31-jarige vrouw meer dan 24 uur vermist

7
31-jarige vrouw meer dan 24 uur vermist
De 31-jarige Ashna.

Dit is de 31-jarige Ashna uit Meerzorg. Haar familie maakt zich zorgen omdat de vrouw vrijdagavond rond 19.00u de woning van haar vriend te Kwatta verliet en sindsdien geen contact meer heeft gemaakt. Ze is nu langer dan 24 uur vermist.

Dat heeft haar zus zojuist aan de redactie van Waterkant.Net laten weten. De familie in Suriname heeft zaterdag ook aangifte gedaan bij de politie. Volgens de zus zou Ashna kort voor ze vetrok een woordenwisseling met haar vriend hebben gehad.

De familie vraagt een ieder om naar haar uit te kijken. Bovenstaande foto is recent gemaakt. Ashna heeft op dit moment het haar echter laten vlechten. Toen ze vertrok droeg ze een zwarte lange broek en een blueblack trui.

Een ieder die meer informatie kan verschaffen wordt gevraagd te bellen met 8860324 of 8670836.

7 REACTIES

 1. Woordewisseling met haar vriend en spoorloos? Raar verhaal, hopelijk komt zij heelhuids terug wat ik overigens betwijfel, pfffff.


  Maak melding

 2. De eerste 48 uur zijn crucial . Skootoe no sribie tek a lover fu a sma da oeng mus ondervaag eng boeng langa . Want hij weet waar ze is en zo als eerder hier boven is gezegt hij is de laatste die haar heeft gezien en gesproken . Maar ik vrees ook het ergste .


  Maak melding

 3. @Obama: Vrouwen drinken verkeerde vloeistoffen of worden handmatig om zeep geholpen en evt in stukjes verdeeld. Meestal zijn het mannen die springen.


  Maak melding

 4. Hmmmm a luku wang hogri meid a habi tattoo baja.
  A switie foe a tikie ai killie deng nanga a aroma foe a krobia ai killie deng manenge.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.