Inbrekers aangehouden na poging tot inbraak

14
Inbrekers aangehouden na poging tot inbraak

Bij een woning aan de Gadjerieweg te Nieuwe Grond, hebben twee mannen vanmorgen geprobeerd in te breken. Het elektriciteitssysteem van het pand was reeds uitgeschakeld door de inbrekers. De mannen werden echter opgemerkt door een bewoner, waarna ze te voet vluchtten.

Een van de mannen kwam daarbij in een goot vast te zitten, maar kon na enige tijd toch zijn vlucht voortzetten.

De bewoners sloegen alarm bij de buren waarna een van de inbrekers door buurtbewoners aangehouden kon worden. De tweede man zag kans weg te rennen, maar werd door een van de bewoners met een voertuig achterna gezeten.

Door constant te toeteren achter de verdachte, trok dit de aandacht van enkele BBS’ers, die de verdachte konden aanhouden en overgedragen aan de politie.

De politie van De Nieuwe Grond kreeg daarna assistentie van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname, die de tweede verdachte kon overbrengen naar het politiebureau ter voorgeleiding.

De politie van de Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek.


14 REACTIES

 1. Geweldig van deze buurtbewoners. Heel alert en daadkrachtig gehandeld. Deze aktie van deze buurtbewoners wil wat zeggen over hun eerlijke mentaliteit en hun optreden. Deze mensen horen een kleine attentie te krijgen. Deze samenwerking moeten deze buurtbewoners doorzetten. Veiligheid voor iedereen. En wat deze smerige dievenbende betreft horen zijn voor 10 jaar opgeborgen te worden. Bij een korte straf vallen ze bij vrijlating direct weer op dievenpad.
  gemodereerd

 2. Echt, als het om diefstal inbraak en bijna alles wat met criminaliteit te maken heeft!!!!, 9 van de 10 keer zijn het “ negroïde types”. Net een vloek” Koenoe”. En ik heb schijt aan degenen die mijn mening niet deelt.


  Maak melding

 3. Blaka mang over heel de wereld is het bekend, stelen en niet werken, of langs de weg verdovende middelen dealen, dat is hun en mijn fucking volk mentaliteit, en hindoestaanse surinamers jullie hebben gelijk mijn volk blaka mang, zijn luilak willen alles gratis hebben en niet werken, stelen stelen en nog eens stelen, buurtbewoners over heel Suriname of yoe grabing ding foefoermang, fong ding dagoe boeng, en dan pas overdragen aan de politie ok


  Maak melding

 4. @kali+madjoe

  Dat kan he

  Maar zag je jou eigen volk niet stelen in een supermarkt
  En ja dat kan maar jullie houden van Zelfmoord plegen he soso koenoe
  Ik juich dit niet toe maar ala koulo sma e furu
  gemodereerd

 5. @Parameid: je woont zo te horen in een hele kleine wereld want, niet iedereen rooft en steelt.
  ik ken genoeg creolen, hindoestanen en javanen die een eerlijk bestaan leiden.
  En ga je mond spoelen met mintwater, want a dot sote…

  Luci kafowroe zal met wetenschappelijke onderbouwing uit matta, zeggen dat het de schuld van de regering is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.