45-jarige man mishandelt twee ex-vrouwen

26
Aangehouden door de politie in Suriname

De Surinaamse politie heeft een 45-jarige man aangehouden, die ervan verdacht wordt twee ex-vrouwen van hem op hun afzonderlijke woonadressen in het ressort Latour te hebben mishandeld. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Het eerste slachtoffer deed op donderdag 21 januari en maandag 8 februari aangifte van vernieling, mishandeling, diefstal en bedreiging tegen de 45-jarige J.P., terwijl de andere vrouw aangifte van mishandeling tegen hem deed op woensdag 17 februari.

Volgens verklaring van het eerste slachtoffer, de 33-jarige S.J., drong haar ex partner J.P. op 21 januari haar woning binnen door enkele shutters te vernielen. Bij die gelegenheid wilde de indringer de liefde met haar bedrijven. De vrouw weigerde, waardoor haar ex-man boos werd en haar slagen toebracht op het lichaam. Hierna verliet de J.P. de woning met medeneming van SRD 200 en haar mobiele telefoontoestel.

De verdachte deed op 8 februari wederom haar woning aan en bedreigde haar met de dood, waarna hij vertrok.

De tweede aangeefster gaf de politie te kennen dat zij vanwege het gedrag van de man een eind bracht aan die relatie. Hij zag kans op 17 februari haar woonadres aan te doen en haar te mishandelen, terwijl zij buiten haar woning was met anderen. Zonder enige reden viel hij haar van achteraan aan en met de platte kant van een scherpvoorwerp bracht haar ex-man haar slagen toe op het lichaam. Door tussenkomst van de andere aanwezigen kon erger worden voorkomen.

De geweldenaar werd meermalen opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven. Hij werd op zondag 21 februari door een alerte politieman gesignaleerd en met assistentie van de politie van het bureau Latour aan de Faiselweg aangehouden. Bij zijn aanhouding bevond de verdachte J.P. zich tussen vrienden.

Deze gingen tekeer tegen de politie, omdat zij niet wilden dat de verdachte J.S. werd overgebracht naar het politiebureau. Om de menigte uit elkaar te krijgen, was een politieman genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Hierna werd de verdachte in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau.

Het scherp voorwerp, waarmee de verdachte zijn ex-partner H.S. had mishandeld, werd in het voertuig van J.S. aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.

26 REACTIES

 1. Da´s nou een ”stoere vent” mini -ster A. Moksi alesie moet hem decoreren als de stoere lul van heel Su in het jaar 2021 !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als de ex-man van mijn zuster of dochter deze grap zou uithalen met één van hen, zou ik het in eerste instantie aan de politie en justitie overlaten om hem een gepaste straf te geven. Gebeurde dat echter niet, dan zou ik het recht in eigen hand nemen en hem een lesje leren dat hij niet zou kunnen navertellen.


  Maak melding

 3. Hoeveel ex vrouwen heeft deze sadist nog meer , dus jullie zijn ook gewaarschuwd , hopelijk krijgt die sadist snel een spuitje van Cornelis , dan kan iedereen weer normaal adem gaan halen.


  Maak melding

 4. Henkes 25 februari 2021 At 00:35
  Als de ex-man van mijn zuster of dochter deze grap zou uithalen met één van hen, zou ik het in eerste instantie aan de politie en justitie overlaten om hem een gepaste straf te geven. Gebeurde dat echter niet, dan zou ik het recht in eigen hand nemen en hem een lesje leren dat hij niet zou kunnen navertellen.

  —–

  Dan zou zijn broer ervoor zorgen dat jij het niet meer kon navertellen. Heb je een zoon? Die zou dan weer namens jou wraak gaan nemen en zo zou het cirkeltje rond blijven draaien totdat beider familie uitgeroeid zouden zijn.


  Maak melding

 5. Hmmmm latour?????. Dan gaat ht om n bepaalde diersoort op 2 benen. De here god krijgt er elke spijt vn dat hij dit vervloekte ras verwekt hft. (ALL RESPECT VOOR DE GOEDEN ONDER HUN)


  Maak melding

 6. Deze gast had nooit geboren mogen worden. Hij komt zelf uit een vrouw. Er lopen veel zieke geesten rond in ons land. Hopelijk komt deze gast nooit meer vrij. Kan.mij niet voorstellen dat een vrouwelijke rechter deze gast gaat vrij pleiten.
  gemodereerd

 7. 1 man heeft 10 buiten vrouwen in deze getto.Ze werken niet maar houden bezig met vrouwen.
  En dan krijg je 100 buiten kinderen die de staat moet opvoeden met kinder bijslag,Bazo kaart.


  Maak melding

 8. Tussen zijn vrienden speelt hij de MACHO MAN maar die vrouwen kennen
  hem als een LAFAARD en LUIAARD die alleen voor geld en verzorging met
  vrouwen omgaat. Een GIGELO/BETAALDE MINNAAR.
  gemodereerd

 9. Er zijn vrouwen die vallen op gewelddadige “stoere” mannen en zodra ze zien wat voor monsters het zijn dan is het te laat.

  Als je weet dat je een gewelddadige partner hebt en je blijft de relatie aangaan, dan moet je ook voor de consequenties instaan.


  Maak melding

 10. Geef hem een spuitje dat hij niets meer van zichzelve weet echte lafaard mi dati bonloering dang mi soeting mars sorry of oeng beng feti leki 2 dagoe…opsluiten voor de rest van zn leven hij moet t weten vrouwen te respecteren zal hij ook geen respect hebben vr zn eigen moeder zus of tante…echte lafaard is hij…pfffff
  gemodereerd

 11. Taurus hèeft een groot probleem en dat is rassenhaat. God heeft nooit spijt van wat hij geschapen heeft. Diezelfde ras heeft een andre gered op de brug laatst.
  Haat is pijn. Je vreet je nieren.Daarom zie dat mensen jong of oud zo ziek worden
  En heren, help je matie niet, omdat jullie samen op de hoek staan. Eėn pot nat.Stelletje ogri…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.