Nog een aanhouding in berovingszaak SRD 195 duizend

1
politie-suriname-op-pd-met-versterking

De politie in Suriname heeft een tweede aanhouding verricht in verband met een overval die woensdag heeft plaatsgevonden nabij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Het gaat om het neefje van een 20-jarige vrouw die ook is gearresteerd. De jonge vrouw en haar neefje zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het neefje heeft bekend schuldig te zijn aan de beroving. Hij kreeg SRD 35 duizend uit de buit die hij beweert binnen drie dagen te hebben verbrast. De politie is nog op zoek naar twee andere mannen die ook betrokken zijn bij de overval.

Vier criminelen hebben een ondernemer woensdagochtend bij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat beroofd van SRD 195 duizend. De man zou het geld naar de bank brengen om te storten, toen hij werd overvallen. Hij is daarbij over de grond gesleurd en raakte lichtgewond.

De criminelen verplaatsten zich in een witte wagen. Uit het onderzoek blijkt dat de vluchtwagen is gekocht door de jonge vrouw op verzoek van haar neefje. Zij bekent de wagen te hebben gekocht, maar ontkent de beroving.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.