Jonge vrouw aangehouden in zaak beroving ondernemer van SRD 195 duizend

7
politie-bureau-suriname

De politie in Suriname heeft een 20-jarige vrouw gearresteerd in verband met een overval die woensdag heeft plaatsgevonden bij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. De jonge vrouw is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Vier criminelen hebben een ondernemer woensdagochtend bij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat in Suriname beroofd van SRD 195 duizend. De man zou het geld naar de bank brengen om te storten, toen hij werd overvallen. Hij is daarbij over de grond gesleurd en raakte lichtgewond.

De criminelen verplaatsten zich in een witte wagen. Uit het onderzoek blijkt dat de vluchtwagen is gekocht door de jonge vrouw op verzoek van haar neefje. Zij bekent de wagen te hebben gekocht, maar ontkent de beroving. Het neefje is momenteel met de wagen voortvluchtig.

Het vermoeden bestaat dat het neefje samen met anderen de roofoverval heeft gepleegd. Het onderzoek is nog gaande. 

7 REACTIES

 1. Het geef duidelijk aan dat de neefje met vrienden deze daad heeft gepleegd, dus tot dat de neefje niet gearresteerd is en duidelijk wat en wie te maken heeft met het diefstal gebeuren moet zij dus boeten, dus achter slot en grendel, als de neefje voortvluchtig is, dan heeft zij niks mee te maken met dit feit, afwachten dus?


  Maak melding

 2. je koopt op verzoek van je neefje een auto?
  dat is al het domste excuus wat je kan verzinnen.
  het hele land zit in een economische crisis en dan ga je een auto kopen omdat iemand anders dat wilt??
  die modjo heeft er gewoon mee te maken en denkt er zo vanaf te kunnen komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.