Stel aangehouden voor betrokkenheid bij kettingroof

4

De politie in Suriname heeft woensdag een stel aangehouden voor betrokkenheid bij een beroving eerder op de dag. Het gaat om Jimmy K. en zijn partner Kelton A.

Jimmy K. rukte eerder op de dag de halsketting van een vrouw weg op de hoek van de Gomperts- en Altlasstraat. Na de beroving maakte hij die ketting cadeau aan zijn partner Kelton, die volgens de Surinaamse politie transgender is.

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hielden Jimmy en Kelton op de Hoogestraat aan. Bij de aanhouding had Kelton, de ketting van het slachtoffer om de hals.

4 REACTIES

  1. Mensen, ik snap dat je graag wilt pronken met je sieraden, men moet van je spullen afblijven, maar hou rekening met die abanjies. Deng rovers neh plei. Berg desnoods je sieraden op. Niet overal naar toe dragen. Is toch erg in Su geworden.


    Maak melding

  2. Klein pistooltje kopen en je beschermen, laat ze maar komen, omdat ze weten dat wij burgers onbeschermt zijn? Afblijven van andermans goed, anders dan maar neerknallen die rovers, voorbeeld stellen anders houd het ook nooit op!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.