VIDEO: Surinaamse minister volksgezondheid krijgt live eerste COVID-19 vaccinatie

9

Suriname is vandaag begonnen met het vaccineren van de bevolking. De aftrap van de vaccinatiecampagne was zojuist in het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo. De Surinaamse minister van volksgezondheid Amar Ramadhin kreeg als eerste in het land live het corona vaccin toegediend.

Bij de start van de campagne beschikt Suriname over 1.000 doses van het AstraZeneca-vaccin. Als eerste komen de zorgmedewerkers die direct contact hebben met coronapatiënten aan de beurt. Hiermee kunnen vijfhonderd medewerkers ingeënt worden. Deze partij vaccins was een gift van het bevriende Barbados.

Het is nog niet duidelijk wanneer Suriname de volgende partij vaccins ontvangt. In totaal moeten de komende tijd ruim 400.000 mensen in Suriname gevaccineerd worden.


9 REACTIES

 1. Als het geen placebo is – de meeste ministers in diverse landen laten zich door placebo’s inspuiten voor de camera – dan vind ik het moedig (en dom) van deze minister om als eerste te gaan. Kijken of ook hij enkele dagen hoofdpijn, spierpijn en rillingen krijgt, de meest voorkomende bijverschijnselen.


  Maak melding

 2. Niemand kan bewijzen of het fake, een placebo was, zoals je van deze lieden mag verwachten. Een ding kan ik wel adviseren, wacht op het vaccin van J&J want die is tenminste op de traditionele wijze gemaakt. Ook die van Rusland, ook traditioneel, blijkt zeer goede resultaten te sorteren. Blijf de berichten volgen en maak dan je keuze!


  Maak melding

 3. Het is toch de bedoeling dat zorgmedewerkers eerst gevaccineerd worden.
  Sterkte meneer. Als hij de pijp uitgaat dan komt het door “onderliggende klachten”, maar natúúúúrlijk.


  Maak melding

 4. Wees positief, praat positief en blijf positief. Wens niets voor een ander. We zijn mensen allemaal. Onze liefde naar onze broeders moet positiviteit uitstralen . De minister is mens zoals jij en ik. Hij is moedig en durft. Durf jij…geweldig. Durf je niet…wees niet negatief. God is met ons allen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.