First lady krijgt als eerste COVID-19-vaccin in Wanica

17
First lady krijgt als eerste COVID-19-vaccin in Wanica

De first lady van Suriname, Melissa Santokhi-Seenacherry heeft vandaag in het district Wanica als eerste het COVID-19-vaccin toegediend gekregen. Hiermee werd de start van de vaccinatiecampagne van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) ingeluid.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid was ter ondersteuning ook aanwezig op deze heuglijke dag voor RZW en het gehele district Wanica. “Gisteren heb ik het vaccin toegediend gekregen en ik kan u zeggen dat ik nog steeds in leven ben. Er is helemaal geen reden tot ongerustheid, er is niks aan de hand”, zei de minister. De first lady beaamde dit punt van de minister en benadrukte dat de samenleving zich helemaal geen zorgen hoeft te maken. “Ik begrijp het, de eerste keer is het natuurlijk onbekend en is men angstig, daarom neem ik ook het initiatief om samen met u deze stap te ondernemen”, aldus de first lady.

Na het formele gedeelte werd Santokhi-Seenacherry begeleid naar de unit waarin er in gemoedelijke sfeer de procedure voor de vaccinatie werd ingezet.

“De laatste tijd zijn er veel negatieve berichten verspreid via social media en dat is heel jammer, want er wordt voor niemendal vrees gecreëerd in de samenleving. Met deze stap geeft de first lady aan dat niemand hoeft te vrezen voor het vaccin en dat ze naast ons staat in ons gevecht tegen COVID-19”, geeft Jason van Genderen, algemeen directeur van het RZW te kennen.

Voor directie en personeel van het RZW was het een eer om de first lady te mogen ontvangen en haar als eerste het vaccin te mogen hebben toegediend.

First Lady ontving vandaag COVID-19 vaccinatie in RZW. De First Lady van Suriname, Melissa Santokhi-Seenacherry heeft…

Geplaatst door Regionaal Ziekenhuis Wanica op Woensdag 24 februari 2021

17 REACTIES

 1. lachwekkend
  het vaccin is nergens goed getest, want dat heeft veel langer nodig.. dus hoe deze mensen kunnen zeggen dat er niets aan de hand is? pure onzin.
  kan best wezen dat iedereen die gevaccineerd is over een half jaar dood neer dondert.
  wie zal het zeggen van dit niet bewezen “vaccin”
  nu doet ze zich ook al voor als medisch expert…. triest gewoon


  Maak melding

 2. De vraag is of ze een echte vaccin heeft gekregen of een placebo. Want de vaccinproducenten kunnen het zich niet permitteren dat ministers, presidenten, premiers en andere gezagsdragers na een spuitje dood neervallen. Dus hebben ze ook placebo’s geregeld voor de hoge pieten.


  Maak melding

 3. Dacht de frontliners dus zij die werken in de gezondheidszorg als eerste gevaccineerd zouden worden. Of is het nu Dr. Melissa Santhoki-Saneecherry. 🤔🤔🤔


  Maak melding

 4. hé pony , jij hebt het over weigeraars , nou paarse rattenluis staat niets vermeld in onze reactie hier boven , , en ook niet over die rovers bende ndp en ook niet over jou baasje bouta , , vindt je het nog wel lekker om telkens zijn kont schoon te likken paarse drel , jij kunt het spuitje gewoon weigeren want als je baasje zijn prikje krijgt , zal hij daarna jou prikken in een van je …….s .


  Maak melding

 5. “Ik begrijp het, de eerste keer is het natuurlijk onbekend en is men angstig, daarom neem ik ook het initiatief om samen met u deze stap te ondernemen”, aldus de first lady.

  De first lady herinnert zich haar eerste keer……dat het best angstig was. Maar inmiddels kan ze niet zonder.


  Maak melding

 6. directeur zonder bedrijf 24 februari 2021 At 23:40
  lachwekkend
  het vaccin is nergens goed getest, want dat heeft veel langer nodig
  ==============

  Je liegt. Je ondermijnt het gezag van wetenschappers. Ze zouden je op moeten sluiten jij kloot. Denk je het beter te weten dan wereldwijde onafhankelijke wetenschappers? Staatsgevaarlijke idioot dat je er bent.


  Maak melding

 7. nou meneer de dikke directeur zonder bedrijf , wat wilt u zeggen, zonder bedrijf heeft u geen onderneming , dus geen inkomen , geen personeel die u hoeft te beschermen tegen covid , maar u lult een verhaal wat niet onderbouwt is , Robles heeft gelijk , , en ook al hebben ze jou hier in Suriname bedonderd, wat u al eens aangaf en naar Nederland bent gegaan , dit geeft al aan de zwakte van u , u kunt beter een baan gaan zoeken daar in Nederland waar je op afstand kunt werken , voor u zeker 3 meter.


  Maak melding

 8. Als dit vaccin een dobbelsteentje was en je het honderd keer zou gooien en op de zes gokt, belandt van de honderd keer, negenennegentig komma zoveel keer, het dobbelsteentje inderdaad op de zes. Het is getest en heeft de verschillende testfasen doorlopen alvorens het licht op groen gegeven is door de bevoegde autoriteiten. Vrees is derhalve overbodig. Tegelijkertijd zijn wetenschappers geen Goden. Je kunt ze wel vertrouwen. Het zijn kundige mensen met veel ervaring. Onder normale omstandigheden zou men zeker nog langer de tijd nemen om te testen. De situatie is echter niet normaal. Verplichte vaccinatie moet wel vermeden worden. Zorginstellingen etc., vormen uitzonderingen. Het individu dat om welke reden dan ook, niet bereid is het vaccin te nemen ,moet in zijn waarde gelaten worden. Het gaat wel lastig worden als allerlei instellingen, bedrijven, winkels, instituten enz., gaan eisen dat je verplicht gevaccineerd moet zijn alvorens je gebruik mag maken van hun faciliteiten , of als je in dienst bent bij een werkgever. De gang naar de rechter ligt in het verschiet.


  Maak melding

 9. Deze mevrouw werkt niet in de zorg, ze is vrij jong en ze heeft geen kwalen(voor zover ik weet). Dan moet zij toch nog niet gevaccineerd worden. Ik begin steeds meer in te zien dat in dit kabinet ook een stelletje egoïsten zitten, dan druk ik me nog zacht uit. Ook een ikke ikke ikke de rest mag stikken mentaliteit.


  Maak melding

 10. Hey bekrompen WATje! Jij denkt graag in partijen he oranje pedofiel? Of ben jij een een gecamoufleerde paarse parasiet of gewoon een normaal dom schaapje die de rest van de kudde rechtstreeks de afgrond in achtervolgd? En gevaarlijke robles met je staatsgevaarlijke opmerking.. vrijE wil van de mens? Jij was zeker een slaaf en begrijpt het woord ‘vrijheid’ niet Helemaal. Jij was ook staatsgevaarlijk als je wilde vluchten als slaaf Vroeger. Sinds wanneer meent de staat het zo met de volksgezondheid? Kom niet aan mensen hun vrijheid ok? Als ze zElf Niet willen vaccineren is t ieder zijn eigen keuze. En als je zodanig vertrouwd op je goddelijke wetenschappers dan hoef je je nergens druk om te maken, want je bent goed beschermt met je vaccinAtie. Laat anderen dan met rust die niet hebben genomen en steek ding waar de zon niet schijnt. Laten chan en bouta je handje vasthouDen als jullie ingespoten worden. Volgens jullie zijn het vijanden van elkaar terwijl het volk wordt bespeeld met politieke partijen.
  gemodereerd

 11. @ Mix Chick
  Je slaat de spijker op zijn kop. In vele landen krijgen de mensen die het vaccin nodig hebben het eerst, daarmee doelend op de mensen die werkzaam zijn in de medische zorg ,verzorgings huizen en ouderen. Nee alleen in Suriname gaan we weer de elite eerst vaccineren dan de rest.
  Egoisme, narcisme van dit soort mensen en de politiek ( alle partijen ) maken dat ons land nooit zal vooruitkomen. Ikke ikke ikke de rest van het volk mag stikken mentaliteit.
  gemodereerd

 12. @ mix chick
  Eerst 50 000 prominente VHPers en daarna is er geen geld meer om nieuwe vaccins in te vliegen, waardoor de rest van de bevolking mag stikken.
  Misschien kijken of Brunswijk ook een partij krijgt uit Ghana.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.