Omgekomen bestuurder Kwattaweg nog onbekend; politie roept nabestaanden op

11
Omgekomen bestuurder Kwattaweg nog onbekend; politie roept nabestaanden op

De Surinaamse politie weet nog steeds niet wie de man is, die in de vroege ochtend vandaag om het leven kwam bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval aan de Kwattaweg. Het gaat om een man van Hindoestaanse komaf met een geschatte leeftijd van 30 jaar. Hij lag met zijn blote bovenlijf, gekleed in een witte kniebroek naast het voertuig meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Hij reed in een grijze Nissan Tiida, met kenteken PH 44-37. Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Kwatta.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de onbekende autobestuurder om 03.20u in een grijs gelakt voertuig met vermoedelijk een vrij hoge snelheid over de Kwattaweg. Hij kwam vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande in die van de Derde rijweg. Ter hoogte van pand nummer 688 moet de chauffeur de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren, waardoor hij tegen een houten mast van EBS botste.

Dode bij eenzijdig verkeersongeval: bestuurder uit auto geslingerd

Hierdoor sloeg het voertuig vermoedelijk een aantal keren over de kop, belandde op een perceel en kwam vervolgens tegen de woning van dat perceel tot stilstand.

Het verkeersslachtoffer moet door één van de ramen van het voertuig naar buiten zijn geslingerd. De man liep zware letsels op en liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van de autobestuurder na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag is genomen. Ook het grijs gelakt voertuig is door de politie in beslag genomen ter herkeuring.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Kwatta op de telefoonnummers 436132 of 435392 of met de Verkeers Unit van Regio Midden die belast is met het verder onderzoek. Deze unit is te bereiken op de telefoonnummers 582205 of 582286.


11 REACTIES

 1. Staat deze auto met kentekenplaat dan niet geregistreerd op naam,adres en geboortedatum???? Verzekeringnemer. Nog steeds geen digitale bestanden aangelegd zodat de KPS vlotter kan werken. Een auto bezitter. Het hoort toch zo dat, alleen al bij het intoetsen van een kentekenplaat alle complete gegevens van de autobezitters naar bovenkomen. In deze digitale tijdperk is dit nog steeds niet inorde gemaakt. De oertijd is voorbij. Come on. Er is genoeg werk aan de winkel. Zelfs bij verkoop van je auto, hoort dit geregistreerd te worden wie de nieuwe eigenaar is.
  gemodereerd

 2. Dus met de kentekenplaat kan de politie de bestuurder/eigenaar niet vinden. Geef aan de verzekeringsmij en binnen 20 minuten hebben ze het.
  Wil de politie alleen lockdown overtreders nr poc brengen??
  gemodereerd

 3. Als een geslachtdeel handen en voeten zouden hebben, zouden ze ook een auto kunnen besturen. Maar nu is het andersom, een mens heeft handen en voeten maar hebben geen hersens ( tenminste sommige niet allemaal. ) gezien de schade aan dit voertuig, dan heeft men met een behoorlijk snelheid gereden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Omgekomen bestuurder Kwattaweg nog onbekend; politie roept nabestaanden op.
  Zijn er geen autopapieren in de auto???? Mocht het zijn dat bestuurder geen rijbewijs heeft moet er toch andere bescheiden in de auto te vinden zijn. Auto kentekennummer kan ook worden gebruikt om te tracen. Tegenwoordig zijn er veel auto ongelukken in Suriname waar bestuurder geen rijbewijs heeft. Mogen ze ook rijden zonder papieren en zonder kenteken?


  Maak melding

 5. Dus de politie is niet in staat om de eigenaar van deze voertuig met kentekenplaat te achterhalen en de bestuurder te identificeren?? Of was het gestolen?


  Maak melding

 6. In het vorige artikel over deze zaak is reeds vermeld dat de autopapieren op iemand anders zijn naam staat.
  gemodereerd

 7. @Janmohal
  Als dit inderdaad het geval is, dan moet de identiteit van deze verkeersdode direct te achterhalen zijn door KPS.
  Je weet toch aan wie je,je auto uitleent of niet soms?
  Of de auto is gestolen, mag aangenomen worden dat de rechtmatige eigenaar direct aangifte van diefstal doet bij de KPS.
  gemodereerd

 8. Wat bezielen deze mensen hindoestaan springt van brug nu dit waarom. Met een hindoestaanse regering dacht ik dat het anders zou zijn. Maar dit loopt spuigaten uit.


  Maak melding

 9. Volgens mij heb je nog altijd heel veel auto bestuurders in Su, die rijden zonder veiligheidsgordel. Als hij en velen die hem zijn voorgegaan zijn/haar veiligheidsgordel om had, dan waren ze misschien nog in leven. Met een veiligheidsgordel om wordt je niet zomaar de auto uitgeslingerd, meestal met dodelijke afloop.
  Kondremangs wees koni en maak gebruik van de veiligheidsgordels. Het bespaart levens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.