Man probeert hoogzwangere jongedame te verkrachten op straat

16
ambulance-suriname-op-plaats-delict

Een man probeerde een hoogzwangere 18-jarige dame dinsdagochtend aan de Toekomstweg in de omgeving van de brandweerkazerne te verkrachten. Hij duwde haar op de berm en poogde haar te verkrachten. De verdachte zat op haar buik.

Het slachtoffer liep over straat toen de verdachte haar heeft aangevallen. De jongedame begon om hulp te roepen welk zij heeft gekregen van brandweerlieden. De verdachte rende toen weg.

De jongedame liep geen letsel op, maar klaagde van pijn aan de buik. Zij vertelde 33 weken zwanger te zijn. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om de jongedame af te voeren.

De sterke arm in Suriname is nog op zoek naar de verdachte. 


16 REACTIES

 1. is erg hoor hebben deze jongens geen zussen, of weten jullie niet met vrouwen omtegaan
  hebben jullie geen kinderen, wat als deze vrouw een broer heefd,oe no mik grap,
  we ziekie ding sma pitjing ,a no boeng.


  Maak melding

 2. Hij is een ziekelijke loopje hond. Hoop dat hij gepakt wordt voordat hij nog meer ellende veroorzaakt om jonge kinderen of vrouwen te verkrachten. Dit soort gasten moeten direct gecastreerd worden en dan de cel in.
  Hoop dat deze vrouw en haar ongeboren kind geen verdere schade hebben opgelopen en dat zij psychologische hulp krijgt. Want je raakt voor de rest van je leven getraumatiseerd hierdoor.
  gemodereerd

 3. Wat gebeurt er in Suriname. Zelfs zwangere vrouwen zijn niet veilig meer.

  10 jaar didibri eist zijn tol .
  Die opa D heeft ook geen respect voor jonge meisjes.

  Geen Goede voorbeeld opa D.

  Nu met zijn alle een tandje harder ons best doen.

  Alleen zo komen wij uit deze ellende.

  Gado bless yu
  ❤️Su


  Maak melding

 4. @Sukru sani: Je kan maar niet loskomen van je obsessie met opa D noh? De man doet niks, zegt niks en toch bezorgt hij jullie blijkbaar nachtmerries. Ik snap wel waar dat van komt hoor! Jullie zien de dag dat het volk juulie bedrog helemaal zat is, nadert zienderogen en jullie zijn als de dood dat de NDP dan weer aan de macht komt omdat het volk het verschil nu al heeft gezien. Dit keer gaan er echt koppen rollen en jullie, drollen hier, zullen je dagen weer moeten slijten aan de fles. Jullie zullen dan niet meer betaald worden om onzin op het net te smijten, ik snap je angst! Ik kan me trouwens niet herinneren dat de criminaliteit tijdens de vorige regering zo hoog en zo openlijk was als nu. Waar prudent wanbeleid allemaal niet toe kan leiden……Chan e set wan lo k’ka!
  gemodereerd

 5. luci-en , , jij bent zeker deze man he die hoogzwangere vrouwen wil verkrachten he waardeloze paarse schijtlaars , jij hebt zeker van bouta een sexboekje gehad , want die verkocht je baasje toen als militairtje daar in Nederland.


  Maak melding

 6. Sorry lucien maar je heb weer ongelijk zo als altijd.
  Het doet jouw pijn hè om te horen dat opa D geen goed voorbeeld is vooral voor de jongeren.

  No span mi boi
  Want w’o sit-ing


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.