Moordverdachte zocht lift op straat toen hij uit pension rende

11
Lijk van vrouw bij pension aangetroffen
Politie bij het pension in een zijweg van de Mankistraat.

De verdachte man die afgelopen donderdag de 29-jarige Euridice Mac-Nack zou hebben gewurgd in een short stay pension in een zijweg van de Mankistraat, zocht een lift op straat toen hij het pension uitrende. Dat vertelt een getuige, die op dat moment in de Mankistraat reed en de man heeft gezien, in een gesprek met de redactie van Waterkant.Net in Suriname.

De nietsvermoedende getuige reed die dag in de straat en was 100 meter voor de afslag naar het pension, toen hij een man op de weg zag staan voor de zijweg naar het pension. Deze man was midden op straat en vroeg iets aan een oudere heer in een zwarte SUV. Die automobilist reed echter meteen door waarna de man op de weg bleef staan, wachtende op het volgend voertuig.

Dat volgende voertuig was de auto van de getuige. Deze zag de man op zich afkomen. Hij maakte een paniekerige indruk en vertoonde raar gedrag. Voordat de getuige het wist probeerde de man het portier aan de passagierskant open te doen en schreeuwde daarbij in Sranan Tongo: “doe de deur open, doe de deur open en zet me even af op de hoek“.

De getuige wist tijdig de deur op slot te drukken, waarna de man naar de achterkant van de auto liep en de linker achterportier opentrok. ‘Wat wil je?! riep de getuige hem toe, waarna de man herhaalde ‘zet me even af op de hoek‘. De getuige gaf meteen gas waardoor de man achterbleef en het portier weer dichtviel.

Al rijdend keek de getuige in z’n achteruitkijkspiegel en zag dat de man vervolgens naar een woonhuis aan de overkant liep om daar iets aan de mensen te vragen. Net voordat de getuige afsloeg zag hij de man in zijn spiegel weer weglopen bij het huis.

“Ik had op dat moment natuurlijk geen idee wat er aan de hand was. Pas toen ik het politiebericht vrijdag op Waterkant zag, kon ik het vreemde gedrag van de man plaatsen” zegt hij. De getuige heeft hem van dichtbij gezien en omschrijft hem als een kale donkere man, met een blauw overhemd en een mondkapje. Er was duidelijk sprake van paniek.

De omschrijving komt overeen met de camerabeelden waarover de politie beschikt. De man is tot op dit moment niet aangehouden. De getuige heeft inmiddels contact gehad met de Surinaamse politie en zal zijn verhaal ook bij de autoriteiten doen, in de hoop dat dit bijdraagt om de verdachte aan te houden.


11 REACTIES

 1. Hopen dat andere vrouwen hieruit les trekken. Jezelf verkopen is t einde van je leven. Als je niet eraan doodgaat achtervolgt het je wel je hele leven. Niet leuk voor een kind als mama bekend staat als een losbandige vrouw. Later we proberen te werken aan het herstel van de normen en desnoods strafmaten instellen als men morele gedragsregels overtreed. Zoals voor t maken van een clip als lolobal op zn minst een boete komt voor t verstoren van de openbare orde. Als we deze dingen zullen blijven accepteren is Suriname straks een tweede Thailand vol met goedkope mensen.
  gemodereerd

 2. Merkwaardig toch wat je in een short time pension met je zwageres moet. Wat had de zwageres daar te zoeken en waarom wist de echtgenoot, broer van de verdachte, niets over deze ontmoeting? Neen ik vermoed dat hier meer aan de hand is.


  Maak melding

 3. deze getuige had de verdachte man mee moeten nemen en bij het politie buro af zetten
  gemodereerd

 4. SROTO NA TENTIE DISIE. HET SPOOKT DAAR VRESELIJK NO JOKE.

  DIES OWROE SKOWTOE /EIGENAAR OF EX RIJBEWIJSVERKOPER DOE FOEROE OGRI.

  NOOIT A SJIE STRAFOSO NOOIT A SJIE CEL MAAR DEN MAN DIES MEK OMEN USD NANGA SEER RIJBEWIJS OMEN JARI. EIS RECHTER OMEN JAAR CEL. MAAR NOOIT A SROTO.

  TUMSIE BIGI VLOEK. OEN KIER ALLA MANANGRE DRAPE KEBA. (ALLA 2 JARIE WEE SUKU OFFER IN DE VORM FOE WAN LIBISMA MANENGRE 13 STUKS) NOW WEE SUKU VROUW FOE KIRIE. SOSO FOE DIDIBRI NO KON TEK OENOE LEKI EIGENAAR/KLEINZOON FOE WAN CRIMINEEL. EGI VROUW OENG OFFER/ KIRENG OOKTOE. A BEN JONGOE ETE.

  EFOE GRANPA RAMSARANSING WAN BIGI CRIMINEEL NO BEN NAKI BIGI SPIKRI (SPIJKERS) INI NA EDE FOE A MAN SOOKHLAL (VISGAT) NA WAYAMBO ( OM WAN VROUW TORIE) KANDE A BO DE TRAFASIE. A GRANPA KIRIE A MAN TUMSI WREED. INI A CEL A GRANPA TRONG BARKA PANDIET OF MASTER BANDIET.

  NA SOSO VLOEK DRAPE

  NOW OENG BOUW HOERENTENT NA TAPOE A GREBI FOE A ECHTE OWROE EIGENAAR+EIGENARES SAN BERI DRAPE SAN BEN ABI A PRASIE. TAPOE DEN EDE OENG BOUW HOERENTENT. DA OENG NO ABI JEJE.

  NOW DIES NA 3E VROUW SAN LAS LIBI TAPOE A PRASIE. ALLA MANENGRE DRAPE DEDE KEBA. SEM FASIE. BAKA MAKANDRA. OBIA LEKI OBIA. 13 MANENGRE/ 3 OEMA SMA.

  OMENIE SMA EDE OENG NO GO FOEFOEROE NA INI BEERPE? NO SHAME. OMENI DEDE SOEMA ASISI OENG NO GO FOEFOEROE A WEG NAAR ZEE. DA ISRI NO BEN POTI ETE DRAPE.

  A SARIE NOW . A OWROE SKOWTOE NANGA ENG MAA (TRANGA BONUMANG DE KARING ASEMA) A MORO BOENG DENG GO SDONG INI KATHEDRAAL. GO SOEKOE JEPI. MEKI PATER GI DEN JEPI.

  JEPI DEH. GODO DEH.TAPOE NANGA DEN OBIA DISIE A SARI


  Maak melding

 5. Moordverdachte zocht lift op straat toen hij uit pension rende.

  Alsnog een aanvulling op alle voorgaande berichten over deze MOORDZAAK.
  Waarom heeft de politie nog geen FOTO van de nog voortvluchtende verdachte geplaatst in de media?
  Men kon voorlopig ook volstaan met wat beelden van de opgenomen camera van het Short Pension.
  Want steeds hebben ze het over een (donkere) (kale) man.

  Gelukkig dat deze bestuurder de (VERDACHTE) geen lift heeft gegeven.
  Dus het KPS dient nu wel bij de opsporing een foto te plaatsen van de (VERDACHTE).


  Maak melding

 6. Leek
  20 februari 2021 At 13:58
  Lift geven mag, maar moet niet!
  Gelukkig, hoef ik niet te liften.
  Als het nodig blijkt, tel ik tot negen.
  Dan is de uitslag voor mij” niet doen.

  Verder tellen tot 10 lukt niet ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.