsof ze de oorlog moeten winnen!!
  maar tja,dit is na de binnenlandse oorlog begonnen
  ook langs de warong,s en woningen met kinderen langs de weg.
  mag niet veroordelen,maar de boslandcreolen maken er echt een zooitje van!


  Maak melding

 13. Auto bestuurders in Suriname, hou afstand met een vrachtwagen, een vrachtwagen remt en komt tot stilstand op 3 meter, een Auto remt komt tot stilstand in 10 a 15 meter, dus hou afstand rij rustig tot dat je kans krijgt om in te halen, je komt heus thuis, dit was een advies, we hebben alle tijd van de wereld
  Tang boeng??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.