Vliegverbod naar Nederland vanuit Suriname verlengd tot 1 april

9
'Suriname wil internationale vluchten beperken vanwege coronavirus'
De Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname, ook bekend als Zanderij.

Het vliegverbod naar Nederland vanuit Zuid-Amerika en dus ook Suriname, wordt verlengd tot 1 april. Dat heeft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) woensdag aan de Tweede Kamer laten weten

Het vliegverbod wordt verlengd op advies van het het Outbreak Management Team (OMT) en geldt ook nog steeds voor het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Het vliegverbod naar Kaapverdië wordt niet verlengd maar op 4 maart opgeheven.

Het kabinet wil met het verbod op passagiersvluchten uit deze landen voorkomen dat mutaties van het coronavirus worden verspreid.

9 REACTIES

 1. Angela kan Sur er wat aan doén dát het land grote slangen hééft in het oerwoud In Brazilië en Thailand zíjn er nog grotere Máár de grootste ben jij zelf
  gemodereerd

 2. Puuuffffff Wat een opluchting we waren al bang dat Angela naar Suriname zou komen.
  Gevaar is eindelijk geweken.
  Iedereen mag met een gerust hart weer veilig naar buiten.
  gemodereerd

 3. … stinkende suriname?
  niemand dwingt je hoor. en als jij er ook vandaan komt: wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht.
  gemodereerd

 4. @obama@sukrusani en @ patamakka. Jullie kunnen reageren wat jullie willen maar sinds ik naar nl ben gekomen is het in suriname er niet beter opgeworden dankzij jullie ook nog. Obama is ook een grote slangen naam. Patamakka door jullie is het is nog erger geworden. Ik verzorgde mij door moeite heel rederlijk.@peter barbuda ligt bij Antigua mooie natuur en fruit soorten hoop ik ook.


  Maak melding

 5. @pony nee pony je ziet het verkeerd in nederland is het ook niet makkelijk dus draai ga ik ergens anders vinden niet in nl of su. Ik zou liever naar antigua of zo willen voor rust en gelukkig leven. Ik heb horror antilliaanse surinaamse scheldende vreselijke buren leven is er niet fijn. No drai in nl


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.