NVB bussen woensdag in de garage en boten aan de ketting

15
Landelijke staking van particuliere bussen in Suriname

Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB) zullen woensdag niet werken. Dit omdat de overeengekomen verhoogde maandelijkse betaling niet is gestort, zegt Iwan Woon ondervoorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname.

Alle bussen zullen in de garage gehouden worden en de boten zullen ook niet varen. Gebruikers van het openbaar vervoer in Suriname zullen ernstig gedupeerd worden door de staking.

15 REACTIES

 1. Met al het geld wordt eerst de familie van de vp.betaald die daar werken.Wat over blijft, er blijft weinig over om de bussen en de boten te betalen.


  Maak melding

 2. Ik ben benieuwd of ze Brunsie weer gaan sturen om de zaak te sussen en of hij weer zo dom zal zijn dat te doen. Trouwens kalknagel+poepmaden, we weten allemaal wel waar het geld naartoe gaat, daar heeft Chan wel voor gezorgd! O.a naar de z.g. onbezoldigde directeur, adviseur, redacteur van het kabinet van de president, tevens raadslid van o.a. Staatsolie naast haar inkomen als eerste”dame”. En Sjonnie Kalloe, er volgt nog een Coronagolf en in Suriname sneller dan menig ander land vanwege de incompetentie van deze regering!
  gemodereerd

 3. Nu ga je niks horen van PLO want nu gaan ze volle bussen krijgen om te rijden want alleen NVB staakt
  Zo zijn surinamers EENMAAL
  Ding mofo tapoe .PLO moest toch OOK stake??!
  gemodereerd

 4. Het probleem is dat de SRD niks meer waard is !
  Deze regering probeert te redden wat er te redden valt. De situatie van Suriname is zeer ernstig kritiek.
  Dit wist Amzad Aboel ook en heeft d.m.v. zijn valuta wet het probleem groter gemaakt.

  De unificatie koers is een tijdelijk redmiddel of zoals ik het ook noem een stut middel om de situatie min of meer onder controle te houden. De waarheid is dat de werkelijke koers van de SRD richting 1 op 100 is voor de US Dalla als het niet hoger is !

  De grote luchtbel die de NDP in de economie heeft geblazen staat op springen. Z. E. Santokhi en zijn team proberen dit te voorkomen, want als dit gebeurt breekt de hel los in Suriname !
  En dit is precies wat de NDP uitlokt. De laffe NDP wilt de gevolgen van hun slechte beleid in de schoenen schuiven van alleen de VHP.

  De tijd dringt !
  IMF e.a. eisen de werkelijke waarde van de SRD. De werkelijke waarde van de SRD kan Suriname niet dragen.
  Daarom moet er met spoed geproduceerd worden. Er moet a.s.a.p een tegenwaarde komen !
  Die klootviool Vidjay KanChod probeert ook te saboteren. En zo zijn er dus meer paarse parasieten op verkeerde posities die onrust zullen veroorzaken.

  Het is jammer dat ABOP geen kennis heeft van de economie en alleen maar samenwerking zoekt met NDPers voor meer stemmen.

  Om Suriname te redden is samenwerking met een NDP sympathisant of een paars denkende parasiet niet mogelijk.

  De regering Santo. / B. mag zich voorbereiden op meer tegenwerking en sabotage van de oppositie. De NDP is terug van beraad en het is duidelijk wat hun plan is. De NDP zal koste wat kost proberen deze regering tot val te brengen. Om de heel duidelijke redene dat de leiding van de NDP en zijn zakenpartners een grote gevangenisstraf boven het hoofd hangt.

  Het is nu van zeer groot belang om dat crimineel kartel dat de NDP leidt op te rollen nog voordat de luchtbel ontploft !
  Als de luchtbel eerder springt, dus voordat de criminele leiding is gearresteerd, dan loopt de regering Santo. / B. serieus gevaar. En de grootste verliezer zal het volk van Suriname zijn.

  Regering Santo. / B. doe wat dringend is en verwijder het kwaad op tijd. Als de werkelijke koers wint van de tijd doordat u de oppositie de tijd heeft gegeven om roet in het eten te gooien hebben u en Suriname een ernstig probleem.

  Zeg dan niet dat Para Express niet had gewaarschuwd.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂die CD is al zeven maanden oud , komen jullie met een andere 💿 hoe lang gaan jullie deze cd 💿 nog kunnen draaien de vorige Regering, over een paar maanden is het 25 Mei 2021 .is die Cd 💿 nog niet uitgespeeld de vorige regering 😂😂😂😂😂😂😂😂😂💿💿💿😂💿💿💿💿💿💿🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 .
  gemodereerd

 6. hé luci-en k…. , jij zwarte droplul , jij vergelijkt de fam. Santokhie met de incompetente familie van jou baasje bouta , nou paarse stinkerd die bouta clan met zijn boevenpartij de ndp heeft ons land uitgezuigd en failliet over gedragen , dus hou je waffel want het begint hier op WTK enorm naar paarse stront te ruiken.


  Maak melding

 7. Lucien de grootst virus die Suriname in zijn greep houdt is de NDP en de duivelse Redi musu’s. Alleen heeft deze virus een paar varianten.2 er van heet lucien en piqué,
  Deze regering zoekt een vaccin voor deze demonen.

  Santaboma is een van de bekende vaccin.

  Bescherm je goed tegen deze virussen. Mi e🙏🏻Yu


  Maak melding

 8. =Deze gasten moeten nu in dienst van de Staat komen en werken, willen ze dit niet dsn masr thuis blijven.
  Ik vind het erg voor alle schoolkinderen.

  Mensen moeten niet vergeten dat sommigen maar 5 ritten pet dag rijden en ook nog 10.000 srd per mssnd ontvangen


  Maak melding

 9. Waar zit die Hoefdraad nu precies. Die heeft met zijn vrienden NDP het land naar de financiele afgrond gebracht. Dus niet klagen over de huidige regering want dan ben je werkelijk een dodo
  gemodereerd

 10. Alle kontrakten opzeggen. Ouders moeten zelf zorgen voor hun kinderen naar school en terug. Wedden dat de bedrijven zullen smeken om weer te mogen rijden zelfs voor minder. Die RATTEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.