Leger Suriname krijgt binnenkort nieuwe leiding

15
Leger Suriname krijgt binnenkort nieuwe leiding
Ruim 100 manschappen zijn op 23 februari beëdigd tot officieren Defensie

De nieuwe leiding van het Nationaal Leger wordt binnenkort gepresenteerd. De regering is ten aanzien hiervan bezig met afrondende gesprekken. Deze mededeling deed president Chandrikapersad Santokhi op dinsdag 23 februari 2021 in de Membre Buku Kazerne. Het staatshoofd, tevens opperbevelhebber van het Surinaamse leger, nam daar de eed c.q. belofte af van 112 tot officier beëdigde manschappen.

President Santokhi achtte het van belang om aan te geven waar de defensieorganisatie staat na zeven maanden regering Santokhi/Brunswijk. Hij gaf aan dat er veel gaande is op het gebied van reorganisatie. De top van de regering voert regelmatig gesprekken met Defensieminister Krishnakoemarie Mathoera over het leger en de legerleiding.

Het staatshoofd ging als volgt verder: “…En binnenkort gaat u meer informatie krijgen, omdat wij het proces ingezet hebben bij de verschillende veiligheids-, opsporings- en ordediensten om de reorganisatie goed op gang te brengen, het management te versterken, de apparaten door te lichten en met reorganisatie en herstructurering te komen. Dat geldt ook voor het Nationaal Leger en binnenkort krijgt u de nieuwe leiding gepresenteerd. Daarover zijn we bezig afrondende gesprekken te voeren.”

15 REACTIES

 1. onbelangryke informatie voor de gemeenschap,daar koop men geen broodt voor,daadwerkelyke daden worden ons wel als een worst voorgehouden en lykt steedts verder weg te geraken, hopelyk dat het nog voor 2024 bereikt worden,men komt steeds met een plan dit niet als zonodig spoedt vereissend is, zoals die school in the midel of no wear,waar niemandt van het dorp nog naar de midelbaar onderwys gaat, net weer de verkeerde Daadkracht, werkgelgenheidt creeren ,en niet je vrienden bevoordelen want dat is wat er nu gebeurt. men doet alsof de bevolking achterlyk is . en of blindt zyn geworden. ik Pas op want straks wordt ik weer voor Paars of boutis aangezien
  Maar jullie zyn nog ergere smeerlappen,dezew regering heeft toch geen bestaansrecht wees eerlyk tegen jullie zelf, zo staat het in onze grondtwet,sang oe no sabi leesie .
  gemodereerd

 2. Afschaffing deze padvinderij onzin. In bijna 50 jaren hebben ze niet een vierkante cm van Tigri kunnen heroveren. Of AOW geld aan de mensen die daar toen woonden kunnen bezorgen. Cocaine gaat en komt, grenzen lek als een zeef, brazilianene die het binnenland overnemen zonder weerstand. Laat ze in de politie overgaan.


  Maak melding

 3. SCHIPPER

  24 februari 2021 At 17:31
  ..DESI..DELANO..BOUTERSE..
  WORD..BINNEN..KORT..BENOEMD..(STRATEEG..MET..HEEL..VEEL..ERVARING)..BIJ..HET..LEGER..

  ===========================

  Benoemd tot inmate bedoel je.


  Maak melding

 4. Speciaal voor “Rbrown” en zijn vele soortgenoten op dit forum!
  Je schreef o.a…… “zoals die school in the midel of no wear,waar niemandt van het dorp nog naar de midelbaar onderwys gaat”….
  Je bent dus tegen de bouw van een school……en dit is dus precies het resultaat van je huidig i.q. Waarschijnlijk heb je de schoolgebouwen altijd alleen maar van de buitenkant gezien. Oh ja, natuurlijk met uitzondering van die inbraakmomenten! Je bent dus feitelijk tegen alles omdat je zelf natuurlijk helemaal niets kunt, oh ja, behalve****.
  Geen wonder dat Suriname, maar ook de rest van iedere normale samenleving, helemaal niets heeft aan parasieten en leeghoofden zoals jij! Heb jij trouwens wel bestaansrecht, vraag ik me af? En zo ja, op basis waarvan meen je dat te hebben?


  Maak melding

 5. Deze cocaïne faciliterende legerleiding onder invloed van paars weghalen. Grootste rotzooi. Deze gasten loyaal aan paars had al in het begin moeten worden weggezuiverd.
  Eigenlijk moeten we het hele leger afschaffen. Voor wie en wat is het leger belangrijk?? Allemaal ellende gebracht sinds 1980 aan het arme bevolking van Suriname.Nooit heeft het leger het Surinaamse volk beschermd. Gemoord, leeggeplunderd, vele moeders verdriet gebracht. De grootste rotzooi die Suriname ooit heeft opgetuigd. Kijk naar de moordenaars van 8 december. Kijkt wie nu de elite van Suriname vormt. Van het land gestolen. en gestolen van het toekomst van de kinderen van Suriname. Die honden van de NDP als Graanoogst., Abrahams, en de familie van Bouterse moeten strafrechtelijk worden vervolgd en worden leeggepukt.


  Maak melding

 6. Zijne Excellentie President Santokhi, de hoogste tijd dat u nu over uw beleid gaat praten en Surinamers hierover infomeert:

  Zaken over/plan van aanpak:
  – COVID-19 virus,
  – Schuldenlast met hoge renten n Suriname,
  – huidige armoede bestrijding van de Surinamers,
  – Mijnbouw, goud, hout, aardolie, visserij, landbouw/rijstbouw vergroten, productieondernemingen die exportgericht zijn.
  – Onderwijs en werkgelegenheid,
  – domeingronden voor de Surinamers, waar?
  – infrastructuur, JAP-internationale Luchthaven/upgraden, Diepzeehaven/eiland voor de kust van Paramaribo spuiten, zo’n 50 km van de kust van Paramaribo.

  Niet kletsen, maar poetsen.

  Surinamers praten veel, maar het resultaat is nihil.


  Maak melding

 7. President Santokhie U bent een echte opperbevelhebber , de vorige president bouta was een nep opperbevelhebber , hij is een moordenaar , een grote dief , een drugshandelaar , en ook een zuiplap en snuift van alle soorten rotzooi , en zijn ziel is paars gekleurd , kleur des doods.
  President Santokhie alle militeren van lage rang tot hoge rang die bouta lovers zijn direct verwijderen , want zij kunnen U van de troon stoten.


  Maak melding

 8. Goed zo, sing sung heeft gelijk, opruimen die paars gebroed, vanaf 80 alleen achteruit gang.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.