Auto in goot na uitwijken bij inhaalactie

6
Auto in goot na uitwijken bij inhaalactie

De bestuurder van deze auto is vanmorgen in een goot langs de weg terecht gekomen, na het uitwijken bij een inhaalactie. Het verkeersongeval vond om 08.30u plaats aan de Franchepanestraat in Suriname.

Twee voertuigen reden over de Franchepanestraat richting de Brokopondolaan. De bestuurder van een Mazda was bezig zijn voorrijder in te halen, toen de voorrijder richting gaf om in de Onoribolaan af te slaan. De bestuurder van de Mazda probeerde vermoedelijk een aanrijding te voorkomen en sloeg toen ook rechts af.

Door deze manoeuvre kwam hij in de goot langs de weg terecht met zijn voertuig. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voor gedaan. De politie van Uitvlugt was ter plaatse om de aanrijding te onderzoeken.

6 REACTIES

 1. Het moet verboden worden om in te halen in Suriname.
  Dan is er zeker 80% minder aanrijdingen.
  Scheelt de staat miljoenen.

  Dan hoeven ze die flitscamera’s niet meer te plaatsen.
  Die camera’s scheelt maar voor 50%

  Rij voorzichtig hou links.


  Maak melding

 2. Alweer. Dit Is iets van iedere dag. Inhalen? Op de smalle wegen in Suriname. In Europa zouden jullie als bezetene rijden met de 4 en 5 banen op de weg. Jullie hardrijders zijn Idioten.


  Maak melding

 3. Ik dacht al, waar blijven die idioten ?? En ja hoor, daar zijn ze weer !! Ga eerder van huis, dan hoef je ook niet te haasten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Gebrek aan ry evaring ,anticipatie vermogen en haast hebben zyn de voornaamste reden tot auto ongelukken. Men is vaak laat en dan probeert men in het verkeer de tydt in tehalen wat haast onmogelyk is, want dan ga je brkken maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.