Beroving ondernemer van SRD 195 duizend was van tevoren gepland

5
politie-action-suriname

De beroving die woensdagochtend is gepleegd bij een bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat waarbij SRD 195 duizend is gestolen van een ondernemer, was van tevoren gepland. De politie in Suriname heeft in deze zaak intussen twee mannen aangehouden.

Een van de verdachten verklaart dat hij het kenteken van een ander voertuig in januari had gestolen. Dat gestolen kenteken werd op de vluchtwagen geplaatst om de beroving te plegen. Hij zou na zijn snode daad het kenteken hebben verwijderd en gegooid aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg.

Het vermoeden bestaat ook dat de man van tevoren wist op welke dag de ondernemer naar de bank ging om het geld te storten. Hij zou daarom het slachtoffer hebben opgewacht om de beroving te plegen. Zijn vriend, die ook in verzekering is gesteld, ontkent schuldig te zijn aan de beroving.

In deze zaak was een 20-jarige vrouw aangehouden. Zij is intussen in vrijheid gesteld. Zij verklaarde de wagen voor haar neefje te hebben gekocht. De politie wist naderhand het neefje en zijn vriend aan te houden. Het neefje kreeg SRD 35 duizend uit de buit die hij beweert binnen drie dagen te hebben verbrast.

De ondernemer zou SRD 195 duizend naar de bank brengen om te storten, toen hij werd overvallen. Hij is daarbij over de grond gesleurd en raakte lichtgewond. De criminelen verplaatsten zich in een witte wagen die is achterhaald en in beslag genomen. 

5 REACTIES

 1. nee echt???
  dat geloof je toch niet?

  de ondernemer hoort zelf ook bij het plannetje.
  hoe kan het dat 1 van de daders maar 35 duizend krijgt? 1/5 van het totaal?
  of er zijn meer spelers in dit spel, of het bedrag klopt niet.
  1 ding is zeker….. dit hele verhaaltje klopt van geen kanten, en de sterke arm staat erbij en kijkt ernaar en heeft niets in de gaten


  Maak melding

 2. JIJ HEBT HET NATUURLIJK WÉL IN DE GATEN…. HÉ “WIJSNEUS”?…. JE WEET ALTIJD ALLES MAAR BENT NOG STEEDS WERKLOOS ONDANKS JE SO CALLED INTELLIGENTIE…..EN LEEFT ALS VOLWAARDIGE PARAS*** NOG ALTIJD VAN DE SOOS….EN VOOR JOUW INFORMATIE IDIOOT…ER STAAT NERGENS VERMELD, DAT DE ONDERNEMER ONDERDEEL IS VAN HET COMPLOT….DUS OOK LEZEN VORMT VOOR JOU EEN PROBLEEM…NIETSNUT!


  Maak melding

 3. Dus hardwerkende ondernemer wees wijs en bewapent uzelf voor een volgende keer met een rifle. Gebruik het ook als de situatie ernaar is want u hardwerkende ondernemer zweet dag en nacht om geld te verdienen.


  Maak melding

 4. In kwatta hebben veel ondernemers een pistool, alle ondernemers met een pistool onderweg, de koeparies willen niet werken, jullie hebben het recht om ze op te ruimen, de politie kan niet overal zijn, de overvallers komen uit het binnenland, op die manier helpen jullie Suriname criminelen vrij te maken, ga niet zomaar in het wildwest schieten, je krijgt problemen met de politie,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.