Ondernemer bij bank beroofd van SRD 195 duizend

17
Stomdronken bestuurder rijdt hard achteruit en komt bijna tegen politieauto aan

Vier criminelen hebben een ondernemer woensdagochtend bij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat in Suriname beroofd van SRD 195 duizend.

De man zou het geld naar de bank brengen om te storten, toen hij werd overvallen. Hij is daarbij over de grond gesleurd en raakte lichtgewond.

De criminelen verplaatsten zich in een witte wagen.Ā De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek.

De sterke arm van de wet werkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen.

17 REACTIES

 1. Mensen duidelijk weer he , intern wisten ze dat de ondernemer geld zou brengen naar de bank , dus wat mensen snel inschakelen en pats, zullen wel weer gasten zijn van de bekende partij die als motto hebben , liever stelen dan werken.
  Die ondernemer is toch dom , waarom laat hij het geld niet door een geldtransporteur naar de bank brengen.


  Maak melding

 2. Ondernemer je bent dom, of lees je geen krant, elke dag is het raak, je moet toch weten, bovendien hoe weten de criminelen dat je een groot bedrag bent gaan halen bij de bank, er moet iemand van binnen uit getipt hebben, kan niet anders??


  Maak melding

 3. Goed zo .zal hem leren om met zoveel contant geld over straat te gaan.heb er geen medelijden mee.
  Lekker het geld buiten de normale geldstroom houden en dus zo de belastingen ontduiken.


  Maak melding

 4. Hij bracht het geld naar de Bank om te storten. Iemand van de Familie of werknemer die hiervan op de hoogte was heeft zijn of haar companen ingelicht voor de beroving. Meneer was te loslippig en dat is zijn nekslag geworden. Voortaan mondje toe.

  Who can you trust in this Jungle……!!!!


  Maak melding

 5. Het komt gwoon van iemand van de bank thats all agenten moeten dat goed in de gaten houdenšŸ˜®zielig zo maar ze wiiln t liever zelf doen dn een waarde transportwagen inschakelen


  Maak melding

 6. Inderdaad sorry … sorry dat deze hardwerkende ondernemer geen wapen bij zich had. Voor de toekomst dan ook het advies om een wapen te dragen en deze ook te gebruiken indien nodig. Neem het voorbeeld van de gebroeders Gopal vorig jaar. Deze broers schoten 2 rovers, overbodig en not done om de etniciteit van de rovers erbij te vermelden, dood bij een roofoverval. Natuurlijk had een bepaalde bevolkingsgroep de kwebbel er vol van …. racisme !


  Maak melding

 7. Al wie het ook is , als kies ing mooi! Zwart geld, dit helpt het land naar de klote. Mijn vader brengt 40.000srd naar de bank omdat hij zijn inventaris heeft verkocht en ook zijn motorfiets en auto. De bank wilde weten waar het geld vandaan kwam, en deze idioten brengen 195 duizend srd naar de bank . Waar blijft het girale systeem?


  Maak melding

 8. De schuld ligt deels bij de banken en deels bij de porivisie politikie. De handelaren kan je niet kwalijk nemen, zolang die de gelegenheid hebben om met grote bedragen cash te werken, dan doen ze dat.

  Deze ondernemer wilde storten bij de bank en dat is toe te juichen, (ondanks de belachlijke banktarieven en vragen over herkomst) want heel veel storten niet maar laten het in hun kluis. Met alle gevolgen van dien…


  Maak melding

 9. Dit betreft een incasso-bedrijf. Dagophaal van srd 195.000 is heel veel. Het is te hopen dat de schuldslachtoffers een bon hebben ontvangen.
  Ik begrijp dat de schuldeisers hun geld nodig hebben, maar hou een beetje rekening. Die mensen raken in een spiraal v ondergang. Geen geld is ook geen inkopen bij dezelfde schuldeisers.

  Iedereen een bankrek is inderdaad belangrijk. Sta je rood dan kun je ook niet op te grote voet leven.


  Maak melding

 10. Geen probleem ,deze handelaren hebben veel gestolen geld bij zich.Was het niet een van de volgende handelaren: dilip sardjoe,bouterse, kuldipsingh,chotelall,vp., combe markt , enz.
  Toch moeten we deze rovers opsporen en met de nationale carrier slm ze boven de Atlantische oceaan dumpen.


  Maak melding

 11. je gaat alleen 195k srd wegbrengen naar de bank?
  alleen dat klopt al niet
  welke idioot in deze tijd zou met zoveel geld alleen over straat gaan?
  dit is een opgezet plan van de handelaar zelf geweest.
  als dit echt was? kan veel goedkoper
  2 wachters met een legitieme shotgun die meelopen
  kost je 2000 srd voor een paar minuten werk.
  dit is gewoon een bull shit verhaal


  Maak melding

 12. Als die boevenbende me daar hebben OPGELICHT in 2015 met 1,8miljoen srd, wat is dan dat kleine bedrag van 195.000 srd ? Maar ja, kijk wat er nu met Suriname is gebeurd ano 2021. Ik ben super blij met mn Nederlanderschap!


  Maak melding

 13. @FRANCO, HELEMAAL GELIJK, IN SURINAME IS IDD NIEMAND MEER TE VERTROUWEN. NIEMAND. STELLETJE OPLICHTERS, BOEVEN EN LEUGENAARS DAAR. IK HEB MIJN BUIK VOL VAN DE MENSEN IN SURINAME. EVEN GEEN ZIN IN DE MENSEN DAAR. WANNEER JE DOZEN POST BEN JE GOED. T MOMENT DAT JE NIET MEER POST OF JE STUURT GEEN GELD MEER HOUDEN ZE JE OOK NIET MEER TE VRIEND.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.