Auto en veel waardevolle spullen buitgemaakt bij woningoverval tijdens lockdown

4
toyota vitz buitgemaakt

Vier rovers hebben zaterdagochtend een beroving gepleegd in een woning aan de Goede Zorgweg in Paramaribo. Zij waren gewapend met schroevendraaiers, houwers en vuistvuurwapens.

De criminelen hebben een Toyota Vitz van het slachtoffer met het kenteken PL 27-18 buitgemaakt. Verder maakten zij een televisie, een tablet, een laptop, halskettingen, armbanden en mobiele telefoons buit.

De rovers forceerden een raam aan de voorzijde van het pand om binnen te dringen. Zij overrompelden een vrouw en maakten de spullen buit.

De politie in Suriname kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het onderzoek duurt voort.


 

4 REACTIES

  1. jane de wit , ben je in de war of zo , de vorige regering zat 10 jaar te roven , en wat moet deze regering dan roven , ze namen een lege staatskas en miljoenen US Dollars aan schuld over van die boevenbende de ndp.
    alle boeven en de vier hierboven en de boevenbende ndp dood schieten , zolang die klootzakken rond lopen gaat Suriname niet vooruit.


    Maak melding

  2. Het is in het belang van suriname om rovers, overvallers, inbrekers enz. hardhandig aan te pakken. Als je ze niet aanpakt, ben ik bang dat je straks weinig toeristen kan verwelkomen. Mijn advies zou zijn om ze niet in Santo Boma te plaatsen, maar een eiland creeren bij een rivier of zee. Laat ze de hele dag vissen en alle vissen exporteren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.