Straatrovers gooien slachtoffer in kanaal na beroving

12
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De politie in Suriname heeft vrijdag een 18-jarige jongeman gearresteerd, omdat hij samen met zijn broer een man heeft beroofd van zijn halsketting aan de Tout Lui Fautkanaalweg. Zij gooiden het slachtoffer daarna in het kanaal.

De jongeman is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De beroving vond op 1 maart tijdens de lockdown plaats. De politie is nog bezig de broer van de jongeman op te sporen.

Het slachtoffer zou vermoedelijk zijn achtervolgd toen hij van een bar kwam.

12 REACTIES

 1. Als dit verhaal klopt dan is het niet alleen een beroving maar ook poging tot doodslag ik hoop dat ze minimaal 20 Jr straf ktijgrn


  Maak melding

 2. Ja Jan , een archieffoto liegt niet , maar ze moeten deze jongeren kelen , zijn geen mensen maar ongedierte die horen bij een bekende ongedierte partij van allemaal speknekken en rovers , en moordenaars.


  Maak melding

 3. Dit soort valt niet meer onder mens te noemen.
  Het word steeds gekker met criminelen.
  Ze zijn meedogenloze beesten.
  Welk straf ze ook krijgen.
  Misschien levenslang dan zijn ze voor ons veilig.
  Recidivisten met zulke strafbare feiten Ik wil mijn laat je niet meer vrij. Slachtoffer heeft een trauma opgelopen.


  Maak melding

 4. Wat een gedoe.
  Deze regering had heel veel beloofd.
  Komt niets van terecht.
  Over 3 jaar hebben wij weer te kiezen.
  En geloof mij, de 3 jaar zijn zo voorbij.
  Gaan wij weer afstraffen.


  Maak melding

 5. Michel tijdens 10 jaar paars is en was het zelfde, maar er 1 bevolking groep die spant de kroon, en dat na mie volk brada, het is zo beschamend dat dit nog gebeurd, werken ho maar, altijd neer te zetten op andere, die heeft meer, die gaan wij beroven, ze moeten 1 arm amputeren, waardeloos want werken willen zij toch niet, hard optreden, lang opsluiten, en onder dwang langdurig de stad Paramaribo laten schoonmaken, zo leren zij nog te werken, snap niet, dat ouders van deze koeparies kinderen maken, om anderen te benadelen bah


  Maak melding

 6. Als je de leeftijden van de jongetjes ziet dan is er nog veel werk voor de miniSTERREN van Juspol, Arbeid en Onderwijs.

  De jongeren meer in kaart brengen en strenger controleren. Ze beginnen al bendes te vormen in bepaalde wijken en organiseren vechtpartijen waar ze met allerlei (steek)wapens elkaar en straks ook anderen mee te lijf zullen gaan. Het gaat helemaal jiet de goede kant op met de jeugd.


  Maak melding

 7. Weer 2 families van Belfort = de grootse racist.Deze gasten gaan nooit werken,allen hebben ze een grote mond.Ze roven en stelen wat ze tegen komen.Het enige manier is ze weer slaven maken en laten werken.


  Maak melding

 8. 55 jaar geleden, als ik van Houttuin naar de Ansari school ging, werd ik door LP bus opgehaald. Wat mij vooral is bijgebleven is dat in de schoolbus 14 Hindoestaanse kinderen, een Javaan, 1 dogla en 1 Creool zaten. Toen al was het mij duidelijk wie de toekomst van Suriname ging bepalen. Moet ik me schamen voor de houding van Hindoestanen en hen voor racisten uitschelden? De racisten zijn onder andere groepen te vinden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.