VIDEO: 1 miljoen views voor ‘Rolle Bolle’ van Damaru & The Love Messengers

4

Een mooie prestatie van Damaru & The Love Messengers: de videoclip van hun populaire nummer ‘Rolle Bolle’ is vrijdag 19 februari de 1 miljoen views op YouTube gepasseerd. En dat in 6 maanden, want het nummer werd in augustus 2020 op het online videoplatform geplaatst.

In een gesprek met de redactie van Waterkant.Net zegt de Surinaamse zanger bij te zijn met het resultaat dat hij met z’n team heeft behaald. “Met alle tegenslagen die we hebben gehad bestaat de band dit jaar ook 15 jaar, dus het is dubbel feest voor ons. Voorlopig gaan we het niet kunnen vieren, maar dat komt nog wel” aldus Damaru.

Rolle Bolle is de eerste clip van de band die de 1 miljoen views op YouTube heeft gehaald. Het nummer stond ook op nummer 1 bij verschillende radiostations in Suriname.

Damaru zelf is deze aantallen wel gewend. Met zijn eigen nummer ‘Mi Rosu’ haalde hij alleen al miljoenen views en samen met Jan Smit wel meer dan 6 miljoen views. ‘Rolle Bolle’ is hierboven te beluisteren.


4 REACTIES

 1. @Ira
  Ik snap niets van wat hij zingt.Totaal geen leerzaam inhoud. Muziek zonder leerzaam inhoud is geen muziek maar rommel. Zijn mooiste lied was met Jan Smith.De rest is een flinke afgang. Soso broeja. Damaru zing gewoon in verstaanbare taal zodat eenieder begrijpt waarover het gaat. Leerzaam en geen onzin muziek.
  gemodereerd

 2. Boeboe+bit+Sjori

  Je lult zo als gewoonlijk weer uit je lange nek.
  Hij zingt niet in het hindoestaans.

  Wil je weten wat hij zingt ga dat dit dialect leren.
  Troep kare.

  Loser.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.