5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 117 keer testen

2
covid-19-coronavirus-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 5 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na 117 keer testen. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiĆ«le COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Alle 5 besmettingen zijn geregistreerd in Paramaribo. Verder zijn er het afgelopen etmaal 8 personen genezen. Het aantal personen in het ziekenhuis bedraagt nu 7. Ook worden er 3 personen behandelt op de intensive care afdeling (ICU).

De cijfers van zaterdag 6 maart:

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Alle grenzen dicht , niemand er meer in of uit. Vooral de Brazilianen zijn nu de meest besmette personen op aarde. Bolso šŸ˜µ beweerd nog steeds dat het maar een griepje is terwijl de tellerstand al meer dan 260.000 doden aangeeft.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.