VIDEO: Dubbel pech voor rovers op bromfiets

12
Dubbel pech voor rovers op bromfiets

Twee rovers op een bromfiets hebben woensdag in Suriname kort achter elkaar dubbel pech gehad. Eerst mislukte het een vrouw van haar halsketting te beroven en daarna werden zij aangereden door een auto op de hoek van de Franchepane- en de Bindastraat.

De rovers hadden kort voor de aanrijding geprobeerd een vrouw te beroven van haar halsketting. De ketting ging echter stuk en kwam te vallen waardoor het hen niet gelukte die buit te maken. Na de daad reden zij weg.

Op de hoek van de Franchepane- en de Bindastraat werden de rovers aangereden door een auto die richting Lalarookhweg reed. Beide mannen wisten na de aanrijding te vluchten en lieten de bromfiets zonder kenteken op de plaats achter.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij heeft de bromfiets in beslag genomen. De verdachten zijn nog voortvluchtig.

Hieronder een filmpje van de aanrijding en vluchtpoging van de rovers.

12 REACTIES

 1. Hoeveel berovingen van halskettingen zijn er al niet gebeurd. Waarom draagt men ze nog dan. Ook al is het van dublee of koper dat zien de rovers niet op afstand. Mijn advies draag niets aan je lijf. Je speelt met je leven.


  Maak melding

 2. Hallo Jane in Saudi Arabie of Dubai kan je met een kilo goud om je nek lopen. Waarom denk je dat het daar wel kan en waarom zou dit ook niet in Suriname kunnen.

  Dubai en Saudi Arabie zijn dankzij hierdoor top ontwikkelde landen geworden door de maatregelen die ze daar treffen. Waarom kan het niet in Su. Moet de bevolking beschermd worden of moeten de rovers beschermd worden?


  Maak melding

 3. Jane de Wit 4 maart 2021 At 07:57
  Hoeveel berovingen van halskettingen zijn er al niet gebeurd. Waarom draagt men ze nog dan.

  Jane de Wit
  Je hebt ervoor betaald en dus is het logisch dat je het om je hals hebt. Niets mis mee toch?
  Waarom vraag jij jezelf niet af “waarom hebben deze vrouwen zich laten bezwangeren en hebben deze criminelen gebaard?
  Je hebt beiden ingestemd om te kopen en de ander heeft zich met toestemming laten bevruchten.


  Maak melding

 4. Of je nou in Suriname, Dubai of Saudi Arabia woont, waarom zou je met een kilo goud om je nek willen lopen? In mijn ogen is iedereen, die achter goud aanrent, idioot. Laat dat waardeloze spul gewoon in de grond zitten en ga vooral ons milieu niet verpesten door het op te graven.


  Maak melding

 5. Jammer dat deze smerige zwarte kakkerlakken niet goed geraakt zijn door die auto en dat ze nog de benen konden nemen!

  Iedereen heeft recht om een sierraad te dragen als hij of zij dat wil, maar niemand heeft het recht om mensen te beroven van hun sierraden met geweld.

  Smerige zwarte kakkerlakken doen dat wel, want werken voor een juweeltje willen ze niet!
  Trieste beesten gewoon!


  Maak melding

 6. In sommige landen kappen ze je hand eraf als je iets stelt.
  Als dat in Suriname ook zo was dan
  Liepen in Suriname de helft van de mensen zonder handen.


  Maak melding

 7. Ik ben helemaal met Bigi Sma eens. Jammer dat deze 2 geboren zijn. Er zijn 2 grote problemen onder de Surinamers namelijk Foefoeroemangs en Racisten . Deze 2 gezweld moet eruit. Flower en Taunus zijn hier een voorbeeld van.. . Deze 2 weten niet eens of deze foefoeroemangs een zwarte( donkere) ofwel kroesharige heeft beroofd, want een foeroemang heeft namelijk geen ras..Gelukkiige zijn deze 2 blanken op papier 😉geen foefoeroemangs anders hadden de zwarten( donkere ofwel kroesharigen ) een heel slechte leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.