Bij woningoverval gestolen auto gesloopt teruggevonden

18
Bij woningoverval gestolen auto gesloopt teruggevonden

De Toyota Vitz die zaterdagochtend gestolen is bij een woningoverval aan de Goede Zorgweg is zondagochtend deels gesloopt teruggevonden in een bosschage aan de achterkant van Wit Boiti.

De complete voorlenzen, mistlampen, zijspiegels en andere spullen van binnen het voertuig zijn buitgemaakt. Tijdens het slopen zijn de criminelen betrapt door buurtbewoners waarna zij op de vlucht sloegen. Zij hadden het dashboard voor een deel reeds losgemaakt.

De politie heeft de auto hangende het onderzoek in beslag genomen. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

18 REACTIES

 1. Het is niet uit te sluiten dat het inderdaad zwarten waren en het doet bij de schooier Delano pijn om de waarheid aan te horen. Ja die daar dan wat aan schooiertje Delano. Ga jouw soort voorlichting geven dat ze door te werken, zoals de javanen, Chinezen en Hindoestanen , ook geld kunnen verdienen.


  Maak melding

 2. Harde en snelle werkers dus jullie stellingen/meningen kloppen dus niet met jullie uitlatingen.
  Deze rovers/schurken wisten van aanpakken. Het zal mij niets verbazen als uit het onderzoek blijkt dat de gestolen onderdelen een bestelling waren vanuit de onderdelenhandel.
  Schurken heb je in elk ras.


  Maak melding

 3. Heb je zwarte chinezen Cornelis , zo ja dan zitten deze ook in de werkkampen gelijk aan de Oegoeren , want die spleetogen willen geen moslims , geen christenen en ook geen zwarten, en ze zijn gewoon een dictator staat.


  Maak melding

 4. @Wat
  Nee is niet waar wat je over Chinezen schrijft. Als ze werkelijk zwarten niet mogen dan vraag ik me af waarom China heel Afrika helpt en de mondjes voedt. Natuurlijk is het antwoord bekend.


  Maak melding

 5. Chinese zijn hard werkende mensen, zonder meer, wie is het als eerste het ingebracht door bakara, namie volk, maar zij lui om te werken, neer kijken op andere volkeren ,Hindoestanen werken hard, chinesi roko traga yampanesi e roko traga, soso mie blaka mang e overval of foefoermang, ko me teigi, mie ne lee ok, de waarheid mag toch gezegd worden


  Maak melding

 6. Het verbaasd me over de reakties van bevolkingsgroepen. De haat is groot.we hebben echt niks uit t verleden geleerd.
  Moet je lezen wat Surinamers over hun eigen mensen schrijven.Armoede drugs drank het land kent grote armoede.Dat brengt ongetwijfeld dit soort taferelen met zich mee.Wie ze plegen is erg genoeg. Er zijn bevolkings groepen die hard werken alleen en maar zuipen en hun vrouwen en hun kinderen mishandelen.Die ken ik genoeg .Ook drugs criminelen onder hen.Daar zijn ze rijk van geworden.Dat zijn ook criminelen.De meesten zijn groot geworden door drugs .Dat weten we inmiddels ook na alle scheeps en drugs vangsten in de havens van Rotterdam. Tussen de bananen en groenten en pompoenen.Zijn dat ook geen criminelen. Vooroordelen en rassen haat onder ons eigenvolk.Leer aub uit het verleden.


  Maak melding

 7. Ik vraag me af of het een meerwaarde heeft wie deze strafbare feiten heeft gepleegd. Één ding is zeker….Suriname stikt van de rovers,moordenaars en wegpiraten!


  Maak melding

 8. haha die paulus de bos ka bouter, je moeder dacht er heel anders over hoor.
  Hopelijk kan je je handen thuis houden, maar weet je dat je vrouw je menigmaal heeft bedrogen met een blakamang. Ze luste er pap van en kreeg het ook volop

  Wat, ikken heel veel zwarten met een chinese achternaam hoor. Jammer dat deze mensen van mening zijn dat ze nu chinees zijn


  Maak melding

 9. Delanootje toch waarom betrek jij een moeder erbij? Chinese moeders hebben itt donkere moeders veel respect. Zie je niet hoeveel donkere mannen hun tollie bij donkere vrouwen insteken Delano ? Het is een grote Mojo kampo bij donkere vrouwen dus ga eerst aan jouw moeder vragen wie jouw vader is. Een Chinese vrouw hoeft gelukkig die vraag nooit te beantwoorden want die gaan niet zo vreemd als donkere vrouwen.
  Ook een eigenschap van donkere mensen. Als ze geen weerwoord hebben beginnen ze direct over de moeders. Ik weet zeker dat jouw moeder meer en vaker de benen gespreid heeft voor meer mannen dan alle Chineesies bij elkaar.


  Maak melding

 10. Lydia@@@@ Het verbaast mij niks. Het zijn de Hindoestanen die in de dorpen zijn opgevoed die hier heel veel reacties plaatsen. Ze weten niet beter. De haat is sinds hun geboorte Ingepeperd door hun ouders. Het is meestal van de oude gefrustreerde mannetjes. Alle valse namen die ze hiwr gebruiken ten spijt. Iedereen weet wat voor volk achter deze reacties zitten.


  Maak melding

 11. Nee hoor Glenn je bent een jokkebrok. Waren het de ouders van de Hindoestanen die jouw voorouders voor een ei en of een kraal aan de blanke slaven houders verkochten? Het waren echt de stamoudsten en de Ashanti koning uit Ghana en de stamoudsten uit de Goudkust. Wel de juiste feiten vermelden.

  @ Delano , triest figuur daarom komen jullie zwarten ook nergens vooruit omdat de zwarte man met zijn penis denkt en de zwarte vrouw met haar genotsgrot!

  @


  Maak melding

 12. @ Lydia
  Je kan zeggen wat je denkt maar ik werk liever met Aziaten dan met zwarten; die zijn altijd moe, zijn niet te vertrouwen , zijn ongemanierd en zijn liever achter de vrouwen aan dan iets op te bouwen. Ze komen altijd te laat en zijn om 11:00 uur al doodop. Echt te allerluiste mensen die ik ken. De Chinezen begrijpen wel waarom ze niets kunnen opbouwen.


  Maak melding

 13. Paul.@@ Je slaven bullschit interesseert mij niet. Ik ben nooit slaven geweest. Ik haat geen Hindoestanen, maar jij en de nietszeggende WAT en een paar van de kansparels hier bij de waterkant wel. Mensen zwarten noemen, terwijl jullie zelf een kleurtje heeft. Liever was jouw voorouders in Calcutta gebleven, dan konden wij de bullschit van jou niet verstaan.


  Maak melding

 14. Paul@@@ Je kan liever werken met een hond met 2 poten net als jij. Pleur lekker op man.

  Ibah halal@@@.Hoe kant het niet tot je doordringen in jouw hersenloze kop dat je alleen maar bullschit uitkramen. Gelukkig hebben zwarten jouw capaciteit niet, want die zijn belabberd als die van je hol maatje Paultje en Watje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.