5 nieuwe COVID-19 besmettingen na 117 keer testen

2
covid-19-coronavirus

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 5 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na 117 keer testen. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiĆ«le COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Alle 5 besmettingen zijn geregistreerd in Paramaribo. Verder zijn er het afgelopen etmaal 8 personen genezen. Het aantal personen in het ziekenhuis bedraagt nu 7. Ook worden er 3 personen behandelt op de intensive care afdeling (ICU).

De cijfers van zaterdag 6 maart:

2 REACTIES

  1. Alle grenzen dicht , niemand er meer in of uit. Vooral de Brazilianen zijn nu de meest besmette personen op aarde. Bolso šŸ˜µ beweerd nog steeds dat het maar een griepje is terwijl de tellerstand al meer dan 260.000 doden aangeeft.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.